Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפקטי קטן עד 22 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה אני כמעט שלא כותב פה אלה לרוב תשובותיי נענות על ידי שירשורים שנמצאים בפורום

אז ככה לאחר שהייתה לי סיאט איביזה 02 1400 ידנית ולמרות כל האזהרות שירתה אותי בנאמנות במשך

שנה וחצי החלטתי למיכור ואכן מכרתי ועוד במחיר טוב יחסית 13500 שאני קניתי לפני שנה וחצי ב12000.

אז ככה אני מעוניין ברכב קטן וקומפקטי שיהיה כמה שיותר חיסכוני שיהיה מעל שנת 2003 ובמחיר של עד 22 אלף

בלי אפשרות של מתיחה כלפי מעלה אהה ועוד משהו עדיפות גבוה שיהיה אוטומט כי מה לעשות גם אבי שהוא בן 50

ינהג באוטו והוא מעדיף אוטומט.

לאחר שיטוט באתרי היד שנייה עלו מספר אופציות

1)יונדאי גטס 1400 2006 ומעלה דגם gli

2)שרבולט אביהו קצר 2006 ומעלה דגם לא רלוונטי כי שם הבנתי כולם אם abs

3)לא יודע מה יש עוד

עכשיו לבעיה גטס לפי מה שראיתי יש לרוב דגם glf ורובם עברו ליסינג אגב אם אני יורד מ2006 ומחפש

גטס 2005 ישנם מספר אופציות מעניינות אבל צריכת הדלק המוגזמת שכולם מדברים עליה מרתיעה אותי

ולגבי השרבולט-דייהו הבנתי מכולם שזה חרא אוטו

השאלה שלי היא מה לעזאזל אפשר ליקנות???????

האם הצריכה של הגטס 2005 כזאת קריטית ודגמי 2006 ומעלה ?????

סליחה מראש שחפרתי אבל אני עובד עצות

נהג

פורסם

אצלי זה לפי מצבי רוח למינהם חשוב כשאני באמת יצטרך הרכב יגיב טוב לגבי הגטס יש באמת הבדל קריטי בין הדגם החדש לדגם הישן??

נהג

• תוכן חדש...