Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הייתי מחליף עכשיו כי אני חושב שעוד שנה הסיאט תימכר חדשה בהרבה פחות עם יותר אופציות לאבזור.

לחשוב זה טוב, אבל מאיפה הבטחון?

עוד שנה גם האקורד שלו תעלה פחות, אז איפה הרווח פה?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט, ניסיון העבר.

האקורד שלו ספגה את מרבית ירידת הערך שלה, כלומר הירידת ערך כרגע קטנה יחסית לזו של רכב חדש.

עוד כמה חודשים ההפרש בין המחיר קטן.

סיאט נתנה על כל הדגמים שלה מאז ההתאוששות שלה בשוק הרכב הנחות גבוהות לאחר תקופה - בד"כ לא ארוכה. ראה איביזה.

פורסם
לחשוב זה טוב, אבל מאיפה הבטחון?

עוד שנה גם האקורד שלו תעלה פחות, אז איפה הרווח פה?

אתה שואל ברצינות? הלאון תספוג בשנה הזו ירידת ערך גדולה פי 3 בערך מהאקורד. עשרות אלפי שקלים..

אין בטחון. זה הימור. כמעט כל יצרן דופק מחיר ואז יורד מהעץ עם הזמן.

ראיתי איך אנשים קנו סיאט וכל חודשיים היה מבצע אחר והם אכלו אותה.

הסלוגן שלהם צריך להיות "סיאט קונים רק במבצע".

לפותח השרשור,

נו, איך האוטו? הזמנתם?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...