Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע טוראן 1400Tsi. האם גם אתה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המילה של צ'מפיון בנושא הזה היא לא מוחלטת.

כבר נתקלתי בעבר בלקוח של פולקס' שהודיעו לו ש"הלך מנוע", ולאחר דין ודברים סוכם עם צ'מפיון על מנוע חדש + עבודה בהנחה מסויימת.

באו לקראתו, כמובן.

כאקט אחרון הבחור פנה למוסך רון לחוות דעת לפני הוצאת הסכום המכובד, רון איבחן תקלה פשוטה יחסית (קוייל אם לא טועה, אל תתפסו במילה) שסודרה במקום.

הרכב נוסע מאז בלי בעיות.

שווה לנסות, ובהצלחה כמובן.

"יאללה בירי".

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משתתף בצערך :-)

המנוע הזה ספיציפית בעל מגדש על ומגדש טורבו, בעייתי, קראתי מעת לעת על מנועים כאלו שהלכו בטרם עת.

ראיתי גם מודעות מכירה של רכבים כאלו שנרשם בהם שהוחלף מנוע על חשבון צ׳מפיון (חיפשתי בעבר רכב כזה לעצמי וירדתי ממנו לאחר מה שקראתי, לא עשית שיעורי בית?) ואף דיברתי באופן אישי עם אדם שמכר כזאת, הוחלף לו הו המנוע והן גיר dsg (היית צריך לשמוע את טון הדיבור שלו, שמח הוא לא היה) על חשבון צ׳מפיון, קיבל אישור בכתב מצ׳מפיון על אחריות לחמש שנים על המכלולים הנ״ל.

מכיר גם באופן אישי בעלים לשעבר של רכב כזה שהלך להם מנוע אחרי כ- 60 אלף ק״מ, בזמן האחריות עדיין למזלם והוחלף מנוע קומפלט (אחרי זה לקח להם כל כך הרבה זמן כמו עידן הקרח לפחות, למכור את הרכב אבל זה סיפור אחר).

אינני יודע מה אחוז הבעיה לעומת סך הייצור של המנוע, אבל אין ספק שקיימת בעיה במנוע הזה בחלק מהמנועים לכל הפחות ונראה שבאחוז מעל הרצויה. (לידיעת בר72 שהתכחש לבעיה בפוסט אחר).

אני לא לקחתי סיכון עם המנוע הזה כמו שגם לא אקח סיכון בעתיד.

75 אלף ק״מ זה קילומטרז נמוך מדי ומנוע לא צריך ללכת בו. לאור זה ולאור בעיות במנוע אחרים אני הייתי דורש השתתפות גבוהה יותר או אפילו השתתפות מלאה של צ׳מפיון. כתוב להם מכתב מסודר.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אינני יודע מה אחוז הבעיה לעומת סך הייצור של המנוע, אבל אין ספק שקיימת בעיה במנוע הזה בחלק מהמנועים לכל הפחות ונראה שבאחוז מעל הרצויה. (לידיעת בר72 שהתכחש לבעיה בפוסט אחר).

הרכב שלי, שנת 2009, מעולם לא הראה בעיה במנוע, גם לא אצל הבעלים הנוכחי.

ברור אבל שיש בעיה, אני קורא כל היום על קופרות ופולו gti, חדשות, ששופכות מנוע... Not

ברור עם זאת שכן היתה בעיה עם חלק מהרכבים, אגב, כפי שהיתה בעיה עם הdsg7, ולכן גם אני חושב שצריך לכתוב ליצרן (ולא רק ליבואן).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ממה שידוע לי מכתבות ופוסטים של אחרים פה, שישנה בעיה כללית עם מנועי ה-1400 TSI, ופולקסוואגן יצאו לפני כמה חודשים עם הצהרה שהם מפסיקים את יצור המנוע הזה מכיוון שהוא "יקר" לייצור....כן בטח.

אפשר לקבל קישור להצהרת היצרן? האם מדובר גם על המנועים החדשים שיש באוקטביה? (140 כ"ס)

תודה

פורסם

"זה הזמן להתעורר, הרכב מתפורר".

:mm_yeah:

הסיבה שאבא שלי פוחד לרכוש פולקסווגן היא בגלל מקרים כאלה שפשוט מתרחשים בקונצרן הזה יותר מכל אחר שאני מכיר (לפחות בארץ).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ראשית ה140 מעולם לא עשה בעיות. אלא אם בטוראן זה 140? אני שמעתי רק על בעיות ב160.

שנית, הם מוציאים מה122 פחות ממה שעדכון תוכנה יכול להוציא...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
קראתי את האשכול שפתחת בפורום הטכני וניסיתי להתקשר אלייך אבל אין תשובה.

של מי הטלפון שפרסמת ?

שלי.

אכן לא היה מאוד זמין....

ממחר זמינות מלאה. אם לא עונה אפשר להשאיר הודעה ואני חוזר מהר.

תודה. סליחה.

פורסם

כמו שפירסמתי בפוסט המקביל

טוראן שלנו

מנוע הלך אחרי 10K

מצערת הלכה אחרי 25K

מנוע שני הלך אחרי 66K

*שכחתי גם מחשב שמת לאחר 50K*

מה שכן,הגיר אחלה...

הרכב שלנו היה 2008

תוכלו לקשקש מה שבא לכם,כמה שבא לכם

"רכבים מצויינים,לי לא עושה בעיות,קונה רק VW "ועוד כל מיני דברים נחמדים

אני אישית לא מתקרב יותר בחיים שלי לרכב מהקונצרן

לא משנה מה יגידו.

לא יכול לנהוג בפחד שמשהו יתקלקל ( אשתי במקרה הזה..)

בהצלחה

פורסם
הרכב שלי, שנת 2009, מעולם לא הראה בעיה במנוע, גם לא אצל הבעלים הנוכחי.

ברור אבל שיש בעיה, אני קורא כל היום על קופרות ופולו gti, חדשות, ששופכות מנוע... Not

ברור עם זאת שכן היתה בעיה עם חלק מהרכבים, אגב, כפי שהיתה בעיה עם הdsg7, ולכן גם אני חושב שצריך לכתוב ליצרן (ולא רק ליבואן).

אף אחד לא אומר שכל הרכבים של הקונצרן סובלים מבעיות, אבל מולך ניצבת עובדה שלא חסרות לרכבי היצרן הזה תקלות. הפעם התקלה היא לא בגיר (DSG7 או וואט-אבר) שהוא בעייתי בשם עצמו, אלא במנוע כמו שאתה רואה, וזו לא פעם ראשונה שנפתח שרשור בגלל הסיבות האלה. תהיה בטוח שיש עוד מספיק אנשים בארץ שלא רצים לכאן לפורום לחלוק איתנו אם קרה להם משהו דומה, הלכו לצ'מפיון וזרקו למוסך שלהם סכום בלתי מבוטל בטענה שהתקלה תיעלם.

אני כלל לא מכליל, אני בטוח במאת האחוזים שיש לא מעט לקוחות שמרוצים מאוד מוואגית שהם רכשו. כמוך לדוגמה :-) .

רק מעניין איך הייתה מגיב אם הייתה קורא על תקלה זהה ברכב אחר מתוצרת יפנית או קוריאנית... (אני מניח שהתגובה שלך הייתה נראית קצת אחרת).

• תוכן חדש...