Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי יש מילון מושגים ל״מקצוענים״...

אז איך קוראים למחיר ההצעה שקיבלת לאחר הטבות? ומדוע שהמחיר לסגירה יהיה שונה?

שאם לא כן הרי שזה אותו דבר. מ.ש.ל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אז כשירות לציבור, המחיר שלהם לפיאסטה אוטומטית הוא 95,000 ש"ח.

אולי אפשר להוציא אותה בפחות, אבל זה מה שמפרסמים ביד 2.

רוצה לראות את המחירים של איילון? כנס ליד 2 תעשה חיפוש על פורד מ-2013 ותבחר באיזור של רמת השרון-הרצליה, אז יקפוץ לך כל המודעות שלהם.

אגב, המחיר של הפיאסטה הידנית המאובזרת עלה ל-78,000, והפיאסטה שזהה לדגם שנמכר בדלק עולה 74,000.

הם אפילו קיבלו סיומת ייחודית ממשרד התחבורה ולא סיומת של ייבוא אישי, ככה שאם מישהו נתקל בפורד עם התבנית של 54-***-*1 אז מדובר ברכב שהגיע מאיילון.

Untitled.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אולי יש מילון מושגים ל״מקצוענים״...

אז איך קוראים למחיר ההצעה שקיבלת לאחר הטבות? ומדוע שהמחיר לסגירה יהיה שונה?

שאם לא כן הרי שזה אותו דבר. מ.ש.ל.

קוראים לזה הצעת מחיר.

אף פעם לא נתקלתי בהצעת מחיר של מתחרה ואמרתי לעצמי "אוי ואבוי אני לא יכול לעמוד בזה", תמיד אפשר לעשות עוד משהו!

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
שירות זה אחרי או בזמן המכירה! כמו זירוז אספקה, בירור מצב הזמנה, אקסטרה כלשהי בעסקה, מימוש אחריות וכו'.

אתה מתקשר בשביל לשאול פרטים טכניים שקשורים לעסקה עצמה שבכל מקרה לא תתבצע ברגע זה!

נניח והוא מציע לך מחיר אטרקטיבי מאוד מאוד - תסגור עסקה עכשיו? אני מעריך שלא!

נניח ויש במלאי יחידה אחת בצבע chameleon - תרצה לשים מקדמה כדי לשמור? אני מעריך שלא!

אז למה לבלבל במוח לנציג מכירות על עסקה שב-99% לא תתבצע?!

תעשה את שיעורי הבית שלך לבד, תחליט מה אתה רוצה, תבוא סגור על עצמך לסוכנות ומשם תתקדם!

בסוף משפט בדר״כ תבוא נקודה.

הרבה סימני קריאה לא יעשו אותך צודק, רק צועק.

מי אמר לך שבמחיר הנכון לא הייתי סוגר עסקה כבר מחר? בהחלט כן.

אתה באמת חושב שאני כל כך משועמם שאני אצור קשר עם סוכנויות סתם כך, ללא כוונה אמיתית לקנות?

כבודו, אולי תגיד לי אתה, כאשר ״התעניינת״ ביאריס חדשה והיית לקוח פוטנציאלי ״אמיתי״ ולכן ניגשת לסוכנות, האם נאלצת לנסוע מאות ק״מ לסוכנות וחזרה, להוציא מאות שקלים על דלק ולקחת יום חופש?

גם אני קפצתי לסוכנות של מאזדה לראות את ה-2, לקרסו לראות את הקליאו, לפורד וסיאט לראות את האיביזה והפיאסטה ולקיה ויונדאי לראות את הריו ו-I20.

ההבדל הוא שכל זאת לקח לי לא יותר משעה וחצי ולא נאלצתי להעדר מהעבודה, וכאן כבור הכלב.

חברה, אני באמת לא מבין איך אתם מצדיקים שרות כזה גרוע וחוסר מקצועיות (אם נעזוב את המחיר לדקה, גם אבזור הם לא ציינו ולדעתי אין הרבה סיכוי שמדובר בדיוק באותו האבזור).

לכל המלעיזים של דלק מוטורס, בינתיים עושה רושם שאיילון חזירים לא פחות ומנסים לחסוך בהוצאות לחלוטין (מוסכים, משרדים, פרסום, אחריות, שרות...). זה בסדר אם לפחות המחירים היו זולים משמעותית, אך גם זה לא נכון (ככל הנראה, האמת שאין לי מושג כי לא רצו לתת לי מחיר בטלפון).

