Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה פרי-ווש?

בתור אחד ששוטף רק כשהרכב מגיע למצבים האלה (כל 3-4 שבועות. אחרי שבוע בלי סופות חול ובלי גשם בוץ הרכב עדין מבריק), אני מרסס את הרכב בזרם (מבקבוק ריסוס, לא צינור. יש ספריי ויש זרם- מרוכז יותר) של מים עם השמפו. לוקח לי איזה ליטר וחצי של מים, אבל אני שוטף חצי מהלכלוך עוד לפני שאני נוגע עם הכפפה, והחצי האחר מתרכך יופי.

אני אתמול גיחכתי כמו מטומטם כשבאמצע נסיעה ירד עלי גשם והטיפות רצו על החלון כמו על מחבת רותח. אפילו לא הפעלתי וישרים (אבל זה נראה לי מהדודו ג'וס "לו און איו" שהוספתי למים של הוישרים :twisted:)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

prewash של onr.

שלושה פקקים, בערך 45 מ"ל, על קצת פחות מליטר מים, במיכל ריסוס ידני.

מספיק לי לכל הרכב ועוד ממש טיפה.

ברור לי שהprewash תורם רבות לנקיון של הרכב, עוד לפני הסיבון, אבל מעולם לא באמת בדקתי עד כמה זה אפקטיבי, מעבר לשטיפה מקדימה עם צינור וזרם (יחסית) חזק.

"יאללה בירי".

פורסם

לי יצא לשטוף פעם אחת עם צינור כפרי-ווש, לכלוך כזה בדיוק של גשם ג'יפה.

חסר טעם לחלוטין בלי קצת סבון.

ספר איך יצא לך :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...