Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

עוד מאמר שטות מבית אור ירוק


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב שמואל אבואב, מנכ"ל אור ירוק, צריך להצדיק את המשכורת שלו ולהזכיר שהוא קיים.

 

בצמתים וכבישים שבהן הוצבו המצלמות ירד מספר תאונות הדרכים ב-26%

 

תוכיח. תן מספרים. אל תזבל ת'שכל בכותרת.

 

בצרפת, למשל, הצבת המצלמות הפחיתה את מספר התאונות הקטלניות ב-75%.

 

שוב - תן מספרים, לינק למחקר, משהו. המחקר שאני מצאתי על צרפת הוא מ-2006. הוא מדבר על הקטנת מספר ההרוגים ב-30% לאורך 3 שנים, כאשר 75% מהירידה הזאת משויכת למצלמות. בפרויקט דומה בהולנד מדובר על 21% הקטנה במספר התאונות הקשות. במחקר אחר נכתב 19% ובמקרה הכי קיצוני דובר על 41% במחקר אוסטרלי. אלו מספרים יפים, נכון, אבל מאיפה הגיע ה-75%?

 

אין פלא בנתון זה, לאור קביעת המחקר, שלפיה נהיגה במהירות שעולה על המהירות המותרת ב-10 קמ"ש בלבד, מגדילה את הסיכון להיקלע לתאונה פי ארבעה.

 

ופעם נוספת - מאיפה הנתון. האם במקרה הוא מתבלבל עם נהיגה במהירות ממוצעת גדולה ב-10 קמ"ש (ראה ה-power model של נילסון)? כי אם המהירות המותרת היא 100 וכולם יסעו 110, אני מבטיח לו שהסיכוי להקלע לתאונה לא יגדל פי ארבעה.

 

בישראל, לפי הערכות המומחים, הפריסה הארצית של מצלמות הרמזור והמהירות נושאת פוטנציאל הפחתה של 40% במספר ההרוגים, נתון שמשמעותו הצלת חייהם של מאות ישראלים מדי שנה

 

נחשו מה אני הולך לשאול... כן כן: מאיפה הנתון? מיהם אותם המומחים? האם הגאונים שעובדים עבורך, אדון אבואב?

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

דנו בגיבוב השטויות הזה בת'רד על טל שביט ז"ל. התשובה לשאלת המומחים ידועה, זה לא הפעם הראשונה שהציבור זוכה להנות מזיו מומחיותם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תדאגו שיבנגני לא יראה את השרשור הזה למה הוא עוד יחטוף התקף לב מכל העצבים שהוא חוטף בגלל הארגון הזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/14651858.CD004607.pub4/pdf/standard

 

יש ירידה, היא ממש לא כמו שאבואב מדמיין, המחקרים שבוצעו עד היום מאוד בעייתיים. ככל הנראה האפקטיביות של מצלמות פוחתת עם הזמן - אבל אין מספיק מידע על זה.

 

עד כאן (מעט) המחקר שנעשה בעניין.

עכשיו לפי "ההגיון" של אבואב, מצלמות מהירות מפחיתות הרוגים ביחס ישר ועולה עם מספרם, לא משנה איפה תציב אותם. אז אולי אם נשים מצלמה כל קילומטר מספר ההרוגים יפחת ב-125% והמתים יעלו מקבריהם!

 

אוי.

 

אפוקליפסת זומבים! אור ירוק זוממים להביא על העולם מתקפת זומבים!!

פורסם

הבעיה העיקרית מעבר לשטויות שהאדון מדבר לרוב, היא שאנשים והרבה מאוד מאמינים לו ומקשיבים לו.

כמה פעמים הייתי צריך להוכיח לאמא שלי שהבן אדם זורק שטויות באוויר...

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה הנזק האמיתי. קל למכור שטויות לאנשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין איזו אישיות או ארגון שיוכלים להעמיד את מר אבוהב היקר במקום ולהתעמת אתו?

מישהו צריך לשים סוף לגיבוב השטויות הזה שנועד להצדיק את המשכורת השמנה שלו.

