Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מתוך עניין עלתה לי השאלה, האם כשאתם מוסרים את הרכב שמכרתם ללקוח, מיכל הדלק מלא? אתם חוסכים בדלק לפני המסירה? או שאולי מנסים לבזבז כמה שיותר? אם תשימו לב שהטנק כמעט ריק, האם תדלקו לפני המסירה?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאמין שאני אתן את הרכב כשאני אמכור במצב רגיל כביכול.

כל פעם שאני אגיע לרבע אני אמלא פול, יכול להיות שהקונה יגיע כשהרכב יהיה על חצי טנק, יכול להיות על טנק מלא, ויכול להיות על רבע.

מה שאני בטוח לא אעשה זה אתדלק 50 שקל כל יום עד שהרכב ימכר

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

כשמסרתי את הגטס לטרייד אין, נתתי אותה עם פחות מרבע טנק.

לא, אין לי שום סיבה לבזבז את הכסף לדלק בשבילהם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מכרתי את הרכב שלי לחברת ליסינג עם חצי מיכל ואת הרכב שהם מכרו לי קיבלתי עם נורת דלק דלוקה :| (אוטוסנטר).

אבא שלי מכר את את הרכב שלו עם רבע מיכל לאדם פרטי אבל את הרכב החדש שהוא קנה מאלבר הוא קיבל עם רבע מיכל.

אני חושב שחוץ מחברות ליסינג אף אחד לא שם באמת דגש עם כמה דלק הוא מוכר את האוטו. לאנשים יותר אכפת מווסטים זוהרים,נורות ועצי ריח מאשר דלק בעת המכירה :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בנאדם נורמאלי לא יתדלק מיכל מלא רגע לפני מכירה וגם לא יתאמץ במיוחד לרוקן מיכל.

אבל למה? למה זה חשוב לדעת?

אם מכרתי אוטו אחד עם מיכל מלא ואוטו אחד עם מיכל ריק יש לי מאניה דפרסיה?

ואם מכרתי אוטו שלישי בחצי מיכל אני לא יציב נפשית?

מה זה משנה?:twisted:

פורסם

בגלל תאונה קיבלתי רכב חלופי מהמוסך עם נורה דולקת, הרכב נכבה 20 מטר לפני התחנת דלק,

תדלקתי פול טאנק (450 שקל).

כשאני אחזיר את הרכב למוסך, אני אסע 500 פעם מסביב למוסך עד שהנורית תדלק.

----

פורסם

תעניש את עצמך רק כדי להעניש מישהו אחר?

מזכיר לי: פולניה מסתכלת בראי, מתבאסת ממה שרואה ואומרת לעצמה: מגיע לו.

מהיום אתה הגיבור שלי.

פורסם

כשמכרתי רכב לפני 4 שנים, תדלקתי בימים האחרונים כל פעם קצת.

כשמכרתי רכב בתחילת השנה, לא חשבתי שתוך יומיים מפרסום המודעה הוא יימכר. תדלקתי פול טנק ומסרתי את הרכב עם מיכל כמעט מלא :oops:

כמו ישראלי טוב, התבאסתי לכמה דקות על 300 השקלים ש"תרמתי" לקונה, ומהר מאוד זה עבר לי :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מה שיותר מטריד אותי, שכאשר קניתי רכב חדש מהניילון, היבואן דרש ממני כ1.5 שח יותר לליטר בנזין (מעל 8 שח בתקופה שהוא עלה בערך 7 שח).

ספציפית, מכרתי שנה שעברה רכב שהגיר שלו מת, הרכב היה עם פול-טנק והוא ישב בחניה בלי יכולת לזוז.

הרכב נמכר ב2K שח (מחירון קצת פחות מ10K היה אז), והיו בו 60 ליטר.

ניסיתי לשאוב, אבל לא הלכתי עם זה רחוק ובסוף נתתי אותו לקונה עם פול טנק (בסוף פירקתי את הרדיו והדיבורית BT).

אם אני אמכור את אחד הרכבים הנוכחיים שלי והם יהיו במצב נסיעה, תלוי במזל של הקונה, כל שבוע או פחות הולך לי פול טנק, ואני ממלא פול בפעם אחת.

ככה שתלוי באיזה יום הוא יפול, אם זה סוף השבוע זה כמעט מנורה ואם זה תחילת שבוע זה פול-טנק דחוס.

פורסם

כשאני קניתי את הרכב לפני 8 שנים קיבלתי אותו עם נורה דלוקה.

אבל המוכר הגיע מהצפון עד המרכז, כנראה שהוא התחיל עם חצי מיכל בערך.

בגלל תאונה קיבלתי רכב חלופי מהמוסך עם נורה דולקת, הרכב נכבה 20 מטר לפני התחנת דלק,

למה לא תדלקת פחות?

מה שיותר מטריד אותי, שכאשר קניתי רכב חדש מהניילון, היבואן דרש ממני כ1.5 שח יותר לליטר בנזין (מעל 8 שח בתקופה שהוא עלה בערך 7 שח).

ספציפית, מכרתי שנה שעברה רכב שהגיר שלו מת, הרכב היה עם פול-טנק והוא ישב בחניה בלי יכולת לזוז.

הרכב נמכר ב2K שח (מחירון קצת פחות מ10K היה אז), והיו בו 60 ליטר.

ניסיתי לשאוב, אבל לא הלכתי עם זה רחוק ובסוף נתתי אותו לקונה עם פול טנק (בסוף פירקתי את הרדיו והדיבורית BT).

1. היבואן מחוייב לספק את הרכב עם 8 ליטר דלק בלי חיוב נוסף.

2. ולכן אין שום סיבה לשלם לו עמלת תדלוק כזו מוגזמת, פשוט מייד כשמקבלים את הרכב נכנסים לתדלק, מה הבעיה?

3. אז מכרת את הרכב ב1500 שקל, רק הדלק שווה כמעט 500 :lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כשאני אחזיר את הרכב למוסך, אני אסע 500 פעם מסביב למוסך עד שהנורית תדלק.

אז למה בדיוק תדלקת פול טנק?

ואם כבר תשאב את הדלק,אל תבזבז סתם.

פורסם

אני תמיד מתדלק פול אחרי שהגעתי ל-1/4 מיכל, גם אם אני מוכר.

2 הרכבים האחרונים נמכרו עם מיכלים מלאים, לקח קצת זמן, אבל במחירים שדרשתי כמובן.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

איכשהו תמיד יצא לי למסור רכב עם מיכל כמעט מלא, זה קטע כזה.. שבוע שלם אנשים לא מתקשרים, הגיע הזמן לתדלק (אני נוסע עד רבע מיכל +/- ואז מתדלק מלא) וביום למחרת הרכב נמכר.

קארמה, וזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...