Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היערכות ל- BF4: איזה כרטיס מסך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחשב כיום:

WIN7 64BIT

8GB

I5 2500 @3.3

כרטיס מסך נוכחי - ATI6900 עם 2GB (כנראה 6970, לא זוכר בוודאות)

בהנחה שאין תקציב למחשב חדש - לאיזה כרטיס מסך מומלץ לשדרג בסכום של נניח 800 ש"ח? ומה עושים עם הנוכחי?

תודה :-)

shoot you later

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

Boy Friend 4 אחלה סרט

אבל אם כבר אתם מדברים על CORE ו PARKING

ממליץ על X Boy Friend 4

יש שם את מה שאתם מחפשים PARKING HARD CORE

אצלי זה רץ חלק עם כרטיס מסך מובנה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קח בחשבון שהמשחק עולה 60$ וכל חבילות ההרחבה (DLC) שלו יכפילו את המחיר שלו.

וכבר יש חבילות הרחבה מלפני שהמשחק יצא.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני נראה לי אחכה למבצעי כריסמס

האמת שאהבתי יותר את crysis3 מ BF3

אבל מכיוון שאין לי כרגע במי לירות סיכוי טוב שאני אלך על BF4

שאלה, מאיפה אתם קונים?

את crysis3 קניתי מ origin (און-ליין), יש הפניה לשם ישירות מהאתר הרשמי אבל אולי יש דברים מומלצים יותר

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני קונה רק ב- G2play.net. בסופ"ש רכשתי מהם את ה- BF ואת הרחבות הפרימיום ביחד, ב- 70$. יקר, מקווה שיהיה שווה...

פורסם

אצלי הוא רץ חלק על הגדרות בינוניות, ועם רזולוציה מקסימלית. כל זה, בעזרת מעבד חלש משלך בהרבה, ועם nvidia GTS250 שהוא כרטיס מסך ישן. אי לכך, אני חושב שבקציב שלך אפשר להתסדר יפה מאוד עם סדרת הGTX-ים של NVIDIA. רק דבר אחד, לפני שאתה קונה כרטיס, תבדוק שהוא תואם את שאר החומרה שלך, ושלא תצטרך לשדרג עוד דברים יחד איתו.

בהצלחה.

נ.ב. באטלפילד 4 יותר מוצלח מ-call of duty ghosts.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כל הלילה הוא ירד, ואני כבר מתרגש לקראת החזרה הביתה מהעבודה, השכבת הילדים לישון - והופ! התחברות :-)

אני רק מקווה שאמצא את האוזניות ;-)

פורסם

על כרטיס 640GT שיש לי באחד המחשבים הנייחים המשחק רץ טוב מאוד בפריימים גבוהים יחסית ברזולוציה טבעית של 1200*1600.

אבל - המשחק עצמו מלא בבאגים והרבה פעמים תמצא את המשחק פתאום צונח ל FPS נמוך מאוד וחוזר לגבוה.

מזכיר לי מאוד את CRYSIS בכל הנוגע לגרפיקה ובאגים במיוחד 3.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...