Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 1.4 2004. איך לזהות שקרנים ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי.

אני יודע שיונדאי גטס עבר RESTYLING בשנת 2005. לפני שנה זו מנועים היו 1.1, 1.3 ו 1.6 אם שני לא טועה. ואחרי 2005 נכנסו מנועים 1.4 גם ( ש זה המנוע שאני מתכוון לקנות. אבל!.. כאשר אני מחפש 1.4 אני רואה שביד2 רושמים אנשים 2004 - 1.4. ברור שהם משקרים נכון ?! כי חוץ מנפח מנוע שונה יש גם הבדל בצריכת דלק וכוי.

אז אם אני רוצה לקחת 1.4 אני חייב לחפש רק 2005 ו לשלוח אנשים ל... אם מציעים לי 1.4 מ שנת 2004 ?

תודה על העצה!

פורסם

לא בהכרח הם משקרים לך כיוון שיכול להיווצר מצב שגם רכב אשר יוצר בסוף 2004 קיבל את המנוע החדש ולא רק 2005,כי בתכלס סוף 2004 ו תחילת 2005 זה אותו הדבר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

השינוי בנפח המנוע בוצע באמצע שנת 2006 ולא בשנת 2005.

הכי קל לזהות את הסוג לפי הפנסים האחוריים. שים לב להבדל בצורה של אור הרוורס האחורי. גם יחידות התאורה הקדמיות שונות.

ואין גטס 1.1 ליטר בארץ. רק 1.35 או 1.4 או 1.6 ליטר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני יודע ששדרוג המנועים נעשה באמצע-סוף שנת 2006. כמו כן נפח המנוע המוצהר תמיד היה 1,400 ו 1,600, לא מכיר מנועי 1,300 או 1,100 שהגיעו לארץ.

מנוע ה 1,400 הישן התהדר בכיתוב 12V על מכסה השסתומים, החדש והמשודרג בכיתוב 16V.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא מדובר בשקרנים, מדובר בחוסר ידעיה או סתם אנשים מעגלים את המספר 1350 כלפי מכלה וכותבים 1400.

בארץ כל היחידות שרשומות מודל 2005,זה הדגם הישן, לפני restayling, עם מנוע 1350.

בשנת מודל 2006 קיימים שני הדגמים, גם 1350 וגם דגמים אחרי restayling עם מנוע 1400 (נפח מדוייק 1399 נדמה לי).

קל מאוד לזהות לפי צורת הפנסים הקידמיים, ומיקום פנס ערפל אחורי.

דגם ישן - פנס ערפל אחורי בצד.

דגם חדש - במרכז.

מודל 2007 - כל היחידות ללא יוצא מן הכלל הן דגם חדש.

אם לך ספק, תעלה לכאן תמונה של הרכב או קישור למודעה, בהנחה ויש בה תמונות.

פורסם

אוץ'... אז למה מציאים לי לקחת 2005+ בהנחה שאין בעיה עם הדלק. אמין יותר וזריז ?? אין לי כסף לגטס 2007 =\

פורסם

באופן כללי, כל רכב מתוצרת יונדאי שמשודך לגיר אוטומטי - נחשב לרכב עם צריכת דלק גבוהה קצת מהממוצע לגודלו.

עד לסדרת ה-i.

המנוע הישן הוא מנוע 1341 סמ"ק בעל 12 שסתומים שפותח על ידי מיצובישי עבור יונדאי אי שם בשנות ה90, והוא חסכוני שמשודך לגיר רגיל, לגבי גיר אוטומט זה כבר סיפור אחר.

אם התקציב שלך מאפשר לך לרכוש את הרכב מהשנתונים האלה, מומלץ גיר ידני.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

שתי המנועים אמינים,כניראה אנשים מתבלבלים בין ה 2005 ל6,מתיחת פנים הוסיפה גם יותר כוח 83 לעומת 97 כ"ס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בנוסף הרבה אנשים ״מתבלבלים״ ורושמים רמת גימור GLS ש 99.9% מהגטסים הם יוצאי ליבינג ברמת גימור של GLF (לא מומלץ, כרית אויר אחת וללא ABS).

לא בעיה לזהות רמת גימור GLS - הידיות והמראות צבועות גם בצבע הרכב.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

אכן אצלי עם גיר ידני (לפני מתיחת הפנים - 2005) מציגה צריכת דלק מצוינת. אני בספק אם יש הרבה שיפור אחרי המתיחת פנים.

פורסם
אם התקציב שלך מאפשר לך לרכוש את הרכב מהשנתונים האלה, מומלץ גיר ידני.

התקציב שלי הוא עד 20K. גיד ידני אני לא רוצה בגלל שאצלנו בחיפה וקריות יש המון עצירות, רמזורים, פקקים, לכן אמרו לי שכדאי אוטומט.

מה שנשאר לי זה מאזדה לנטיס 323 2003 או יונדאי אקסנט. ( רציתי גם פורד מונדאו ו מיטסובישי כריזמה אבל מונדאו שותה המון דלק ו מיטסובישי ... לא יודע )

• תוכן חדש...