Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברחוב מקביל מתגורר לו בבית הוריו בחורצ׳יק עם גוי מקס או משהוא דומה בעל אגזוז מחץ.

כל בוקר, כולל שישי מלבד שבת -6:10 בבוקר הנ״ל מחמם מנוע ואז מתחיל בנסיעה רועשת ועובר ברחוב בו אני כבר ער אבל עוד מאות משפחות כולל ילדים טרם פקחו עיניהם והוא פשוט מחריד את הרחוב

מאחר ששבת זה יום החופש שלו אז בשישי הוא יוצא לבלות ואנו צריכים לשמוע אותו גם ב 1-2-3-4 לפנות בוקר של שבת כשהו חוזר

ובתלונה זו אני מתעלם מהפעמים שהוא עובר משעות הבוקר עד הערב

לפני מספר שבועות אירגנתי עליו מארב דרך חבר מקושר במשטרה.

למארב היה צריך להגיע בוחן תנועה אבל לבסוף הגיעו רק 2 שוטרים, תפסו אותו בבוקר, הפחידו אותו ולא מעבר לזה, לא שמענו ממנו כמה ימים ואז הוא חזר לסורו.

ניסיתי לארגן מפגש חוזר עם הבוחן אבל בשעות האלו שהנל בבית הוא לא יכול להגיע שאינו בתפקיד כי הוא ממחוז אחר

גם אם הוא יעבור ברחוב אחר זה לא משנה כי יש לו אגזוז ישימורה ישימוטו כזה ששומעים ממרחק כמה רחובות

מעבר לעובדה זו הוא גם עובר פה אולי על 100 קמש כי הכביש פנוי בשעה כזו

איך מורידים את האגזוז הזה מהכביש?

יש לי כתובת ופרטים אישיים שלו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באופנוע שלי (שמכרתי אתמול :( ) גם היה אגזוז פתוח.

אבל השכלתי להיכנס לשכונה שלי בשקט יחסי ובסל"ד נמוך - וגם לעולם לא חיממתי את האופנוע מתחת לבית בשעות הזויות.

כנראה הבחור הזה קצת פחות מתחשב, אבל אולי, רק אולי, שווה לדבר איתו?

גש אליו תסביר לו מה הבעיה ומה מפריע, בטון רגוע ולא מתלהם, תוסיף קצת "פלפל" ע"י זה ששמעת ששכנים רוצים לשרוף לו את האופנוע בגלל זה ובקש ממנו להיכנס לשכונה בסל"ד קצת יותר נמוך ולא לחמם את האופנוע ב6 בבוקר, תסביר לו שאין באמת חובה לחמם בעמידה, אפשר להניע, לחכות 10 שניות ולנסוע רגוע כמה דקות ראשונות - האופנוע מתחמם מהר יותר בנסיעה רגועה מאשר בנסיעה בסרק.

ובכלל - מוזר לי שלפני שביקשת מהבנאדם אתה כבר מביא לו מנאייק...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אולי שווה לדבר איתו?

מוזר לי שלפני שביקשת מהבנאדם אתה כבר מביא לו מנאייק...

אני מנחש שגם הוא לא דיבר עם כל השכונה לפני שהחליט להשמיע בה את הסימפוניה שלו.

נאה דורש נאה מקיים.

איך מורידים את האגזוז הזה מהכביש?

עם מסור דיסק, או במכות פטיש, או עם סכין לצמיגים, או עם ליטוף של בלוק בטון על הפלסטיקים.

בקטנועים גם הנזק הכי קטן גורר עלויות תיקון גבוהות, וזו דרך אפקטיבית אחת להעביר את המסר.

