Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להצליח לנסוע ב 90 קמ״ש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון יש לי יחסית הרבה נסיעות בין עירוניות של סביבות 50-60 קילומטר. מכיוון שהרבה פעמים אני ממש לא לחוץ בזמן, אז החלטתי שאני לא ממהר ונוסע 90 במקום 120 שאני רגיל.

הבעיה היא שזה פשוט מעייף, ואני ממש מרכיש שאני יכולצלהרדם בזמן נהיגה בצורה כזאת. למישהו יש טיפ איך אפשר ״להעסיק״ את עצמי תוך כדי שמירה על נסיעה במהירות כזאת?

פורסם

לשים מוסיקה,לפתוח חלון,אבל אם יש לך רכב מהיר זה בעייתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

להעלות את מהירות הנסיעה שלך ל110 קמ"ש, והתעסוקה שלך תהיה לחפש בצידי הדרך משטרות ומצלמות.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אני עושה נסיעות ארוכות משלך עם בקרת שיוט על 90-100 לאורך 60-80 ק"מ, עם רכב דיי חזק (215 כ"ס) ואני לא מרגיש עייפות לעומת נסיעה על 120.

תחליף את המוזיקה שאתה שומע, לעייפות אין קשר למהירות הנסיעה.

Got To love It

פורסם
אני עושה נסיעות ארוכות משלך עם בקרת שיוט על 90-100 לאורך 60-80 ק"מ, עם רכב דיי חזק (215 כ"ס) ואני לא מרגיש עייפות לעומת נסיעה על 120.

תחליף את המוזיקה שאתה שומע, לעייפות אין קשר למהירות הנסיעה.

אתה מסכים איתי שאחרי שאתה נוסע על 120, אתה יורד ל 90 ופתאום זה נראה לך כל כך לאט? בעיקר כשזה בקו ישר.

בדרך כלל אני משייט במהירות 95-110 תלוי לפי הכביש אחרת הדרך מרגישה מאוד מעייפת ואיטית..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

^

נכון, שאתה מוריד מ120 ל90 זה נראה לך לאט, גם שאתה מוריד מ200 ל140 זה נראה לך לאט, אז אני חושב שהפתרון דיי פשוט פה, פשוט להתרגל ל90, נכון בהתחלה זה לא נוח אבל פתאום אחרי כמה זמן צריך לרדת ל70 כדי שזה יראה לאט :roll:

פורסם

תקנה ג'ימני.

נראה אותך נוסע יותר מ100קמ"ש. :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אתה מסכים איתי שאחרי שאתה נוסע על 120, אתה יורד ל 90 ופתאום זה נראה לך כל כך לאט? בעיקר כשזה בקו ישר.

בדרך כלל אני משייט במהירות 95-110 תלוי לפי הכביש אחרת הדרך מרגישה מאוד מעייפת ואיטית..

הבחור מעלי ענה לך בפשטות.

בגרמניה נסעתי במהירויות של 230-250 ואז שאתה יורד ל170-180 זה מרגיש מאוד איטי.

אני פשוט ישר איך שעולה לכביש מהיר מפעיל בקרה על 90 ולא משחק איתה.

Got To love It

פורסם

לי יש בעיה אחרת, כאשר אני נוסע על 90 כל הנהגים האחרים מתנהגים כאילו אני מעקב נוראי של התנועה ועושה בכוונה ועוקפים באגרסיביות וחותכים כל הזמן, במיוחד רכבי הליסינג, גם התחלת נסיעה מעמידה, אצלי ברכב ידני זה לוקח יותר זמן מרכב אוטומטי אז אנשים מטומטמים נצמדים, מצפצפים ויכנסו לי בחלון האחורי עוד שניה רק בגלל שאני לא מאיץ חזק ומהר כמוהם, מה אתם מציעים לעשות בנידון?

פורסם

אם אתה נוסע בנתיב הימני אין סיבה שיצמדו אילך או יחתכו אותך.

במידה ואתה בשמאלי ונוסע על 90 ומישהו מעוניין לנסוע מהר ממך תעבור לימין ותן לו לעקוף, ובכלל תשאר שם (מה איבדת בשמאלי על 90).

Got To love It

פורסם

רד מדי פעם ל 70. פתאום 90 ירגיש לך מהר :wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לשים מוסיקה,לפתוח חלון,אבל אם יש לך רכב מהיר זה בעייתי.

לא בעייתי בכלל. ברכבים כאלה יש קרוז קונטרול ובדרך כלל שם אין הבדל בהרגשה בין נסיעה על 80 ל180. לכן פשוט נוסעים 80~90 כי זה כל הכיף. לטוס על רכב שלא מתרגש מזה לא גורם לשום ריגוש. מצד השני על רכב שמרגיש על 100 כמו על 180 - זה מעצבן ומדרבן לנסוע מהר כדי לסיים את העינויי כמה שיותר מהר.

זה פסיכולוגי נטו לאנשים שלא יכולים לנסוע לאט. הם פשוט לא רגילים לזה, נכנסים ללחץ וסובלים (מצב שהם יוצרים עבור עצמם).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא יודע איך להצליח כי אני לא מצליח בזה, אני הגעתי למסקנה שבכל כביש בו אני נמצא אני אסע בהתאם לתנאי הדרך, ככה אני לא אשתעמם ואם יוצא שאני חורג מהמותר, אני מתעסק בלחפש שוטרים בשוליי הכביש ומצלמות וככה לא משתעמם.:lol:

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
אני מתעסק בלחפש שוטרים בשוליי הכביש ומצלמות וככה לא משתעמם.:lol:

עדיף להתעסק בנהיגה. אם תתכנן את המסלול שלך ותעקוב אחרי כל מי שנמצא סביבך בניסיון לחזות מהלכים שלו - אתה לא תשתעמם.

ברכב מודרני בכל מהירות זה מרגיש אותו דבר כימעט, ככה שזה משעמם על 180 בדיוק כמו על 90. נהיגה זה לא מקום לריגושים, אם לפתח שיטת עבודה נכונה בנהיגה משעמם לא יהיה.

אני זוכר שיום אחד אחרי מרצדס הייתי צריך לנהוג במזדה 2. פעם ראשונה שנהגתי על רכב מקטגוריה כזאת. נסעתי על בין עירוני ואני מרגיש שאני נוסע במהירות מטורפת, מסתכל על ספידומטר ואני על 80 (היה מותר לנסוע שם 100). :D

כך שאפשר לנסוע לאט ולהרגיש מהר - קחו רכב מתאים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אז אל תיסע 90, תיסע על המותרת\מהירות בטוחה שאתה לא מסכן בה אף אחד ולא מסתכן בדוחות.

וכשאתה מגיע כמה דקות לפני, תנצל את זה לקפה או משהו.

שים מוזיקה שאתה אוהב בווליום גבוהה.

היום יש אפליקציות לסמארטפון שמביאות לך רדיו מכל העולם לפי קטגוריות, ככה גם לא תשתעמם כל הזמן עם אותם שירים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...