פורסם

פריקי מיקי, איזה תחרות יש פה?

חוץ מאיילון...

יש עוד מישהו שמוכר פולקסווגן חוץ מצ׳מפיון?

וכן הלאה...

פורסם
אותי לפחות הם פספסו.

אני עובד משמרות ואין לי זמן להגיע אליהם מערד, רק בשביל לקבל הצעת מחיר.

בפרט אחרי הטון המזלזל שהיה לנציג בטלפון.

לא מבין למה לא לפתוח נציגויות בעוד אזורים.

אכן, הטון היה מזלזל ואולי שכחתי לציין זאת.

ואומרים שסוכני המכירות של דלק מוטורס לא סופרים את הלקוח הפרטי...

פורסם
אותי לפחות הם פספסו.

אותך הם פספסו? ספר לנו מה קנית בסוף?

כבודו, אולי תגיד לי אתה, כאשר ״התעניינת״ ביאריס חדשה והיית לקוח פוטנציאלי ״אמיתי״ ולכן ניגשת לסוכנות, האם נאלצת לנסוע מאות ק״מ לסוכנות וחזרה, להוציא מאות שקלים על דלק ולקחת יום חופש?

אני לא, אבל לא הייתי מדלג על אופציה כזו אם בכלל הייתה ופשוט מאוד משאיר אותה לסוף.

פריקי מיקי, איזה תחרות יש פה?

חוץ מאיילון...

יש עוד מישהו שמוכר פולקסווגן חוץ מצ׳מפיון?

וכן הלאה...

עם כל הצער שבדבר, מאזדה 3 מול טויוטה קורולה לדוגמה, בימינו זו סוג של תחרות.

Just daily

פורסם
אז כשירות לציבור, המחיר שלהם לפיאסטה אוטומטית הוא 95,000 ש"ח.

אולי אפשר להוציא אותה בפחות, אבל זה מה שמפרסמים ביד 2.

רוצה לראות את המחירים של איילון? כנס ליד 2 תעשה חיפוש על פורד מ-2013 ותבחר באיזור של רמת השרון-הרצליה, אז יקפוץ לך כל המודעות שלהם.

אגב, המחיר של הפיאסטה הידנית המאובזרת עלה ל-78,000, והפיאסטה שזהה לדגם שנמכר בדלק עולה 74,000.

הם אפילו קיבלו סיומת ייחודית ממשרד התחבורה ולא סיומת של ייבוא אישי, ככה שאם מישהו נתקל בפורד עם התבנית של 54-***-*1 אז מדובר ברכב שהגיע מאיילון.

קודם כל תודה.

דבר שני, ואוו איזו חובבנות:shock:

לפרסם את הרכבים החדשים דרך אתר יד-2, פשוט עלוב.

סילחו לי אבל כל ההתנהלות שלהם חובבנית ומהסוג הנחות ביותר.

אגב, המחיר גם הוא ממש לא משהו, אלא אם כן רמת האבזור שלהם גבוהה באופן משמעותי (על פי דבריו של הנציג היא לא).

אם כך זה סופי, את הפיאסטה, אם ארכוש זה יהיה מדלק מוטורס.

פורסם

עם כל הצער שבדבר, מאזדה 3 מול טויוטה קורולה לדוגמה, בימינו זו סוג של תחרות.

אכן צודק לגבי מרבית האוכלוסיה. לצערנו.

ישנם מעטים שיודעים בדיוק מה הם רוצים. חלקם יעריכו את הגרסאות והתוספות האפשריות אצל איילון. יותר מאשר 3,000 ש״ח מופרזים לעומת המחיר ה״נכון״.

פורסם
ARCO לא אני לא מסכים.

זכותו של החדש להחליט שהוא מתנהל בסגנון אחר. כמו שוק או כמו בוטיק.

הוא לא יכול להתחרות עם ענק ״מסודר״ ולכן מעדיף את המפגש האישי ככזה שמקדם לעיסקה.

בתמורה הוא נותן לך אפשרות לבחור דגם או תוספות שאצל הענק לא תקבל. בסוף, גם החשבון לא יקר יותר.

