Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיה בגיר- שהאוטו קר ואני מניע לוקח לו דקה להכנס להילוך ולהתחיל לסוע, אם אני לוחץ על הגז הוא נותן בום חזק ורק אז מתחיל לסוע בגמגום ומסתדר אחרי 2 דקות שהוא מתחמם טיפה.

מוסכניק אחד אמר לי שזה כנראה שסתומים השני אמר לי שזה כנראה תושבת בכל מקרה שניהם אמרו שתוסף שמן גיר מסוג מסוים יתקן את זה... השאלה שלי היא האם משהו יודע איזה תוסף צריך? בכל מקרה הרכב עם מדיד.

והם לא ידעו לתת לי את התשובה כי הם לא ממכון גיר ואין לי באזור מוסך גיר...

תודה לעונים! :-)

פורסם
מאיפה אתה?יש מצב שימצאו לך פה מכון גירים בסביבתך.

אזור זכרון/חדרה...

אני פשוט רוצה את שם התוסף ואיך שמים אותו... יש מצב שזה יפתור את הבעיה?

אני סטודנט ואין לי 1000 שקל לשים עכשיו על גיר...

פורסם

בעקרון לדחוף לגיר בריא תוסף זה לא הכי חכם,ניסית לעשות החלפה שמן גיר אני מאמין זה יסתכם בפחות מ1000 שקל?

בעל עסק הגון לא ידחוף ישר מילים כמו תיקון גיר אם אין בכך צורך

פורסם
בעקרון לדחוף לגיר בריא תוסף זה לא הכי חכם,ניסית לעשות החלפה שמן גיר אני מאמין זה יסתכם בפחות מ1000 שקל?

בעל עסק הגון לא ידחוף ישר מילים כמו תיקון גיר אם אין בכך צורך

החלפת שמן גיר תעזור? אני באמת לא יודע.. כמה זה יכול לעלות?

פורסם

אתה בטוח שהבום הוא מהגיר יש לו תושבת גיר יכול להיות היא פגומה.

בפורום לא ממליצים להחליף שמן גיר לרכב הזה באופן ספציפי בממידה והוא בריא.

אבל בכל מקרה שמן לגיר הוא ATF בסביבות עד 200 שקל ל4 ליטר לא מקורי.

לפולו רצוי לקנות מקורי אני מתאר שמקורי יעלה קצת יותר מ200.

העלות על הפעולה יכולה לנוע עד ה200 שקל.

• תוכן חדש...