Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהגדרות חשבון של ג'ימייל ניתן להגדיר מספר פלאפון למקרה ונאבדה הסיסמא.

מגדירים את הטלפון של מי ששייך לו החשבון וגמרנו סיפור.

זוכר/לא זוכר, לא נורא לוחצים שחזור סיסמא וקוד אישור מגיע לפלאפון.

מבלי להפחיד לקוחות, אפשר להציג כגיבוי למקרה וישכחו בעתיד (בסוף הפירמוט).

כנ"ל לגבי פייסבוק.

פורסם
אני כבר שנים עושה את מה שמרק10 הציע, כל הססמאות שלי שמורות בקובץ טקסט שכיווצתי אותו בעזרת WINRAR ושמתי לו ססמא. את הוקבץ אני שומר בגוגל דרייב, שאם ילך לי הארד דיסק הקובץ לא יעלם לי.

סתם מתחכם אתך:

ואם תשכח את הססמא של גוגל או של הראר? (שלאחרון זו לא ממש בעיה)

ואם יפרצו לך את הגימייל (קורה) ויעלו על קובץ הראר שניתן לפענח לו את הססמא

בכל אופן אצלי הכל רשום על פתק ועותק מצולם שלו באיפון/ענן ושם כתוב בראשי תיבות או קיצורים שהמצאתי ליוזרים/ססמאות שלי ככה שהם מרמזים לי על יוזר/ססמא וכל אדם אחר לא יכול להבין מהרשימה הזו כלום, אפילו לא רמז ליוזר/ססמא או לאן הם שייכים

רעיון-דוגמא לפורום הזה:

לוקו אופל 27״

לוקו=יזכיר לי שזה קארז פורום, כי רק פה יש אותו והוא לא באמת קיים (בוט?)

אופל=יזכיר לי שהיוזר שלי gsi16v

27״=יזכיר לי את הססמא על פי מידותיו הידועות של יאשה רק בשיטה המטרית כולל מספרים עשרוניים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
סתם מתחכם אתך:

ואם תשכח את הססמא של גוגל או של הראר? (שלאחרון זו לא ממש בעיה)

ואם יפרצו לך את הגימייל (קורה) ויעלו על קובץ הראר שניתן לפענח לו את הססמא

ישנם אנשים שיש להם 5-6 סיסמאות שונות וגם יותר לכן הצעתי שישמור את הסיסמאות אצלו במחשב בצורת קובץ RAR עם סיסמא של פרנקוס לקובץ.

אין סוף לאפשרויות ולפתרונות לכן אני נוהג לא לשמור מידע קריטי על המחשב וגם אם מישהו יפרוץ לי למחשב והשתמש בסיסמאות ששמרתי בקובץ מכסימום הוא יוכל לקרוא קצת מיילים ולראות תמונות ותכתובת עם אנשים.

איזה כייף לי :)

פורסם
אכן, בשנים הללו זה היה הרבה יותר מסובך.

אני עדיין זוכר שהתקנתי מודמים (חיוג, 2400 באוד) וכ.קול (8 ביט מונו) עוד לפני תקופת הפלאג & פליי התכוונת plug and pray :), 3 שעות להגדיר IRQ ו-COM כי תמיד היתה התנגשות.

היום הכל באמת יותר קל.

נוסטלגיה,היו ימים :D

יוסי - לגבי סיסמאות,תן להם (או אתה) להדפיס הכל על דף ולשמור במקום נגיש שרק הם יודעים עליו,ונגשים אליו לעיתים קרובות.

יש אנשים שזה עדיף להם על כל גיבוי דיגיטלי כלשהו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שמעתי דברים טובים על lastpass

ספציפית - שגם אם הם נפרצים אז המידע שלכם בטוח (Trust no one).

אם מדובר רק במייל אז כדאי להתקין תוסף לדפדפן ששומר את הסיסמאות ובודק כל זמן מוגדר.

• תוכן חדש...