רוב האנשים מעדיפים סופרמרקט. יש פחות שמעדיפים שוק או בוטיק. אבל יש.

ואני מאחל לאיילון הצלחה. זה חשוב לכולנו.

אכן זכותו. זכותינו להתרחק מהם כמו מאש.

עכשיו ברצינות, השיחה כמו שהייתה לפותח השירשור תמשוך אותך למפגש האישי שהזכרת? אני הייתי מנתק את השיחה עוד הרבה לפני ש-alonjp עשה זאת. התרגלתי לקבל שירות טוב ומקצועי בחנויות אינטרנט שקניתי מהם מכשירי חשמל שיודעים לענות על כל השאלות בטלפון, אני לא רואה שום סיבה לקבל יחס כמו בשיחה של alonjp ועוד עבור מוצר שעולה הרבה יותר.

פורסם
התרגלתי לקבל שירות טוב ומקצועי בחנויות אינטרנט שקניתי מהם מכשירי חשמל שיודעים לענות על כל השאלות בטלפון, אני לא רואה שום סיבה לקבל יחס כמו בשיחה של alonjp ועוד עבור מוצר שעולה הרבה יותר.

ומה אם אומר לך שהמחירים שסגרת עליהם באינטרנט לא תמיד זולים יותר מסגירת עסקה ברשת גדולה או אפילו חנות ממוקמת? :shock:

Just daily

פורסם

^

בהתחלה הייתי הססן בנוגע לחנויות אינטרנט, אז עשיתי סיבוב בחנויות. לפחות במוצרים שאני התעניינתי בהם קיבלתי שירות פרונטלי פחות טוב משמעותית מהשירות של חנויות אינטרנט המומלצות וגם המחיר אחרי הנחה הכי גדולה שיכלו לעשות לי לא דיגדג את מחיר האינטרנט. כמו שאומרים, מאז i never look back. מבחינתי רק חנויות אינטרנט כשזה נוגע למוצרי חשמל.

היה מוצר יקר שלא קניתי מחנות, אלא מיבואן ישירות, אך גם עליו הגעתי דרך אינטרנט וקיבלתי שירות מצוין בטלפון.

פורסם

חלק מהתגובות פה מסבירות הרבה לגבי תרבות השירות בארץ.

אז בנאדם מתקשר לברר פרטים באינטרנט - תסנן אותו כי ״אולי הוא מציק״? ואם הוא לא? ואם הוא באמת רוצה לקנות רכב מסויים ובכדי לתכנן את גובה ההלוואה הוא צריך איזשהו סכום בשביל החישובים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
^

בהתחלה הייתי הססן בנוגע לחנויות אינטרנט, אז עשיתי סיבוב בחנויות. לפחות במוצרים שאני התעניינתי בהם קיבלתי שירות פרונטלי פחות טוב משמעותית מהשירות של חנויות אינטרנט המומלצות וגם המחיר אחרי הנחה הכי גדולה שיכלו לעשות לי לא דיגדג את מחיר האינטרנט. כמו שאומרים, מאז i never look back. מבחינתי רק חנויות אינטרנט כשזה נוגע למוצרי חשמל.

היה מוצר יקר שלא קניתי מחנות, אלא מיבואן ישירות, אך גם עליו הגעתי דרך אינטרנט וקיבלתי שירות מצוין בטלפון.

א. השירות שקיבלת במקומות מסויימים זה אינדבידואלי, כך שממש לא נכון להכליל על כולם.

ב. זה לא משנה עד כמה גדולה ההנחה שקיבלת, מה שחשוב זה המחיר שיש לך ביד עד עכשיו והאם יש על מה לדבר.

ג. אני לא מכיר אותך כלקוח, אבל אם בכל החנויות שביקרת בהן קיבלת שירות שלטענתך לא טוב - אולי הבעיה אצלך?

דרך אגב, אני ממש לא בעד היבואנים הנוכחיים עם התמחורים הדרקוניים שלהם.

אם תחום הרכב בארץ היה לפחות כמו מוצרי החשמל, המחירים היו יורדים משמעותית.

היבואנים חייבים להצטמצם, חצי הנחמה שלהם היא המוסכים המורשים.

Just daily

• תוכן חדש...