Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת יחסית מאוד מושקעת:2סטים של מורל וירטוס, 6/9 של סאונדסטרים, מגבר 4 ערוצים סאונד סטרים 120RMS לערוץ,

מונו שאת שם החברה אני לא זוכר אבל הבנתי מAUDIO KING ומעוד אנשים שהוא מאוד איכותי וחזק קלאסA/B 1000RMS וסאב XPRO של סאונדסטרים 600RMS, ופיוניר DEH-5250SD.

הבעיה ששלי שכשיש באס חזק מתעוותת לי השמיעה ברמקולים בווליום יחסית סביר של 46-7 החלפתי מצבר חדש הזמנתי אלטרנטור יחסית חזק (130 בעבודה) ועדין לא נפתרה הבעיה,

הכבלים של 3 הגדולים אצלי החלפתי לקבל איכותי וגם אז לא נפתר יש הצעות כלשהן?.

ועוד שאלה: אני רוצה לקנות טוויטרים חזקים ואיכותיים ללכת ישר על הMT23 של מורל?.

פורסם

מערכת נחמדה וזה ההתקנה שקיבלת?

תלך למתקין ותגיד לו שיש לך בעיה הוא כבר ישבור את הראש לבד אחרי ההתקנה החאפרית הזאת..

פורסם

כמו שנאמר, תתחיל מהתקנה איכותית ונכונה (ובטוחה!), תמשיך בהורדת הגיין במגבר, וכיוון נכון.

וזרוק את הקבל, הוא לא עוזר, אפילו לא ב0.00000000001%.

ותוותר על ה6/9 בייחוד שיש לך שני סטים של קומפוננט מקדימה.

המונו שלך נותן 1000 RMS ב1 אוהם, ב-4 אוהם הוא נותן 400.

לגבי הטוויטרים, מה רע במה שיש לך עכשיו?

פורסם

ההתקנה טובה הקבלים כרגע לא מסודרים כי עשיתי בדיקה שהכל בסדר סתם זה ניראה עירבוביה.

יש למישהו מושג למה בבאס השמיעה מתעוותת? אני לא יודע אם זאת בעית חשבל או משהו אחר.

לגבי הטוויטרים: יש טווח תדרים כזה שהם פשוט לא מצליחים לנגן וחורקים. ואני מחפש המלצה לטוויטר איכותי ואמין.

פורסם

חביבי, כשאתה מתקין מגבר על מתכת חשופה, זה לא נקרא התקנה טובה.

הקבל-סתם גוזל אנרגייה (דובר על זה לא פעם).

תוריד גיין במגברים ויהיה בסדר - בעצם, בצע כיוון לכל המערכת.

נ.ב האם אתה עובד עם קרוס אובר\ים?

פורסם

תשמע, תתחיל מלקרוא את הFAQ בראש הדף של הפורום, אם תקרא ודברים לא ברורים לך, תשאל.

יש שם מדריך התקנה מאוד מפורט, מעבר לזה, תעבור על שרשורי התקנות שנעשו פה, תראה איך נעשה ומה.

מבטיח לך שתמצא את כל התשובות.

פורסם

באיזה עובי הכבל מתח הראשי?

למה המגברים מותקנים ככה?

שלושה נק' חלשות בהתקנה.

מגבר ארבעה ערוצים מריץ גם זוג קומפוננט וגם 6/9 - קשה לי להבין איך מבלי להוריד התנגדות - מה שגורם למגבר למשוך המון זרם מהמצבר ולהביא לנפילות מתח רציניות יותר ממה שאמור להיות - נתק את ה 6/9 , חבר את הקומפוננטים לכל הערוצים- כל זוג (טוויטר ומידבאס, דרך קרוס לערוץ במגבר).

קבל- נתק אותו.

אם המגברים מחוברים ככה אישית נדלקת לי מנורה לאיך מחוברות האדמות- תבדוק את זה, ורצוי לסדר את ההתקנה, מגברים על פלטת עץ ואדמות נפרדות מהמגברים לשלדה בנק' שבה יש מתכת חשופה.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...