Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

נתקעה לי המראת צד ברכב, אי אפשר לכוון אותה בעזרת המנגנון, שומעים מנוע עובד, נתקע. ניסיתי גם ללחוץ עליה עם היד, לכוון עם היד בכוח רב, והיא לא זזה, פשוט תקועה. לא רוצה לשבור אותה, מה ממליצים לעשות?

תודה.

פורסם

מצורפת תמונה להמחשה, הזכוכית בפנים עולה ויורדת, אך לא מתכווננת לצדדים תקועה!

איך ניתן לפרק רק את הזכוכית, בלי לשבור אותה. בשביל לראות מה הולך מאחורה?

תודה.

03032008_192141_2183102411_.jpg

פורסם

לא ממליץ על כך, מניסיון, המראות בשנתונים האלה במיוחד אם המראה מקורית, חלשות ועלולות להישבר.

אני בטוח שלזגג רכב יש כלים מקצועיים יותר לשלוף אותה החוצה.

פורסם

נראה לי כדי לדעת מה לתקן, קודם צריך לראות את המנוע, לא?

דבר ראשון תוציא את המראה בלי לשבור אותה. אצלי ברכב היא מתחברת חזרה באמצעות תופסן (מיצובישי).

ההוצאה היא החלק העדין בתהליך.

פורסם
נראה לי כדי לדעת מה לתקן, קודם צריך לראות את המנוע, לא?

דבר ראשון תוציא את המראה בלי לשבור אותה. אצלי ברכב היא מתחברת חזרה באמצעות תופסן (מיצובישי).

ההוצאה היא החלק העדין בתהליך.

הזכוכית עצמה נשלפת במשיכה?

פורסם

כן, במשיכה (אצלי ברכב לפחות, וגם בלא מעט אחרים), אבל עדיף איזה פומפה או מכשיר ייעודי לשם כך. המראה ישנה וכל הוצאה עם היד עם הטייה קטנה יכולה לסדוק אותה.

שוב פעם, מניסיון.

• תוכן חדש...