פורסם

מתנצל שלא ציינתי קודם

דיברנו כבר עם אבא שלו שאגב הוא מאוד נחמד ושמע אותנו וענה בנימוס: ״גם לי האגזוז מפריע והוא יודע את זה, הוא ילד גדול, זה מכספו ואני לא יכול לעשות לו יותר מזה בנושא״

החניה שלו היא תת-קרקעית מאחורי רשת סורגים נגללת והוא חונה בסמוך אליהה בכניסה (ואולי זה מעצים עוד יותר את הרעש)

ככה שאין גישה אל האופנוע

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עזוב. אם אין לך את הכלים להילחם בו לפי כללי המשחק שהוא הכתיב ולנצח, פשוט תעבור דירה או תלמד לחיות עם זה.

אין דרך אחרת להילחם עם בריונים, רק בכח.

פורסם

שאפו קארזפורום, סוף סוף שירוש בנושא בלי רוב של יוזרים שמציעים קודם לקנות לו פרחים ולקחת אותו לדייט.

אסטרה, רק תשים לב שאם החלטת ללכת עד אחת ממגוון העצות השימושיות שניתנו פה וותר על שיחה איתו, לחלופין אם דיברת איתו בנושא תהפוך לחשוד העיקרי.

אני גם ממליץ להשמיד שירוש זה אם אתה רציני בנושא.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מקרה דומה עם שכן שגר מולי , היה נוסע כל בוקר לעבודה בשעה 4 בבוקר ,

מה שהוא שכח שב6 בצהריים הוא חוזר עייף :lol: , אני והשכן גורמים לאזעקה של הבית להידלק קבוע לנו זה לא כל כך הפריע היינו עושים סידורים ובכללי הצופר במרפסת בצד השני כך שהיינו שומעים חלש ,

עבר יומים הבחור לא ישן 8) , בא להגיד לנו שהאזעקות שלנו מקולקלות , נו מילא , אמרנו לו שהקטנוע שלו מקולקל , מאז הוא גורר את האופנוע עד הצומת שזה 80 מטר ממני ,

ישנו עוד בחור אופנען משטרתי שהוא ידע וכבר מהיום הראשון שהתגורר באזור כל בוקר הוא גורר את האופנוע .. בחור למופת

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

אני כל כך מזדהה. גם אצלי בניין וחצי ליד יש איזה קוף עם קטנוע 250 סמק שחוזר בשעות הזויות כשהילדה יושנת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קפוץ לכמה מהשכנים וברר שגם להם זה מפריע.

קבעו שעה שאתם יודעים שהוא בבית ותתייצבו בפתח ביתו (כמה שיותר אנשים, יותר טוב)

תהיו נחמדים אך תקיפים. תבהירו לו שנמאס לכם לחיות ככה ושהוא צריך להתחשב יותר בשכנים.

אם הוא לא משתכנע (או עושה את עצמו) תבהירו לו שלא תהססו להזמין לו משטרה מעתה והלאה על הפרעה לסדר הציבורי (או לפי חוק השקט, או לא יודע איך קוראים לזה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פעם גם אני סבלתי מהבעיה הזו. לבחור היה CBR 250 אבל היה מתנהג כמו בן 16 על מובי. אחרי חודש~ האופנוע נגנב והבחור עבר לאופל טיגרה. זה הפך להיות יותר גרוע, מוזיקה מחרישת אוזניים. לא היה מנוס, והלכנו 5 חבר'ה מהשכונה (שאנחנו במקרה חברים) והסברנו לו שמרחוב X שהוא נכנס שהוא יכבה את המוזיקה כי יש פה אנשים מכל הגילאים וצריך להתחשב. כמה שזה מפתיע, זה עבד. כבר כמה פעמים יצא לי להיתקל בו בשעות הלילה המאוחרות, ובאמת שהוא נכנס לרחוב X הוא מכבה את המוזיקה.

תנסו להציע לו את זה. בהצלחה ואל תגררו את זה למקומות רעים.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

הבעיה מוכרת גם באיזור שלי רק שכאן מדובר בקבוצה של חולערות שמרעישים בכל שעות היממה ולא באחד. מה לעשות? בולעים את הצפרדע.

• תוכן חדש...