Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוקד של מקום העבודה.

לדעתי יש לנו מחלקה מיוחדת לקקה הזה.

כמו שאמרתי, אין לי מושג מה שם החברה אך המאפיינים זהים לכתבה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז אתה האשם!

ברכבים שנמצאים בשימושי יש את המערכת הזאת ומאז אני מחוייב לנהוג כמו טאטאלע.

הכי מצחיק זה לקבל טלפון מהמוקד שמזהיר אותך שעברת את ה110 קמ"ש בשידור חיי.

הקיצר, איך עוקפים את זה אדון שטרן?

האמת, לפני שעזבתי חשבתי על להתקין סוג של דלת אחורית אבל ויתרתי בסופו של דבר :-D

תחשוב שלמשל הייתי מכניס פיצ'ר שדורש ממך לעשות 3 בלימות חירום ואז פניית פרסה שמאלה - ומאפשר לך לעקוף את כל ההגדרות של המערכת :lol:

אתה באמת מקבל טלפון מהמוקד כשאתה עובר 110? נשמע לי מטורף. כשאני עזבתי דיברנו על מגבלה של 120 ל"צהוב" וסביב 140-150 ל"אדום" - ושסמס יקבלו במוקד רק כשנוסעים ב"אדום" ליותר מ-X זמן (לא זוכר כבר בכמה שניות מדובר)

1. מה מייצג הסמל של ידית ההילוכים?

2. וזה שמימינו? רכב עומד עם מנוע פועל?

3. וזה שמימינו?

השורה העליונה די ברורה - תאוצה חזקה (אגב - מה בדיוק רע בזה? זו לא עבירה, זה לפעמים נדרש, וזה לא בהכרח פוגע בצריכת הדלק יותר מדי, תלוי בנסיבות), בלימה חזקה, תאוצה צידית גבוהה בסיבוב, מהירות גבוהה.

ידית ההילוכים - אני חושב שזה סל"ד לא מתאים (במערכות שמחוברות ל-RPM).

מימינו - idling (בזבוז דלק וזיהום אוויר - מאוד נפוץ במשאיות אגב).

מימינו - אני חושב שזה נסיעה בדרכי עפר. עד היום אני זוכר שאת אחת הבדיקות של הפיצ'ר הזה עשיתי עם המיאטה...

תאוצה חזקה - זה מבזבז דלק ומראה על נהיגה מסוכנת בתור העיר (אי אפשר באמת לזהות תאוצה חזקה במרבית המכוניות מחוץ לעיר - הן חלשות מדי).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המערכת שבשימוש הצבא למיטב ידיעתי היא של איתוראן (ברכבים שבה מותקנת המערכת יש מדבקה "ברכב זה מותקנת מערכת מעקב XXX של איתוראן), אז איתוראן לא הקדימה בעצם את הרעיון ?

Miata ND2

פורסם
יש מערכת דומה של טרפילוג שפועלת כבר שנים, כך שמלבד החידוש בכך שהצבא

ביצע רכש חדש אין חדש תחת השמש.

ידוע שאין שוני מהותי (יש כמה פיצ'רים פה שאין שם, ולהפך, למיטב ידיעתי). זה גם לא דבר חדש - יש את זה לעוד הרבה חברות מזה שנים (כמו לאיתוראן). פשוט לפוינטר לא היה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כמובן שאין שוני מהותי, אך טראפילוג למשל מתקינים רק במשאיות ואוטובוסים, מה שחוסם אותם לפלחי שוק מסוימים.

אגב, יש פה כמה שמתבלבלים, מערכת ניהול ציי רכב קיימות כבר שנים בשוק בכל החברות, מערכות שמאפשרות בקרה על התראות שהוגדרו מראש על ידי מנהל צי, כגון מהירות, חריגה מאזורים, זמן עמידה ממושך של הנעה וכו'

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אתה באמת מקבל טלפון מהמוקד כשאתה עובר 110? נשמע לי מטורף. כשאני עזבתי דיברנו על מגבלה של 120 ל"צהוב" וסביב 140-150 ל"אדום" - ושסמס יקבלו במוקד רק כשנוסעים ב"אדום" ליותר מ-X זמן (לא זוכר כבר בכמה שניות מדובר)

120 צהוב ו140 אדום? הלוואי.

120 ליותר מכמה שניות ספורות ואני נפרד מהרישיון הממשלתי לחודש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לפחות גילנו את הסיבה האמיתית לעזיבתך, רגע לפני הסקילה:-D

אבל אתה אדון רוני, אתה כניראה מהסוג הגרוע ביותר, לא נרגע ומוסיף חטא על פשע ומידי פעם מפרסם לנו כאן על איזו ב.מ.וו שרכשת בגרושים, ככה סתם שיהיה אפשר לפרק לה את הצורה ולא סתם על הכביש הציבורי, אלא על איזה מסלול חוקי...

