Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר שמוכר חולצות (Replica) של Abercrombie .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות חולצה כמו שבקישור הנ"ל - חולצה עם כפתורים ושרוול ארוך , הלינק הוא מהאתר של Ioffer , אך בשנה האחרונה המחירים עלו שם - בכל זאת זה זיוף ולא מקורי .

הלינק : http://www.ioffer.com/i/abercrombie-fitch-a-f-men-s-plaid-long-sleeve-t-shirt-544939256

הם דורשים על החולצה כולל משלוח לערך 140-150 ש"ח .

המחיר אצל מוכרים אחרים ב- Ioffer זהה או דומה מאוד , האם קיימים אתרים אחרים שמקבלים Paypal ? ומוכרים את החולצות הללו יותר במחיר זול יותר ? .

אני מחפש אתר שעובד עם פייפאל מכיוון שאני לא רוצה למסור פרטי אשראי לאתר סיני ולא לקבל שום סחורה .

תודה מראש וערב טוב .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

האם אליאקספרס או אליבבה - מוכרים רפליקות של מותגים ? .

לדוגמא : שחיפשתי שם שעון לא ראיתי על שעון כלשהו שם של מותג מוכר , כנ"ל לגבי ביגוד .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

יש יותר זול

לפני חודשיים קניתי 4 חולצות כאלה ב300 שקל, בחנות שלהם בקניון רמת אביב, לא רפליקה ולא נעליים

בחיי אני לא מבין איך אתה מוכן לשלם בשביל הדבר הזה 150 שקל? ברור לך שאותה חולצה ב MBK תעלה לא יותר מ35 שקל?!

לפעמים כדי לצאת מהבית...

פורסם

MBK זה הקניון שמוכר זיופים בבנגקוק, אחרי סיבוב בו והצצה לאתר של ioffer הגעתי למסקנה שאם ב MBK הם עושים רווח של 100% על כל חולצה אז ב Ioffer הם עושים רווח של 1000%

בכל מקרה, 150 שקל לזיוף זה מוגזם, ב150 שקל תוכל לקנות חולצה איכותית, לא כזאת שתצמיח כדוריות בד אחרי כמה כביסות (מנסיון).

פורסם

מה שכן הזיופים בIOFFER מאוד איכותיים, והבד שלהם איכותי.

יש לי 2 T שירט של אברקומבי והם מעולות אחרי מליון כביסות ושנה וחצי שימוש.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
מה שכן הזיופים בIOFFER מאוד איכותיים, והבד שלהם איכותי.

יש לי 2 T שירט של אברקומבי והם מעולות אחרי מליון כביסות ושנה וחצי שימוש.

מכוון שמדובר על מוכרים שונים, אי אפשר לעשות הכללה.

תלוי על איזה מוכר אתה נופל ועל הסחורה שלו.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...