Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת צבע לרכב מאנגליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעזרתו האדיבה של יוחאי בהכנת תעודת מקוריות לרכב (ספיטפייר 69) נודע לי כי צבע הרכב המקורי הוא יסמין מספר 34, הצבע הנ"ל זמין למכירה באתר של האחים רימר http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-RX4059B, יש לי מספר שאלות:

1.האם מדובר בצבע מוכן?

2.יש אזהרה באתר שלא ניתן לשלוח דרך הרויאל מייל, מדוע?

3. ניתן לרכוש את הצבע הנ"ל בארץ?

תודה.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
שלום,

בעזרתו האדיבה של יוחאי בהכנת תעודת מקוריות לרכב (ספיטפייר 69) נודע לי כי צבע הרכב המקורי הוא יסמין מספר 34, הצבע הנ"ל זמין למכירה באתר של האחים רימר http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-RX4059B, יש לי מספר שאלות:

1.האם מדובר בצבע מוכן?

2.יש אזהרה באתר שלא ניתן לשלוח דרך הרויאל מייל, מדוע?

3. ניתן לרכוש את הצבע הנ"ל בארץ?

תודה.

אם לא ניתן לשלוח בדואר זה כנראה סימן שזה לא עומד באיזה תקן.

צבעים מודרניים ותיקיניים אינם מכילים ממיסים רעילים.

בעיקרון ניתן ליצר כל גוון של צבע על ידי עירוב של צבעים.

למי שיש מכונת צבע יש קטלוג ואם אין לו ניתן לברר עם יצרן המכונה מה הקוד לקבלת הגוון הרצוי.

ספק אם מישהו יוכל בעין בלתי מזויינת להבחין בין האדום של ספיטפייר לבין אדום של פרארי בגוון דומה...

שלמה דן גדרון

פורסם

1. Yes

2. Royal mail has a list of items prohibited for postage paint is one of them also, perfumes, fireworks and many other products.

3. You are welcome to visit me at the garage anytime to see 3 DB5's all in correct Silver Birch (James bonds colour) and each one slightly different. the argument about what is correct silver birch is never ending and boring.

Buy your colour in Israel. the key is to buy enough to have paint for rectification work 5-10 yrs down the line because its unlikely they will be able to mix the paint again for it to be an exact match to a trained eye.

I have seen many cars having a full respray because colour match was impossible to achieve even with the most advanced paint analysing equipment.

I have seen more cars looking like a zebra when a door needed some paint 5 yrs after initial paint was applied.

Best of luck with your spraying!

• תוכן חדש...