צריך להפסיק את ניצול המעמד הציני הזה אחת ולתמיד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

למה שלא נפתח עמוד פייסבוק שיסתור את טענותיו ההזויות של ארגון אור ירוק שכנראה

מקבל כסף מתחת לשולחן מהמשטרה כדי להצדיק את מכונות הRTM שפזורות ברחבי הארץ. (RAPID TAX MACHINE)

פורסם
תדאגו שיבנגני לא יראה את השרשור הזה למה הוא עוד יחטוף התקף לב מכל העצבים שהוא חוטף בגלל הארגון הזה.

 

:)

 

רוני, כל השאלות במקומן. מה שבאמת הרגיז אותי, וכתבתי על זה, הוא לא הטור עצמו, אלא מועד הפרסום שלו, וזה שהוא לא מצא לנכון לכתוב מילה אחת אפילו על טל שביט. הגרוע הוא, שהוא לא רק רוצה להצדיק את המשכורת שלו, אלא גם לקבל אותנו מהכסף שכולנו נשלם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

רוני כמו שכתבתי בשרשור על טל"ש ז"ל, אל תבלבל את מר אבואב עם עובדות, הוא רק צריך להשחיל את המילה "ידוע ש" או "מקובל" ואז כל ההמצאות שלו הופכות באורח פלא לנתונים.

 

"מקובל שמהירות מופרזת אחראי לשליש מההרוגים" (ספר את זה ללמ"ס, כי הנתונים שלהם מדברים על פחות מ-3% לא 33%).

"ידוע שהעלאה של 10 קמ"ש במהירות מגדילה את הסיכון להיכנס לתאונה פי 4" (בכבישים שבהם המהירות הועלתה לאחרונה, דווקא בדיוק ב-10 קמ"ש, אין שינוי בכמות התאונות).

 

מילות הקסם האלה פוטרות את השרלטנים מהצורך להציג הוכחות לזבל שהפה שלהם פולט החוצה.

 

כמובן שהכל גם כשר בעיני אבואב (כולל פרויקט א3 שהוא בעצמו קרא לו "מסחטת כספים") בתנאי שהכסף בסוף זורם לכיס שלו ("זה בסדר אם ההכנסות יילכו למלחמה בתאונות הדרכים").

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך להביא מומחה אמיתי, שיוכיח שכמות ההרוגים פחתה הודות לטכנולוגיה שאותה מממן האזרח מכיסו בלבד (ופי 2)-מכוניות מודרניות עם שלל צירופי אותיות מצילי חיים.

לפי ההיגיון של אור ירוק, בפעם הבאה שאני אראה מישהו גוסס ברחוב אצטרך להתחיל לצלם אותו עם הסמארטפון כי המצלמה מצילה חיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא צריך אפילו להגיע לזה, הוא מדבר על סיכוי של פי 4 להכנס לתאונה (כלומר שתקרה התאונה), נתוני למ"ס פשוטים יעשו את העבודה.

 

רק צריך להטיח לו את העובדות בפרצוף ולראות אותו מתפתל, ואז לזרוק עוד ועוד עובדות עד שהוא יתבייש להראות את הפרצוף השרלטן שלו בציבור.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הנושא הזה יכול להיות קטליזטור מצוין להקמת איגוד נהגים כמו שהצעתי כבר :)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
צריך להביא מומחה אמיתי, שיוכיח שכמות ההרוגים פחתה הודות לטכנולוגיה שאותה מממן האזרח מכיסו בלבד (ופי 2)-מכוניות מודרניות עם שלל צירופי אותיות מצילי חיים.

לא חסרים נתונים אמפיריים שמראים שבזמן התנגשות במהירות נתונה מכוניות מודרניות הרבה יותר בטוחות.

מבחני יציבות שמבוצעים על ידי יצרני מכוניות גם כנראה יראו שיפור משמעותי במרחקי בלימה, יציבות בבלימה על משטח רטוב ויציבות בשינויי כיוון פתאומיים.

 

אני לא חושב שזה מעניין את אבואב.

×
×
  • תוכן חדש...