Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים שילמו על FR דור קודם (2.0TSI) סביב ה-140K על הכביש!

160K נראה לי יותר מידי יקר בשביל החדשה. גם התבאסתי שאין קסנון והמסך מגע שם בגודל של אייפון, נו באמת... :?

אבל לפחות יש ריפודי עור משולבים עם אלקנטרה :-P

עוד משהו, הם לא מבינים שהוילון שמסתיר את הגג לא מתאים למדינות חמות (הוא חצי מחורר) והשמש חודרת לתא הנוסעים!

לא הבנתי איך קשרת את קסנון לפה, יש FULL LED מקדימה, זה לא בא ביחד. או שהתכוונת שאתה לא רוצה LED, אלא קסנון במקום?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני פוזל לכיוון הלאון החדשה.

מניסיון העבר - קשה לקבל הנחות בעת הצגת דגם. מבחינתם החבילת השקה היא ההנחה.

מחירי סיאט יורדים, לפעמים מאוד, במהלך תקופה קצרה.

אני מאמין שבשנה הקרובה במהלך איזה מרתון מכירות יוצעו הצעות יפות יותר. אבל אין לדעת.

פורסם
גם אני פוזל לכיוון הלאון החדשה.

מניסיון העבר - קשה לקבל הנחות בעת הצגת דגם. מבחינתם החבילת השקה היא ההנחה.

מחירי סיאט יורדים, לפעמים מאוד, במהלך תקופה קצרה.

אני מאמין שבשנה הקרובה במהלך איזה מרתון מכירות יוצעו הצעות יפות יותר. אבל אין לדעת.

בדיוק מה שאני חושב,

אני מאמין שהלאון כן תרד במחיר אבל לא ניתן לדעת מתי בדיוק ועד כמה, לכן אני מעדיף שאחי יעיף את הרכב שלו עכשיו ולא ימשיך

לספוג ירידת ערך עליה.

פורסם

הירידת ערך על האקורד קטנה לעומת ירידת הערך ברכב חדש.

ואם תוסיף על איזה איזה 5-15K הנחה שצ'מפיון נותנים בסיאט בכל מיני מרתונים - אתה תבין שכלכלית, כדאי להישאר עם האקורד.

פורסם
הירידת ערך על האקורד קטנה לעומת ירידת הערך ברכב חדש.

ואם תוסיף על איזה איזה 5-15K הנחה שצ'מפיון נותנים בסיאט בכל מיני מרתונים - אתה תבין שכלכלית, כדאי להישאר עם האקורד.

להשאר עם האקורד עד המבצע אתה מתכוון ואז להחליף?

פורסם

התכוונתי לאוקטביה RS, שאמורה להגיע הנה התחילת 2014

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-30084-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%91%D7%99%D7%94-RS-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A4%D7%AA.aspx

נראית כמו חבילה טובה של ביצועים ופרקטיות.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם
כן. תווים

קודם כדאי לבדוק את שווי התוספות (אם כמובן רוצים אותם) של חבילת ההשקה. יכול להיות שהנחה בעוד שנה תהיה פחות או יותר שווה לערך התוספות. אם לא מעונינים בתוספות האלו, אז כנראה כדאי להמתין. אגב שמתי לב, שבדגם ה-FR יש 8 כריות אויר, מאחור בנוסף לכריות וילון יהיו גם כריות צד רגילות כמו מקדימה. נראה לי שאין עוד רכבים בסגמנט עם אבזור כזה, אפילו לא גולף. מה שכן, בגולף יש כרית אויר לברך נהג, שקיימת גם בליאון בחו"ל, אך לא בארץ.

פורסם
התכוונתי לאוקטביה RS, שאמורה להגיע הנה התחילת 2014

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-30084-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%91%D7%99%D7%94-RS-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A4%D7%AA.aspx

נראית כמו חבילה טובה של ביצועים ופרקטיות.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

לא רע בכלל, שתי שאלות ברשותך:

1. איך אתה יודע שהיא תגיע תחילת 2014?

2. אני חושש שהמחיר לא יהיה נמוך, כלומר אולי יותר מ-160,000 או שאני מגזים? אני מדבר על גרסת DSG

תודה,

פורסם

לפני כמה חודשים נערך ראיון עם ג'קי אביב מנהל מותג סקודה בישראל שטען כי היא תגיע הנה, מחירים יהיו גבוהים מ160 ולדעתי ינועו בסקאלת ה200 אל''ש.

