Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במקרה נתקלתי בסרטון ביקורת על הרכב. כל מה שיש לי לומר זה שאני ממש מקווה שצ׳מפיון יתחילו לייבא את זה - כתגובה למצוקת הדיור :-D

JMtI1YfFKrI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מגניב? בהחלט

אבל עם מחיר התחלתי זהה לזה של טוארג (400K בארץ) אני חושב שהרבה אנשים יעדיפו דירת 3 חדרים בגדרה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

פשוט מדהים.

אבל גם אם צ'מפיון ביום מן הימים יחליטו להביא את הרכב- לפי מדיניות התמחור והאבזור יהיה חסר ברכב הגג המתרומם, המיטה, הכיסאות, השולחן המתקפל. בקיצור לא הייתי בונה על זה :shock:

פורסם
מגניב? בהחלט

אבל עם מחיר התחלתי זהה לזה של טוארג (400K בארץ) אני חושב שהרבה אנשים יעדיפו דירת 3 חדרים בגדרה.

יש דבר כזה בכלל 3 חדרים באיזור 400k ש״ח?

אני לא אומר שזה ממש פתרון אבל יש לזה יתרונות - לא צריך לשלם ארנונה, למשל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

צ'מפיון הביאו כמה כאלה לארץ ב - 2009.

יובאו לפחות שניים - אחד לבן ואחד אפור.

במשרדי היבואן לא נרשמה התנפלות.

(כלומר - כן נרשמה אבל זה היה בהקשר אחר לגמרי - של 1.4 DSG)

פורסם

זה לא מכונית, זה רובוטריק. אבל ברצינות, לפני כמה שנים הם הביאו לארץ את הפאן אמריקאנה. הוא לא היה כל כך מאובזר כמו זה אבל היה לו שולחן אוכל נפתח ומנשא אינטגרלי לארבע זוגות אופניים כולל הנעה כפולה. לא נראה לי שעדין מביאים אותו. זה עניין של מחיר וביקוש למרות שאולי אם הטרנד עכשיו של השכרת קרוואנים בארץ, אולי זה גם יתפוס. בכל מקרה לא נראה לי שיבואן יעמיס על עצמו מערכת של אחזקת מלאי חלפים כל כך יחודיים כמו שהחוק מחייב רק בשביל כמה מכוניות בודדות שאולי יצליחו למכור מהדגם הזה. בטוח שבאירופה או ארה"ב, זה בהחלט הרבה יותר שימושי כי שם כל שבוע אפשר לצאת לסופ"ש ארוך וכל פעם למקום אחר ובחישוב כולל זה בהחלט משתלם.

פורסם

בארה"ב ניתן לקנות MOTORHOME אמיתי , עם הכל שמתאים למשפחה , כמעט בגודל של אוטובוס קטן , ב17000 $ ,ואפילו

בפחות . גיסי קנה ב 11000 $ . ראיתי את זה , ממש בית על גלגלים . אבקש ממנו תמונות ואעלה אותם .

מה שראינו סרטון זה נחמד עם הרבה גימיקים יצירתיים , אבל זה עדיין לא מוטורהום אמיתי . זה ה"בייבי" , כלומר רכב עם הרבה הסבות ושינויים , על בסיס רכב מסחרי . המוטורהומים נבנאים במיוחד למטרות הללו . אינני יודע אם הם מיועדים לייצור סדרתי .

פורסם

הפטנט מדליק אבל אני לא מבין למה צריך רכב כזה בארץ,

בעוד שבארה"ב אתה יכול לקחת את המשפחה לשבועות שלמים של טיול או אפילו בסופ"שים טיול של יומיים שלוש על פני קילומטרים רבים, בישראל הקטנה שלנו אין צורך בבית נייד כי אתה יכול לעבור את כל הארץ ביום וצריך ממש להתאמץ כדי למשוך טיול רכוב בארץ ליותר משלושה ימים.

חוץ מזה שכל דבר הוא במרחק שעה ומקסימום מקסימום שעתיים (מדבר פה על הדרום) מבית מלון/ צימר/ אכסנייה,

אז לפני שקונים רכב ב400K כדאי לעשות את החישוב הזה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בארץ - אין צורך.

בחו"ל - אדיר!

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...