Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרפתיות בלתי מושגות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. כבר הקפצתי עשרות פעמים את הפוסט ב"קניית רכבים" וחיפשתי בכל הלוחות האפשריים (יד 2, לוח פוקוס,winwin ,פינגולה, פשפשוק - בפייסבוק ועוד ועוד ועוד) ועדיין לא מצליח לאתר צרפתיה ראויה. הדרישות לא בשמיים. מגאן 2 תצורת האצב'ק בנזין 2004-2006 5 או 3 דלתות או 307 שנתון 2002 ומעלה מנוע 2.0 . נמצאו 2 מגאן ראויות לכאורה - אחת עזבתי לנפשה לאחר תוצאות בדיקה לא מחמיאות והשניה הבעלים החליט שהוא דוחה את המכירה לעת עתה. כמובן שהרכבים צריכים להיות ידניים בלבד. אם שמעתם או ראיתם אנא שתפו אותי. תודות לכולם :-D

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחת עזבתי לנפשה לאחר תוצאות בדיקה לא מחמיאות והשניה הבעלים החליט שהוא דוחה את המכירה לעת עתה.

מה זה אומר תוצאות בדיקה לא מחמיאות? תאונת שילדה? קצה שילדה? תושבות מנוע גמורות?

איש יעשה ככל העולה ברוחו, דעתי האישית היא שאם יש רכב שממש אתה רוצה וקשה למצוא, מצאת אקזמפלר עם שילדה נקיה?

את כל היתר ניתן לתקן, זו כבר שאלה של מיקוח על מחיר הרכישה.

גם הרכב שלי היה במצב לא טוב בעת הרכישה, נזילות כאלה ואחרות, חישמול שלא עובד פה, מתג שלא מתפקד שם, 3 ימים מאוחר יותר הרכב היה מיושר קו ובמצב מצויין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
307 יש גם קסארות המודלים האחרונים ומגאן יש בנזין ידני לא הצ'בק בשנה שאתה מחפש, תחפש טוב

קסארה לא עושה לי את זה . 307 לא מצאתי מנוע 2.0 בכלל . ומגאן לא האצ׳בק אני לא רוצה .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
קשה למצוא צפתיה ידנית, והרבה יותר קשה זה למצוא אחת במצב טוב.

סך הכל רכבים מעולים, רק בידני!

למה דווקא צרפתיה?

כי הם היחידים שחשבו שרכב נועד שינהגו בו ולא שנהיה רובוטים של גז ברקס . חוץ מזה שהמחירון שלהם נמוך ולא בצדק.

פורסם
מה זה אומר תוצאות בדיקה לא מחמיאות? תאונת שילדה? קצה שילדה? תושבות מנוע גמורות?

איש יעשה ככל העולה ברוחו, דעתי האישית היא שאם יש רכב שממש אתה רוצה וקשה למצוא, מצאת אקזמפלר עם שילדה נקיה?

את כל היתר ניתן לתקן, זו כבר שאלה של מיקוח על מחיר הרכישה.

גם הרכב שלי היה במצב לא טוב בעת הרכישה, נזילות כאלה ואחרות, חישמול שלא עובד פה, מתג שלא מתפקד שם, 3 ימים מאוחר יותר הרכב היה מיושר קו ובמצב מצויין.

השלדה הייתה נקיה . צבע חיצוני שרוף. מצב פנימי לא מחמיא - המון סדקים בפלסטיקה. צמיגים גמורים , מנוע מזייף , לא היה תיעוד טיפולים. המכירה נפלה על כך שלא היה לו זמן להגיע למוסך מתמחה שיתן הצעת מחיר על סה״כ התיקונים.

פורסם

הגעתי למצב כבר שאני משאיר פתקים על מגאן עם הטלפון שלי :)

פורסם
כי הם היחידים שחשבו שרכב נועד שינהגו בו ולא שנהיה רובוטים של גז ברקס . חוץ מזה שהמחירון שלהם נמוך ולא בצדק.

