Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כבר נתקלתם במהלך ראיון עבודה בשאלה: "ציינו מספר חסרונות שבולטים אצלכם"?

אז בעקבות ראיון עבודה קרב ובא, אשמח לעזרה בשאלה הבאה:

מהם, לדעתכם, "החסרונות" שכדאי להצהיר עליהם בראיון עבודה על מנת שלא להרוס את הרושם והסיכויים להתקבל למשרה ועדיין להשאר אמינים?

המשרה הנדרשת היא בתחום משאבי האנוש\איבחונים.

*פרפקציוניסט ועקשן נשמע לי קצת פאסה.

בנוסף, בשיטוט באינטרנט נרשם כי מומלץ להשתמש בתכונת ה"רגישות", אך לדעתי תכונה זאת לא במקום, במקצוע שמסנן אנשים על-פי מאפייניהם.

עוד נקודה שאודה להתייחסותכם, היא בנוגע למרכזי הערכה ככלל.

יש טיפים לנושא? שמעתי שזה זוועתי.

*המשרה מיועדת לאישה :wink:

אלי.

פורסם

מכור לעבודה. לא באמת פעם אמרתי את זה. ואין לי יכולת מנהיגות אוהב לעשות מה שאומרים לי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אל תהיה קלישאתי ונדוש מידי,

הם מצפים לראות כנות.

אולי תכונות שקשורות לדינמיקה קבוציתית.

(אני לא בקיא בתחום ככה שאל תיקח את זה כעצה-רק מחשבה).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני אמרתי כמה פעמים שאני משתעמם מהר אם אני חסר תעסוקה, ושאני חייב שתהיה לי עבודה בלתי פוסקת..זה די נכון האמת.

פורסם
מכור לעבודה. לא באמת פעם אמרתי את זה. ואין לי יכולת מנהיגות אוהב לעשות מה שאומרים לי

זה לא רק עניין של מנהיגות.

יש אנשים (כמוני למשל) שפשוט לא אוהבים לקחת אחריות על אנשים אחרים (יענו לחלק הוראות).

אוהב לעבוד לבד,אפילו עובד הרבה יותר מהר וביעילות משמעותית (וזה דווקא גם יתרון וגם חסרון משמעותי)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני מושך מידי ונוצרת בעייתיות כשנשים צריכות לעבוד איתי :wink:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ובנימה קצת יותר רצינית בהנחה שסקסיות יתר היא לא הבעיה:-)

לדעתי כדאי לספר על תכונה שלילית אמיתית ולא לתת תשובה קלישאתית ממוצעת, כאשר בנוסף לספר גם על ניסיון התמודדות מוצלח מהעבר עם התכונה השלילית הזאת.

פורסם
ובנימה קצת יותר רצינית בהנחה שסקסיות יתר היא לא הבעיה:-)

לדעתי כדאי לספר על תכונה שלילית אמיתית ולא לתת תשובה קלישאתית ממוצעת, כאשר בנוסף לספר גם על ניסיון התמודדות מוצלח מהעבר עם התכונה השלילית הזאת.

לדעתי דווקא לא. שאלות מהסוג הזה הן מטופשות להחריד ומיועדות רק לבלבל אותך ולבדוק איך אתה מתמודד איתן, לא מה אתה עונה. תכין לעצמך 2-3 "חסרונות" מראש (עקשן זו דוגמא טובה, פרפקציוניסט גם - בקיצור, חסרון שהוא גם יתרון) ותחליק הלאה לשאלה הבאה.

ממילא אנשי ה-HR ששואלים את השאלות האלה הם לרוב חבורת טמבלים שחושבים שהם פסיכולוגים או שהם מסוגלים לקרוא בנאדם בפגישה של חצי שעה, אין טעם לבזבז עליהם יותר מדי כוחות נפשיים. ויסלחו לי אנשי ה-HR שאולי מסתובבים בפורום (או שלא יסלחו, מה שמתאים להם).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה יותר מדי מסור לעבודה - ספר להם כשאישתך בקשה ממך לקחת חופש מהעבודה שברת עליה כיסא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ויסלחו לי אנשי ה-HR שאולי מסתובבים בפורום (או שלא יסלחו, מה שמתאים להם).

יסלחו גם לי, אבל זה הדבר הכי מטומטם שיש כיום. אני לא מבין, איך פסיכולוגית בת 23 עם תואר ראשון ממכללת ערערה בנגב מחסיקה מזה שאתה יושב עם גב מעט מכופף, שאתה לא אחראי וחסר יכולת מנהיגות. הדברים הללו תמוהים לחלוטין.

פות"ש, התשובות תלויות בעיקר באופי התפקיד. למשל, יש לי חבר שהלך למבחנים באל-על, הוא אמר שהוא לא ראה כזה בלאגן בחיים. הייתה להם דינמיקה קבוצתית, וההם התמודדו לתפקיד של אנשים שצריכים להיות קשובים ולעבוד בצוות. משום מה כולם חשבו שצריך להראות מנהיגות וצרחו בלי סוף, בלי לתת לאחרים לדבר. הוא ישב ושתק. היום הוא באל-על.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היה לי אותו דבר במבחנים למעבדה של סלקום (לא מבין מה הקטע לבדוק דינמיקה קבוצתית אצל מישהו שאמור לתקן פלאפונים), והיום לא שאני מובטל, אבל אני לא בסלקום

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בשאלות כאלה, צריך להיות פוליטיקאי ולענות בצורה דיפלומטית (בקיצור, לא לענות על השאלה).

לפני שנים נשאלתי שאלה כזו בראיון וברחתי ממנה עם בדיחה רלוונטית.

בעל אומר לאשתו, אני בטוח שלא תוכלי להגיד לי משפט שגם מאוד ישמח אותי וגם מאוד יעציב אותי!

האשה מסתכלת עליו, מחייכת ואומרת לו "מכל החברים שלך, יש לך זין הכי גדול".

המראיין כ"כ צחק (גם מהבדיחה אבל גם מהרמיזה בנוגע לשאלה) שאפילו התקבלתי לעבודה.

הערה חשובה: נראה לי שלמראיינות כדאי לחפש בדיחה אחרת :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...