Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם למכור לפירוק או לבן אדם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייהו רייסר 94 שלא נוסע ועמד כחצי שנה. אתמול הדביקו לי על השמשה שלפיו אני אמור להפטר מהרכב.

השאלה שלי האם למכור אותו לחלקים או לבן אדם שיחליף מצבר ואולי מצתים ויסע? איפה אני ארוויח יותר?

תודה

פורסם

השאלה היא כמה זמן ורצון יש לך.

"חלקים", עם הרכב הנ"ל לא תשיג הרבה, זה רכב ישן וגם לא פופולרי כ"כ.

מצד שני, אם תרצה למכור אותו במצב שהוא, ולפי ההודעה שלך, אתה בעצמך לא כל כך מה הבעיה שלו, תוכל למכור במחיר נמוך נורא ולהיפטר מהנטל מהר.

עדיף למכור ישר, ככה גם תרוויח הכל במכה, ובלי יותר מדי טרטורים.

פורסם
למכור ישר את כולה לפירוק או לבן אדם? ועל איזה טרטורים מדובר? כמה אוטו כזה עולה?

אין מחירון קבוע בחוק, רכב כזה כשהוא במצב נסיעה ותקין שווה אולי בסביבות ה3-4 אלף שקל.

בפירוקיה תקבל לכל היותר 500 שקל. במכירה, אם המצב באמת טוב, תוכל לקבל בסביבות ה1500-2000, שוב, תלוי בבעיה ולמה היא לא גורמת לאוטו לנסוע.

אם זה מצבר, אפשר לסגור על זה שתעשו חצי חצי, כנ"ל על מצתים.

פורסם

כשלי היו 2 מכוניות ישנות, מכרתי אותם לפירוק מהסיבה שאני לא חושב שזה בטיחותי שהן יסעו על הכביש עם הצמיגים הסיניים והבעיות שהיו להם, ואני לא סומך על מי שיקנה ממני שבאמת ישקיע כמו שצריך לתקן את הרכב ולא יסע ככה ויסכן את עצמו ואחרים.

2017 Citroen C3 Shine

• תוכן חדש...