תיזהר רוני, בסוף עוד תהיה פוליטיקאי.

פורסם
120 צהוב ו140 אדום? הלוואי.

120 ליותר מכמה שניות ספורות ואני נפרד מהרישיון הממשלתי לחודש.

:shock:

לא יאומן... אתה רציני? הוא מסמן לך אדום כשאתה נוסע מעל 120? באמת הייתי צריך להתקין דלת אחורית :wink:

בוא נתקין לו את השטות הזו על הבימר!

לך על זה, אין מצב שאני מעז לנסות לעבור איתה 120 בכל מקרה :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
כמובן שאין שוני מהותי, אך טראפילוג למשל מתקינים רק במשאיות ואוטובוסים, מה שחוסם אותם לפלחי שוק מסוימים.

אגב, יש פה כמה שמתבלבלים, מערכת ניהול ציי רכב קיימות כבר שנים בשוק בכל החברות, מערכות שמאפשרות בקרה על התראות שהוגדרו מראש על ידי מנהל צי, כגון מהירות, חריגה מאזורים, זמן עמידה ממושך של הנעה וכו'

מסתבר שאתה הוא זה שאינו יודע ומכיר את המערכות וכותב דברים בלתי מבוססים.

טראפילוג לא מתקינים רק במשאיות ואוטובוסים - מתקינים את המערכת גם ברכבים ״פרטיים״ (רכבים בצי הרכב

כמו טויוטה קורולה וכו׳).

בנוסף, כל ההתראות שציינת, מלבד התראה על זמן עמידה ממושך (אותה אני לא מכיר), קיימות גם בטראפילוג.

שלא תבינו לא נכון, אני לא אוהד גדול של טראפילוג אך יש להעמיד דברים על דיוקם.

פורסם

זה השלב הבא בהוצאת ההגה מהידיים של הנהג. אחריו נעבור למכוניות שנוהגות בשבילך

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מסתבר שאתה הוא זה שאינו יודע ומכיר את המערכות וכותב דברים בלתי מבוססים.

טראפילוג לא מתקינים רק במשאיות ואוטובוסים - מתקינים את המערכת גם ברכבים ״פרטיים״ (רכבים בצי הרכב

כמו טויוטה קורולה וכו׳).

בנוסף, כל ההתראות שציינת, מלבד התראה על זמן עמידה ממושך (אותה אני לא מכיר), קיימות גם בטראפילוג.

שלא תבינו לא נכון, אני לא אוהד גדול של טראפילוג אך יש להעמיד דברים על דיוקם.

צודק, אני לא מכיר כלום. (:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
זה השלב הבא בהוצאת ההגה מהידיים של הנהג. אחריו נעבור למכוניות שנוהגות בשבילך

לא זוכר את שם הסרט - סרט עתידני שמישהו מהעבר בא ותולש את בובת הנהג האוטומטי ועובר לנהיגה ידנית

אבל כניראה שהשלב הבא יהיה כזה לצערנו (גם מטוסים היום עוברים להפעלה מרחוק, אז לך תדע איזה עוד שינויים יגיעו)

ולשמחתי לי אין את הצרה הזו מאז שהעפתי את רכב הליסינג המשעמם ושהורס לך את המשכורת 8) ובמיוחד את ההנאה מהנהיגה.

אצלנו בעבודה גם מקבלים דיווח (המנהל שלך מקבל) על חריגת מהירות וכו, וכן גם 120 רשום כחריגה.

קובי

:-)

פורסם
לא זוכר את שם הסרט - סרט עתידני שמישהו מהעבר בא ותולש את בובת הנהג האוטומטי ועובר לנהיגה ידנית

אבל כניראה שהשלב הבא יהיה כזה לצערנו (גם מטוסים היום עוברים להפעלה מרחוק, אז לך תדע איזה עוד שינויים יגיעו)

ולשמחתי לי אין את הצרה הזו מאז שהעפתי את רכב הליסינג המשעמם ושהורס לך את המשכורת 8) ובמיוחד את ההנאה מהנהיגה.

אצלנו בעבודה גם מקבלים דיווח (המנהל שלך מקבל) על חריגת מהירות וכו, וכן גם 120 רשום כחריגה.

הממ...

Total Recall

Demolition Man

I, Robot

בטח יש עוד...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ההבדל המרכזי הוא שהמערכת הזאת נותנת משוב לנהג ומאפשרת לו "לתקן" את התנהגותו מבלי שמנהל הצי יקבל הודעות.

רק אם החריגות (מהסטנדרט שהגדיר מנהל הצי) גדולות, הוא יקבל התראות.

אז מי שמנסה באמת לנהוג חסכוני, ימצא דברים טובים במערכת. מי שלא - לא !

יש פה סרטון על המערכת

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תוכן חדש...