Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרפתיות בלתי מושגות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 406 ידנית 1.8 שנת 97.

בובה של אוטו, היסטוריה מתועדת וכו...

אני חושה למכור לרגל שדרוג הרכב (אשתי רוצב מולטיפלה).

מזמין אותך לסיבוב אם אתה מעוניין.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי 406 ידנית 1.8 שנת 97.

בובה של אוטו, היסטוריה מתועדת וכו...

אני חושה למכור לרגל שדרוג הרכב (אשתי רוצב מולטיפלה).

מזמין אותך לסיבוב אם אתה מעוניין.

אריאל.

תודה, אבל אני מחפש האצ'בק או משהו בסגנון.

ולבחור מעליי, מה הכוונה שלך לרכבים שיעשו את מה שאני מחפש? ABS?

TOO MUCH TO ASK? :)

פורסם
מה שאתה מחפש נמצא ב:

1) פורד פוקוס 5 דלתות MK1 ידנית

2) פיג'ו 306 5 דלתות 1.6 ידנית (100 כ"ס) 2001-2002

לא מצאתי כזאת פוקוס בלוח .

306 1600 מאיצה בצורה נורמלית ? מעל 110 קמ"ש המחט נמצאת על מעל 3200 ? אני פשוט לא סובל שהמנוע צורח לי באוזן והפתרון של "תגביה את הווליום של המערכת " לא בא בחשבון מבחינתי.

מה מיוחד בה באופן כללי שציינת אותה לשבח ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אם נלך שניה לפי הקו מחשבה שלך . אם המחיר שוק נמוך ואני סוחר , כמה כבר סוחר ירוויח על רנו מגאן ? אני בטוח שאפילו הסוחרים יודעים את המחירון הנמוך .

ספר את זה לסוחר ששם את הפתק שלו על הטולדו שלי שלוש פעמים בחודש האחרון. אני מתחיל לחשוש שאם לא אתקשר אליו בקרוב, הטלפון הבא יהיה לסוכן הביטוח שלי אחרי שהרכב יגנב. :roll:

פורסם

הי , היו לי 307 ידניות גם 2.0 וגם 1.6. וההבדל בביצועים ממש לא גדול. לכן הייתי פוזל גם לכיוון 307 1.6 ידנית. בהחלט לא ספורטיבית וגם אין לה את השובבות של 306, אבל יש לה התנהגות טובה בטוחה וביצועים סבירים והיא מאוד לא יקרה יחסית לתמורה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
הי , היו לי 307 ידניות גם 2.0 וגם 1.6. וההבדל בביצועים ממש לא גדול. לכן הייתי פוזל גם לכיוון 307 1.6 ידנית. בהחלט לא ספורטיבית וגם אין לה את השובבות של 306, אבל יש לה התנהגות טובה בטוחה וביצועים סבירים והיא מאוד לא יקרה יחסית לתמורה.

האמת שאתה הראשון שאני שומע ממנו את זה. תמיד אמרו שהמנוע הקטן (1600) גורם לרכב להיות עצל.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

עם גיר אוטומטי הוא עצל.

בידני בסדר גמור.

גם פוקוס דור 2 1.6 אוטומטית שנחשבת עגלה, עם גיר ידני (בחו"ל) נוסעת בסדר גמור ולא סובלת מבעיית ביצועים.

פורסם
עם גיר אוטומטי הוא עצל.

בידני בסדר גמור.

גם פוקוס דור 2 1.6 אוטומטית שנחשבת עגלה, עם גיר ידני (בחו"ל) נוסעת בסדר גמור ולא סובלת מבעיית ביצועים.

היתה לי כזו, ידנית כמובן, מושכרת בחו"ל לפני מס' שנים. מאד לא נהניתי ממנה במשך מס' אלפי ק"מ שנאלצתי לבלות במחיצתה. מנוע חלש/עצל ותצרוכת דלק גבוהה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
מה שאתה מחפש נמצא ב:

1) פורד פוקוס 5 דלתות MK1 ידנית

2) פיג'ו 306 5 דלתות 1.6 ידנית (100 כ"ס) 2001-2002

nimi ו bigbos,

שלחתי לכם בפרטי הצעה מעניינת בעניין פוקוס כמו שמוצע למעלה.

פורסם
היתה לי כזו, ידנית כמובן, מושכרת בחו"ל לפני מס' שנים. מאד לא נהניתי ממנה במשך מס' אלפי ק"מ שנאלצתי לבלות במחיצתה. מנוע חלש/עצל ותצרוכת דלק גבוהה.

307 או פוקוס?

אולי זה היה מנוע 1400?

פורסם
307 או פוקוס?

אולי זה היה מנוע 1400?

פוקוס. 5 דלתות ידנית 1.6 ליטר.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...