ידיעה מ"אוטו" - ומה לגבי גרסאות ה-RS הספורטיביות? משיחה שערכנו עם ג'קי אביב, מנהל חטיבת סקודה בצ'מפיון מוטורס, עולה כי ישנה כוונה להביא ארצה גם אותן והן עתידות להגיע אלינו בתחילת שנת 2014.

פורסם
לפני כמה חודשים נערך ראיון עם ג'קי אביב מנהל מותג סקודה בישראל שטען כי היא תגיע הנה, מחירים יהיו גבוהים מ160 ולדעתי ינועו בסקאלת ה200 אל''ש.

ידיעה מ"אוטו" - ומה לגבי גרסאות ה-RS הספורטיביות? משיחה שערכנו עם ג'קי אביב, מנהל חטיבת סקודה בצ'מפיון מוטורס, עולה כי ישנה כוונה להביא ארצה גם אותן והן עתידות להגיע אלינו בתחילת שנת 2014.

כן, כי לפי הנתונים של הראשונה רואים שהיא תתחרה ב-GTI ותעלה מעל או באיזור 200K וזה כבר יקר,

תודה בכל אופן, מחר נסיעת מבחן על הלאון...אם נאהב כנראה זה יהיה הכיוון (1.8 ליטר FR)

פורסם
התשובה שלך כל כך כללית ידידי, תאמין לי שהיית יכול לפרט הרבה יותר מכך.

לא הייתי מחליף עכשיו כי אני חושב שעוד שנה הסיאט תימכר חדשה בהרבה פחות עם יותר אופציות לאבזור.

בקשר לקסנון,

בדיוק אתמול שמתי לב בקטלוג שמדובר בלד ולא הלוגן. הנציגה לא ציינה את זה בכלל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לא הייתי מחליף עכשיו כי אני חושב שעוד שנה הסיאט תימכר חדשה בהרבה פחות עם יותר אופציות לאבזור.

בקשר לקסנון,

בדיוק אתמול שמתי לב בקטלוג שמדובר בלד ולא הלוגן. הנציגה לא ציינה את זה בכלל.

תודה,

כן, מדובר בלדים קדמיים ואחוריים בחבילת ההשקה כרגע,

פורסם

נראה לי שכל ההשוואה ללאון הקודמת מיותרת ולא לעניין - מדובר ברכב חדש לחלוטין עם פלטפורמה חדשה של פולקסווגן, אבזור שונה ועלויות שונות. ברור שרכב בסוף מחזור החיים שלו נמכר בהנחות משמעותיות ורכב חדש שהביקוש עליו גבוה בשווקים אחרים בעולם לא נרכש בהנחה על ידי היבואן בארץ. חוץ מזה גם אני חושבה שאוקטביה RS היא אלטרנטיבה משובחת - השאלה היא רק אם היא אכן תגיע בתחילת השנה ומה יהיה המחיר שלה (הערכה שלי: לפחות 210K ₪), כך שנראה לי שבתקציב הזה ובנקודת הזמן הזאת - לאון 1.8 TSI זו האופציה שאני הייתי בוחר.

We are the Human Race

פורסם
אהלן,

תודה על התגובה, אכן קראתי דברים טובים על הרכב וחשבתי אם מגזין AUTO EXPRESS כינה אותו רכב השנה, אני מניח שהם יודעים משהו או שניים.

אני דווקא חשבתי שאם רואים שאני מאוד רציני אז ינסו לסחוט כמה שיותר אבל ננסה.

תודה על התגובה, יום ראשון נסיעת מבחן על ה-1.8

צ'מפיון, כמו שאר היבואנים זה עסקים ענקיים של מאות מיליונים ולא באסטה בשוק שקובעים מחירים לפי התלהבות הלקוח שיושב באותו רגע מול נציג המכירות. במבצע עכשיו לפי מה שכתוב הם נותנים תוספות אבזור כחלק מההשקה אז זה לכשעצמו שווה כמה אלפים. בדרך כלל כשיש מבצעים או השקות, המחירים די קבועים כדי שלא יווצר אווירה של "שוק". לפי דעתי לפחות בשלב הזה, לנציגי המכירות יש מעט מעוד טולרנטיות לגבי המחיר ברגע שנותנים הטבות באבזור.

תלך לסוכנות, תבקש הצעה, תעשה נסיעת מבחן, תראה אם שווה לך ותחליט. בכל מקרה, לפחות לפי מה שנכתב עד כה, מדובר ברכב מוצלח מאוד.

• תוכן חדש...