Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2010 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קיבלתי היום הצעה מאלדן לקורולה SUN שנת 2010 מליסינג כמובן .

מועד עליית הרכב לכביש 10/2010 .

הרכב עבר עכשיו טסט , ויש לו טסט לשנה .

הרכב עבר 71,000 ק"מ .

מבקשים על הרכב 77,000 ש"ח .

לפי המחירון של לוי יצחק , לפני שקלול , המחיר הוא 87,000 ש"ח .

שאלתי היא בהתחשב בנתונים הנ"ל , מה אמור להיות מחיר הרכב ?

תודה .

פורסם

אני בעליו של טויוטה קורולה 2010 שנרכשס מיליסינג ואני יכול להעיד שהרכב נהדר, נעים לנהיגה, נוח, מהיר וחזק.

אני ממליץ לך לרכוש מאוטו סנטר. השרות שמקבלים באוטו סנטר הוא ללא דופי ועולה עשרות מונים על השרות בכל חברה אחרת. מילה שלהם זו מילה והם לא מתכחשים אלייך אחרי שכספך בידם.

ניתן גם למצוא רכב בעל קילומטרז נמוך יותר, את שלנו רכשנו לפני שנה והקילומטרז שלו עמד על 42000

בהצלחה

פורסם

הקורולה רכב מצויין למי שמחפש משהו שייקח אותו ממקום למקום במינימום הוצאות.

ככלל, הוא הרבה יותר נעים לנסיעה מכל הקוראניות בשנתונים האלה.

גם הרבה יותר ממאזדה 3 , שמרגישה פח זבל לידו.

חסכון בדלק? אחת ה 1600 החסכוניות והחזקות שיש.

גיר מצויין ונעים.

בקיצור החסרון היחיד זה אבזור בטיחות מעט נחות אבל לא משהו שצריך להטריד אותך עד כדי כך.

אה.. והמחיר שיחסית יקר לשנתון.

כל מה שכתוב פה , נכתב מנסיון אישי.

בקיצור רכב לא רע בכלל.

אלי

פורסם

אחרי שנה עם קורולה 1.6 אוטומטית 2009 עם רמת אבזור כנ"ל --

הרכב גדול יחסית לקטגוריה, מרווח פנימי ותא מטען סבירים ביותר.

הרכב לא מאוד נוח - לא במושב ולא בשיכוך מהמורות. בהשוואה לבראבו שהחליפה אותה אצלנו - הקורולה עם מושב טוב יותר אבל מתלים נחותים.

צריכת דלק בדיוק כמו המתחרות, למרות כל הסיפורים של טויוטה. מניסיון עם מאזדה3, פוקוס ופיאט בראבו - כולן די מיישרות קו בעניין ובסופו של דבר הכל תלוי בסגנון הנהיגה שלך (ובפרופיל הנסיעות כמובן).

המנוע אכן חזק, אבל הגיר מסרס - בשורה הראשונה של ה-1.6 האוטומטיות, הרבה אחרי ה-1.4 טורבו למיניהן. בכל מקרה אל תצפה לריגושים והקורולה לא מתוכננת לכך.

חדוות נהיגה - אפס בריבוע. כפי שציינתי - היא לא מתוכננת לכך.

בגרסת SUN האבזור מעליב. אני אכתוב זאת שוב כדי שיהיה ברור - מ-ע-ל-י-ב.

איכות הרכבה של הסאלון בינונית, אבל לא ידוע על בעיות אמינות משמעותיות בדגם זה. באופן מסורתי מדובר במכוניות אמינות וזולות לתחזוקה.

הרכב בסדר גמור כאמצעי תחבורה בסיסי וחסר ריגושים למשפחה, אבל המחיר עולה על התמורה.

לגבי המחיר הספציפי - הוא קצת גבוה. השוק מוצף בקורולות SUN מליסינג, לא מבין למה אתה צריך לשלם פרמיה על מכונית נפוצה כל-כך עם קילומטרז' ממוצע - תכוון למחירון + שקלול ליסינג תפעולי מלא לכל היותר - 73K או פחות. עדיין המחיר הזה נראה לי מופרך, לפני שנה שילמתי על בראבו מודל 2009 כ-60 אלף - עם יותר מנוע, הרבה יותר אבזור ויותר נשמה.

פורסם

ויותר בעיות ודאגות מה יתקלקל.

וזה נאמר ממישהו שהיה לו לא מעט איטלקיות וצרפתיות.

אין מה לעשות.

מי שרוצה אוטו חסכוני ואמין בלי ריגושים זה האוטו.

מי שמחפש הנאה זה כבר משהו אחר.

פורסם

תאמין לי שגם אני מכיר כאבי ראש אירופאיים (הייתה לי קליאו).

אני גם מכיר טוב מאוד את מרכולתם של טויוטה (אצלי או אצל ההורים 3 קורולות וקרינה אחת).

קורולה 2010 היא בהחלט סגולה לשקט נפשי ואפס ריגושים.

את הבראבו נתתי רק כדוגמא לתמורה לכסף, בשום פנים ואופן אני לא ממליץ עליה למי שמחפש קורולה!

אבל "חיסכון" זה לא רק בהוצאות השוטפות, אלא גם במחיר הרכישה. ו-77K לסדאן משמימה עם אבזור ברצפה ובלי טיפת ייחוד שכמוה עוד אלפים בשוק, זה לא ממש "חיסכון".

אני אפילו לא יודע לגבי שמירת הערך - מדובר כאמור ברכב מליסינג ברמת הגימור הנמוכה ביותר כמוהו יש בלי סוף בשוק.

שה-OP ינסה לסחוט הנחה משמעותית וגם יבדוק במקביל אופציות אחרות כגון I30CW - יותר אוטו בפחות כסף מבלי לוותר על מוניטין אמינות טוב.

פורסם

הרכב מאוד חסכוני .בניגוד לקודמיי אני מחזיק שלושה רכבים יונדאי אי30 2009 ,מיצובישי לנסר 2006 וקורולה 2011 .הקורלה חסכונית מהן בהרבה .מה שכן ,תא הנוסעים מזעזע

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

את האמת נהגתי על אחת כזאת לאחרונה ולא התרשמתי בכלל.

האבזור די מבזה ברמת הגימור הבסיסית, אין שליטה מההגה, אין שני חלונות מקוריים מאחור, המערכת מאוד בסיסית.

הרכב לא מתנהג בכלל, משעמם לנהיגה, הדוושה של הברקסים מגיבה בצורה מוזרה (כאילו יש לה מהלך ראשון שלא עושה כלום ומהלך שני שמעיף אותך כשאתה בולם, הדוושה לא נותנת פידבק טוב), ההגה מעורפל, והגיר העביר לי הילוכים מוקדם מדי בעליות והרכב לא סחב (ואז נאלצים לתת קיקדאון).

לצורך העניין, להוריי הייתה i30CW מאותה שנה. גם רמת גימור בסיסית. הייתה לשיטה מההגה, היו חלונות חשמל מאחור, מערכת נורמלית, התנהגות טובה יותר (אם אפשר לקרוא לזה כך), דוושת ברקס שמגיבה כמו שצריך, הגה של פלייסטיישן, וגיר בסדר גמור.

אגב, צריכת הדלק של הi30CW הייתה טובה אצל הוריי, לדעתי לא פחות מהקורולה עליה מדברים כאן.

אני לא רואה שום הצדקה לשלם על הקורולה כל כך הרבה, רכב לא בטיחותי, לא מאובזר, לא הכי נוח, מה הקטע? בשביל השם של "טויוטה"? מלכת הריקולים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...