Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מחפש חוות דעת : קנית רנו 5]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהי מהעבודה שלי יש רנו 5 שנת 1991 דגם GTL עם 150,000 ק"מ וספר טיפולים,האוטו היה שייך לפניה לדוד שלה שעבד במוסך של רנו.

היא רוצה על האוטו 8500, חיפשתי במחירון של מוטוקר,ושם יש רק דגם TL ב6000 ש"ח

הגיוני המחיר שלה ? כמה שווה אקזמפלר כמו שלה ?

ובכלל איך האוטו בכלליות מבחינת אמינות ביחס למחיר ?? הוא נראה די שמור ואני מאמין לה לגבי הק"מ שלו.

בתודה.

אסף

..only the good die young..

פורסם

היה לי פעם רנו 5. מודל 84.

אחרי שמכרתי אותו הבטחתי לעצמי שאני יותר לא קונה רנו.

(החרם נשבר לתקופה קצרה מאוד עם טווינגו).

אני יודע שאני מחמיר אבל האוטו סבל מבעיות כאלה מטומטמות שלא הבנתי איך האדיוט שתיכנן את האוטו לא חשב עליהם. יכול להיות שנפלתי על אקזמפלר דפוק אבל לי זה הספיק.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

במכוניות בגיל כזה השווי מאד משתנה בהתאם למצב הרכב.

8500 נראה מחיר קצת גבוה, אבל המחיר יוכל להיות מושפע באופן משמעותי לפי התשובות לשאלות הבאות:

האם יש ברכב מזגן ?

כמה זמן נשאר עד הטסט ?

האם הוחלפו צמיגים / רדיאטור / מצבר / אגזוז לאחרונה ?

מה מצב המצמד ?

לגבי מחיר כדי שתבדוק במחירון לוי יצחק - מחירון מוטוקאר לא נראה לי רלוונטי לנושא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...