Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת?

אני עלול ברצינות להפיל עיסקה על דבר כזה.

אותי לימדו שמרגע שסוכם מחיר העסקה- אין לו שינוי ולו הקטן ביותר.

יכול לומר לך שבמסגרת העבודה שלי מתנהלות עסקאות בסכומים מאוד גדולים ולעיתים לקוחות מנסים לעגל את המחיר (יצא 181,597$? הם יבקשו לשלם 181,500$), התשובה שלי אחידה:

אני אזמין אותך לארוחת ערב ב-500$, אבל הסכום הנקוב בחשבונית העיסקה- זה הסכום לתשלום.

בלי קשר, לא אוהב אנשים שגם לאחר שסיכמו איתך מחיר מנסים לתחמן עם יציאות סטייל "אוי, בטעות הבאתי 500 שקל פחות".

מסכים איתך ב 100% ולוקח את המילים שלי בחזרה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עברו בידי כמה וכמה רכבים. אף פעם לא עשיתי שום דבר מיוחד עם הדלק. מכרתי/החלפתי עם כמה שהיה במיכל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אחרי שקניתי בעבר רכב (מחבר פורום) שבקושי הצלחתי להגיע איתו לתחנת דלק בגלל שהבעלים מסר אותו "על אדים" נשבעתי שאני בחיים לא אעשה את זה לאף אחד שיקנה ממני רכב, לא משנה מה המחיר של האוטו.

את המאזדה מסרתי עם מיכל כמעט מלא, את היונדאי עם חצי מיכל מכיוון שההעברת בעלות נפלה עליי בהפתעה (קבענו ליום ראשון וביום שישי הקונה התקשר וביקש להקדים) ולא הספקתי לתדלק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אף פעם לא השקעתי מחשבה בזה. במעמד מכירת האיביזה שלי בכלל לא נכחתי, נתקעתי שבת בבסיס ולא רציתי לדחות את המכירה שסוכמה כבר ככה שההורים שלי מכרו ולא יודע כמה דלק בדיוק הי,. בערך חצי.

את ה206 קיבלתי עם מספיק דלק להגיע לתחנת דלק

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני מכרתי את הרכב שלי לפני חצי שנה - זה היה לקראת סוף שבוע ותדלקתי בתחילת השבוע בסכום קטן - כך שהקונה רכש את הרכב עם מחוג על האפס והנורה החלה לדלוק - דבר שלא הפריע לו בכלל.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

• תוכן חדש...