Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מבין שמתוכן מסלול ארוך. אני לא מבין איך תתנידו בלי המזוודות - המרחקים שאתה מציין אינם מתאימים לטיול של יום אחד, תהיה חייב ללון במקום (הרבה) יותר קרוב, אם כי אני ממלי לך באופן חד משמעי ללון בצד הגרמני של הגבול, אלא אם אתה מתכוון לטייל בשויצריה מפינות המרחקות מגרמניה. פשוט, גרמניה הרבה יותר זולה.

תבא בחשבון שאם הרכב אינו מצוייד ב-Vignette השויצרי יהיה עליך לרכוש כזה במעבר הגבול (האופמציה האחרת היא להמנע נמסיעה בכבישים המהירים, ממש לא מעשי), במחיר 40 פרנקים שויצריים. הקנס על אי נשיאת המדבקה כבד ולא כדאי לנסת להתמודד עם משטרת שויצריה.

בכלל - במדינות היעד שלך יש הקפדה קיצונית על חוקי התנועה במיוחד, אבל לא רק מהירות. היה קצת יותר קתולי מהאפיפיור והקפד ע לכל חוקי התנועה. ממליץ לך לחפש ברשת ולקרוא המלצות. שויצריה מרושתת ברשת צפופה מאד של מצלמות מהירות ומצלמות רמזור, צרפת מפורסמת במצלמות המהירות שלה וגם בגרמניה לא כדאי להתקל במשטרה, ובהחלט יש אכיפה של מהירות, כולל באוטובאהנים, למרות שהעבירות החמורות ביותר הן אי שמירת מרחק ונסיעה שלא בנתיב הפנוי הימני ביותר.

אנחנו נהיה 7 לילות באותו מקום ביער השחור.

מזוודות יהיו ברכב רק ביום הראשון ובאחרון. עכשיו ברור ?

אם הבנתי נכון באזל קרובה לגבול הגרמני אז מה הבעייה להגיע לעיר בדרכים לא מהירות?

נהג ותיק

• תוכן חדש...