Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני 60K

alexil
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש לקנות רכב ראשון לעצמי ,אני מעדיף לקנות משהו מחברת ליסינג בעיקר בגלל הנוחות והזמן.

אני מעדיף רכב אוטומט אבל גם ידני בא בחשבון.

חשבתי על פיאט פונטו אבו או פיאט 500 או סוזוקי סוויפט , הבעיה בסוזוקי שקשה להשיג אותו מחברות ליסינג :\

אשמח המלצות לעוד דגמים או טיפים כלליים

תודה לעוזרים :)

פורסם
שלום

אני מחפש לקנות רכב ראשון לעצמי ,אני מעדיף לקנות משהו מחברת ליסינג בעיקר בגלל הנוחות והזמן.

אני מעדיף רכב אוטומט אבל גם ידני בא בחשבון.

חשבתי על פיאט פונטו אבו או פיאט 500 או סוזוקי סוויפט , הבעיה בסוזוקי שקשה להשיג אותו מחברות ליסינג :\

אשמח המלצות לעוד דגמים או טיפים כלליים

תודה לעוזרים :)

הפונטו איבו שהזכרת, מכונית מעולה, נוחה, מודרנית, חסכונית, אחת הסופר מיני היותר מוצלחות בקטגוריה.

מה שכן, צפה למעט עד אפס מכוניות כאלו במגרשי הליסינג

פורסם

מה אתה מחפש? חיסכון? מנוע חזק יותר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין דרישות מיוחדות , פשוט אוטו מומלץ.

המכוניות בקטוגוריה הזו הם די חסכוניים , בכל מקרה אני לא חושב שאני אסא הרבה מספיק בכדי שההבט של החסכון בדלק יבוא ממש לידי ביטוי.

פורסם

לאחר בדיקה במספר סוכניות ראיתי שקורסה 2011 מגיעה במחיר טוב ונראה אוטו די טוב.

השאלה היא האם כדאי לקחת קורסה?

• תוכן חדש...