Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם אני שם סאב בסיוויק סדאן בתא המטען (יש מגש מעל).

הצליל עובר בצורה טובה לקדמת הרכב או שעדיף לשים שני רמקולים מאסיבים שמהם נפיק את הצליל הנמוך על המגש האחורי?

פורסם

זה מקום מצויין ורוב האנשים שמים שם את הסאב וופר , עם אתה רוצה דוגמא אישית לי יש סאב בבגאז ומגש מעל והצליל בסדר גמור אין לך מה לדאוג . זה לא כמו טוויטר שהוא צריך להיות מכוון לאוזן שלך בשביל שתשמע אותו טוב .

אה ועוד משהו , אני לא יודע מה התקציב שלך , אבל עדיף לך להשקיע בסט רמקולים קומפוננט טובים לדלתות הקדמיות של הרכב עם טוויטרים על הדשבורד וסאב וופר , מאשר להשקיע ברמקולים אחוריים על המגש .

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

לא חסר מיקומים לטוויטרים, וכל אחד מרכיב אותם במיקום וזוית שמתאימים לו ולאוזן שלו.

לגבי הסאב, אין שום בעיה אלא אם אתה מכוון לSPL מטורף, ותרצה "בזבוז" כמה שיותר קטן.

פורסם
זה לא כמו טוויטר שהוא צריך להיות מכוון לאוזן שלך בשביל שתשמע אותו טוב .

טוויטרים לא חייבים להיות מכוונים לאוזן בשביל לשמוע אותם טוב, יש הרבה שנשמעים יותר רע כשמכוונים ישירות לאוזן. הכול תלוי באופי הטוויטר.

לגבי הסאב, אין בעיה לשים אותו בתא המטען, זה מיקום טוב ואתה לא תאבד שום באס אין לך מה לדאוג.

פורסם
למה דווקא על הדשבורד?

זאת הייתה סתם דוגמא אחת, ברור שאפשר לשים על הקורות ומקומות אחרים , אבל זה לא היה הנושא אז סתם נתתי דוגמא .

ודיוויד , לא ידעתי , אז טעות שלי .

אני מתכוון אבל שהטוויטר לא יכול להיות חסום ושישמעו אותו טוב , אני טועה ?

אני יודע שיש טוויטרים שהם מיועדים נטו לSPL אז כמו שנגיד מייק עשה הוא שם אותם בדלתות כי הם יהרגו את האוזניים בקורות או בדשבורד, אבל בשביל לשמוע טוויטר יותר טוב לא הכי טוב שהוא מכוון לאוזניים שלך ?

פורסם

הטוויטרים שלו בדלתות כי יש להם עומק התקנה מגוחך. שמעתי אותם ישירות לאוזן והם היו דווקא נעימים למרות העוצמה.

SPL או SQ הזווית התקנה של הטוויטר או המיקום שלו נקבעים על האופי שלו, הסוג שלו, וכמובן שלפי רצון הבעלים של המערכת.

אולי לך מתאים טוויטרים על הקורות, אבל לי מתאים בקיק פאנל, ולאוהד בכלל מתאים בדלת.

כל אחד והעדיפות שלו - כמובן שלא רק לפי עדיפות זה נקבע. הטוויטרים הקודמים שלי אפילו באוף אקסיס היו מאוד צורמים. זה פשוט האופי שלהם.

פורסם
הטוויטרים שלו בדלתות כי יש להם עומק התקנה מגוחך. שמעתי אותם ישירות לאוזן והם היו דווקא נעימים למרות העוצמה.

SPL או SQ הזווית התקנה של הטוויטר או המיקום שלו נקבעים על האופי שלו, הסוג שלו, וכמובן שלפי רצון הבעלים של המערכת.

אולי לך מתאים טוויטרים על הקורות, אבל לי מתאים בקיק פאנל, ולאוהד בכלל מתאים בדלת.

כל אחד והעדיפות שלו - כמובן שלא רק לפי עדיפות זה נקבע. הטוויטרים הקודמים שלי אפילו באוף אקסיס היו מאוד צורמים. זה פשוט האופי שלהם.

הבנתי , תודה רבה על התיקון !

פורסם

בכל מקרה בחזרה לנושא, ברוב הרכבים יש מגש בין תא המטען לתא הנוסעים.

לרוב זה לא מפריע לסאב.

יש המאמינים שאם תוציא את הרמקולים האחוריים יהיה לבאס "קל" יותר להגיע אלייך.

• תוכן חדש...