Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30

נחום22
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים הנה הפרטים של הרכב בקבצים המצורפים.

הם רוצים עליו 68 אחרי מו"מ שמתי מקדמה ו 500 שח על ניוד הרכב לסניף שממנו אני רוכש.

האם למישהו יש סייגים? היה בליסינג לבנק לאומי דרך שלמה.

איפה כדי לי לעשות בדיקה לפני קניה?

איזה מוסך של יונדאי מומלץ באזור קרייתאונו - רמת החייל?

איך זה שבבני ברק?

בתודה ענקית - נחום

TEMP00000000291680.jpg

TEMP00000000291674.PDF

פורסם

למרות שהבדיקה שלהם לא כל כך אובייקטיבית כי הם מבצעים אותה הרכב נראה כמו רכישה טובה.

בהצלחה ותדאג לעשות בדיקה במקום כמה שיותר רחוק מהסוכנות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תחשוב על זה ככה נחום,אתה מגיע לוקח את הרכב לבדיקה. סוכן המכירות אומר לך "נחום יש פה מכון צמוד,למה לך לנסוע רחוק",בזמן שאתה רק יוצא לכיוון המכון כבר מורמת שיחת טלפון לבוחן על מנת שיעגל כמה פינות.

זאת כמובן תפיסת עולם שלי אבל כבדהו וחשדהו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

קח את האוטו לבדיקה בדינמומטר בת"א.

מכון מחמיר מאוד.

במידה והבדיקה יוצאת תקינה(קח בחשבון שבכל בדיקה ימצאו לך כיוון פרונט,בדיקת בלמים ושמן כהה בתיבת ההילוכים).

רכישה טובה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...