אני לא מכיר את המגאן, אבל ה-307 לא עולה משמעותית על שום יפנומטית מקבילה מבחינה דינמית. סתם עוד אוטו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הגעתי למצב כבר שאני משאיר פתקים על מגאן עם הטלפון שלי :)

אתה מחפש דגמים שנמכרו בסמפרים מאוד נמוכים, אולי 100 יחידות בכולן ביחד.

ומי שיש לו כבר רכב כזה במצב יפה בדרך כלל לא ממהר למכור, ועוד במחירי השוק הנמוכים של היום.

כך שזה או לקנות את אחת מאלו שמוצעות למכירה במצב נתון, ולתקן את מה שצריך, או להמשיך לחפש...

זה יכול לקחת הרבה זמן.

פורסם

לא מבין למה אתה מתלהב ממגאנים במודלים האלה או בכלל.

יש לרכב הרבה פלוסים, אבל הוא רכב "רובוטי" לגמרי כהגדרתך.

הייתה בבעלותנו דיזל ידנית 2005 ובנזין אוטומטית 2008, היו בהם הרבה דברים טובים וגם פחות אבל הנאה מנהיגה לא חוויתי באף אחת מהן. כל מזדה 3 "רובוטית" עדיפה.

הסקסו המצ'וקמקת שלי על 207 אלף הק"מ שלה צמיגיה הסינים והבולמים שכבר עבר זמנם ויוחלפו בטיפול הבא יותר כיפית.

אם אתה כול כך רוצה צרפתייה טובה, מהנה ופרקטית חפש 306 במצב טוב, בצע לה יישור קו מקיף ותקבל המון כיף ותישאר עם הרבה עודף.

אולי זה נשמע לך הזוי לקנות רכב כזה ישן, אבל מבחינת הדרישות שלך הוא נשמע כעדיף.

הצרפתיות של שנות ה2000 אלו לא הצרפתיות של שנות ה90, למעט אולי הקליאו ספורט(עוד אופציה אם אתה מוכן לסבול 3 דלתות).

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
אני לא מכיר את המגאן, אבל ה-307 לא עולה משמעותית על שום יפנומטית מקבילה מבחינה דינמית. סתם עוד אוטו.

תמצא לי אחת ידנית באותו טווח מחיר :)

פורסם
לא יודע אם היא נכנסה לשיקולים שלך, אבל בדיוק פספסת קליאו ספורט 2003 יד3 עם 75K ק"מ - פורסמה בלוחות שציינת.

לא מתחבר לצורה שלה . בעייתי.

פורסם
לא מבין למה אתה מתלהב ממגאנים במודלים האלה או בכלל.

יש לרכב הרבה פלוסים, אבל הוא רכב "רובוטי" לגמרי כהגדרתך.

הייתה בבעלותנו דיזל ידנית 2005 ובנזין אוטומטית 2008, היו בהם הרבה דברים טובים וגם פחות אבל הנאה מנהיגה לא חוויתי באף אחת מהן. כל מזדה 3 "רובוטית" עדיפה.

הסקסו המצ'וקמקת שלי על 207 אלף הק"מ שלה צמיגיה הסינים והבולמים שכבר עבר זמנם ויוחלפו בטיפול הבא יותר כיפית.

אם אתה כול כך רוצה צרפתייה טובה, מהנה ופרקטית חפש 306 במצב טוב, בצע לה יישור קו מקיף ותקבל המון כיף ותישאר עם הרבה עודף.

אולי זה נשמע לך הזוי לקנות רכב כזה ישן, אבל מבחינת הדרישות שלך הוא נשמע כעדיף.

הצרפתיות של שנות ה2000 אלו לא הצרפתיות של שנות ה90, למעט אולי הקליאו ספורט(עוד אופציה אם אתה מוכן לסבול 3 דלתות).

306 זה אומר טסט כל חצי שנה ? הרכב ישן מאוד.

• תוכן חדש...