Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אמשח לעזרה בנושא זה בעיקר בהבט הטכני.

המחיר והאיבזור די זהים.

ההבדלים העיקריים הם שבסובארו אני מקבל 5 שנות אחריות ועוד 3 טיפולים (היום אני הולך לנסיעת מבחן) ובI35 אני מקבל את האוטו ב0 ק"מ אבל כמובן שיד שניה.

ד"א ההצעה של הליסינג היא דרך שלמה SIX בעכו, אם יש למישהו חוות דעת בקשר אליהם אשמח לשמוע.

תודה על העזרה ושבת שלום.

פורסם

לכמה זמן אתה קונה את הרכב ? זו השאלה. ככל שיותר , שאלת היד מתגמדת.

הייתי אומר ששתיהן יפגינו אמינות דומה בחמש שנים הראשונות ולכן יותר חשוב שתבחר רכב שנח (פיזית) לך על הכביש. זה כבר עניין אישי (למרות שגם צו'פר של שלושה טיפולים לא הולך ברגל)

אישית: הייתי בוחר באימפרזה למרות שהיא פחות חזקה (טיפה) ופחות מאובזרת (מצלמת רוורס).

פורסם

מדובר על האימפרזה החדשה? אם כן, לא חושב שתמצא מישהו שנהג מספיק ברכב כדאי להביע חוות דעת עליו, זו אימפרזה שונה מהדורות הקודמים מכמה בחינות.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

לא ייצא לי לנהוג באימפרזה החדשה אבל כן ישבתי בה.

לעומת הI35 היא נחותה בעיצוב החיצוני ולדעתי גם בפנימי,

האיכות חומרים היא פלסטיק.

יחסית לרכב שנת 2013 היא לא הרשימה אותי כלל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...