Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי אחד המשחקים הכי טובים לנייד כיום בקטגוריית המרוצים שמדמה מציאות ובעל העדכונים השוטפים שכל פעם מחדשים קצת

ובעל הSTM ,שבו החברים שלך בפייסבוק קובעים שיאים, זמנים

ואתה מתחרה נגד הזמנים שלהם

מי שמשחק מוזמן להוסיף אותי lior Pima בFB

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

פורסם

מותקן אצלי בטלפון (Iphone 5).

ממליץ בחום - משחק המכוניות הכי טוב שנתקלתי בו בנייד.

מגוון האירועים השונים מוסיף הרבה עניין (CUP/ELIMANATION/DRAG וכו').

יחסית יוצאים עדכונים שוטפים שמוסיפים מסלולים / מכוניות.

2 נקודות לשיפור לטעמי:

1. בעדכון האחרון שינו את השיטה של תיקון הפגיעות ברכב.

עכשיו יש "נזק" כולל לעומת נזק נפרד למנוע, צמיגים, מתלים וכו' בשיטה הישנה.

אהבתי יותר את השיטה הקודמת.

2. אין מספיק הבדל בין המכוניות השונות.

אם נקצין - Porsche 911 gt3 לעומת Dodge charger.

אמור להיות הבדל ביניהם בסיבובים חדים כאשר הרכב הראשון אמור להיות ניטרלי בכניסה מהירה לסיבוב בעוד השני

אמור "להימרח" ולהיכנס לדריפט (יתרון במקרים מסוימים).

בפועל, ההבדל במשחק לא מורגש מספיק.

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם

גם אני משחק בזה, אחלה משחק לחובבי רכב ברגעי שעמום

כמה גרוע ועלוב נהיה שוק המחשבים האישיים בגלל מייקרוסופט ואינטל שעומדים במקום, שאנחנו כבר משחקים בטלפונים במקום במחשבים...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

שיחקתי הרבה לפני העידכון שאתה מדבר עליו. מאז המשחק ניהיה מאוד מעצבן גם בגלל מה שאמרת, אבל בעיקר בגלל שכבר לא מרווחים כסף על המירוצים שזוכים בהם אז אני מוצא את עצמי עושה 10 מרוצים בשביל שיפור אחד.

אני לא חושב שהבעיה היא אצל שוק המחשבים זה פשוט שהמדיות החדשות (טאבלטים, סמארטפונים, פלייסטיישן) הופכים את המחשב למיותר ממש. מי צריך מחשב ששוקל 3 קילו (ועד שהוא נדלק)אם אני יכול שניה לפתוח את האייפון ולכתוב את התגובה הזאת.

פורסם

כן אבל למה הטלפון שלי יכול להריץ כל משחק בעולם ולעומת זאת הלפטופ שלי שהוא חדש דק ויפה לא יריץ אף משחק בחיים שלו, אולי GTA 2? למה המשחקים במחשב צריכים חומרה מתחממת באלפי שקלים ולא עובדים על מחשב של כל אחד... הכרטיס מסך המובנה במחשב בטח יותר חזק מבטלפון :|

וזה לא הרזולוציה, עוד משהו שמייקרוסופט השאירה אותנו מאחור, הרזולוציה בטלפונים חדשים כבר יותר גבוהה מבלפטופים.. :?

לרוב האנשים יש יותר משחקים ואפליקציות בטלפון מאשר במחשב, רק כי ווינדוס נהיה הסטנדרט היחיד ומייקרוסופט לא שינו שמה כלום עשרות שנים. כשהייתי משתמש בלינוקס הייתי רואה חידושים לפעמים אבל זה לא הכי נוח להשתמש במשהו שאתה היחיד שמכיר.

ובחזרה למשחק באמת לפני השינויים האחרונים הוא היה יותר טוב, אבל זה לא מפריע כל כך, דווקא עכשיו התיקונים ממש זולים, פעם זה היה תוקע אותי עם אוטו שבור

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...