Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו vs קורסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לחוות דעתכם לגבי בחירת אחד מהרכבים הבאים:

1

פולקסווגן פולו 2010, ידנית, טרנדליין, 45,000 ק"מ, יד ראשונה מפרטי, מחיר 58,000 ש"ח, אחריות על מנוע וגיר- לא לגמרי ידוע אם בין כמה חודשים לשנה. סיכוי קטן שאף בכלל לא.

2

אופל קורסה 2010, אוטומטית, 68,000 ק"מ, יד ראשונה מליסינג חלופי, מחיר 53,500 ש"ח, אחריות לשנתיים על 10 מכלולים, בהם מנוע וגיר.

תודה

פורסם

כרגע אני מתנייד עם קורסה 1.4 מהשכרה. לא הייתי ממליץ. הרכב די קופצני וכל העברת הילוך בתיבה - מורגש משמעותית. כמו כן, צריכת הדלק לא משהו ( 12 ק"מ לליטר במשולב בנהיגה יחסית רגועה ). נוסף על כך השילוב בין המנוע לתיבה המיושנת ( 4 הילוכים ) מניב ביצועים פושרים ואף עצלים.

מה שכן אציין לטובה זו איכות ההרכבה וההגה הקל והזריז.

לסיכום הייתי הולך על הפולו. הקורסה היא ניסיון לא מוצלח במיוחד של GM לבנות מכונית סופר מיני.

בנוגע לאחריות על מנוע וגיר בפולו - לא הייתי דואג. זהו מנוע ותיק של הקונצרן ואין סיבה לתקלה כלשהי בתיבה הידנית מלבד הטיפול השוטף. קח את הפולו ושיהיה בהצלחה!

• תוכן חדש...