Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה כבר פורסם פה.

במידה וכן, אין שום בעיה שהנושא יימחק.

הסרטון מדבר על הגבלות המהירות בכבישים הקנדיים (שייתכן והן יותר מוגזמות מאלה שבארצנו) ומאיפה הן נובעות.

(אופס, כנראה שאני לא רשאי לפרסם קישורים בפורום. בכל מקרה, שם הסרטון ביוטיוב הינו "Speed Kills your Pocketbook")

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=2BKdbxX1pDw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הטענה נכונה, רק שפה, המשטרה והממשלה בחיים לא יישמו את זה.

מה שנצרב לי בזכרון מהסרטון:

המשטרה מלאה באידיוטים.

הממשלה מלאה באידיוטים.

התקשורת מלאה באידיוטים.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

הטענה נכונה, רק שפה, המשטרה והממשלה בחיים לא יישמו את זה.

מה שנצרב לי בזכרון מהסרטון:

המשטרה מלאה באידיוטים.

הממשלה מלאה באידיוטים.

התקשורת מלאה באידיוטים.

תודה על פרסום הוידיאו!

הסרטון באמת מזכיר מצב דומה לזה שיש בארץ, כאשר תאונות שנגרמות כתוצאה מחוסר תשומת לב של הנהג וצורת נהיגה פראית (לאו דווקא מהירה) מתוארות כאילו שנגרמו רק בגלל נהיגה מהירה מהמהירות המותרת.

עם זאת, אפשר לראות שבקנדה המצב יותר גרוע מפה כאשר כבישים בין עירוניים מוגבלים למהירויות של 50-70 קמ"ש.

פורסם

אני חושב שהמצב בארץ בכבישים מהירים הוא בסדר גמור..

כאשר האכיפה היא מ 120 קמ"ש ברוב הכבישים המהירים.

120 קמ"ש היא בהחלט מהירות סבירה ורוב המכוניות שיש על הכביש כיום כבר לא ירגישו בנוח מעל למהירות זו..

פורסם

המקומיים יודעים איפה מותר לסוע מהר והמשטרה שם כמו בארץ עומדת 30 שנה באותו מקום.

מי שרוצה לסוע מהר באמת יודע איפה,גם בארץ

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אני חושב שהמצב בארץ בכבישים מהירים הוא בסדר גמור..

כאשר האכיפה היא מ 120 קמ"ש ברוב הכבישים המהירים.

120 קמ"ש היא בהחלט מהירות סבירה ורוב המכוניות שיש על הכביש כיום כבר לא ירגישו בנוח מעל למהירות זו..

לא נכון כל כך. יש כבישים, כמו כביש 6 למשל, שאפשר לנסוע עליו במהירות של 160 קמ"ש (רכבים משפחתיים, מנהלים וכו') בנתיב השמאלי ועדין לא להרגיש שהמנוע "מתאבד" על עצמו, למרות שבפועל הקנס על דבר כזה מאוד גבוה, ולמרות שלא מסכנים אף אחד. כביש ישר מהיר וארוך.

דבר שני - סרטון ענק !!! אהבתי הכל בסרטון הזה, ההסברים, הסרטונים, ההומור! חבל שאלו מסוג הדברים שישארו בגדר תיאוריה בלבד ובחיים לא ייושמו.

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם
לא נכון כל כך. יש כבישים, כמו כביש 6 למשל, שאפשר לנסוע עליו במהירות של 160 קמ"ש (רכבים משפחתיים, מנהלים וכו') בנתיב השמאלי ועדין לא להרגיש שהמנוע "מתאבד" על עצמו, למרות שבפועל הקנס על דבר כזה מאוד גבוה, ולמרות שלא מסכנים אף אחד. כביש ישר מהיר וארוך.

דבר שני - סרטון ענק !!! אהבתי הכל בסרטון הזה, ההסברים, הסרטונים, ההומור! חבל שאלו מסוג הדברים שישארו בגדר תיאוריה בלבד ובחיים לא ייושמו.

ועוד איך נכון,

אמרתי רוב המכונית שיש היום.

בוא תראה לי מזדה 3 נוסעות 160 בצורה נוחה, או פורד פוקס, או יונדאי למינהם או אולי קיה פיקנטו? או פיזו 107?

אלו רוב המכוניות שיש היום על הכביש ולדעתי מעל 120 קמ״ש במכוניות אלו עם נהג פשוט זה לא הדבר הכי בטיחותי בעולם

פורסם
ועוד איך נכון,

אמרתי רוב המכונית שיש היום.

בוא תראה לי מזדה 3 נוסעות 160 בצורה נוחה, או פורד פוקס, או יונדאי למינהם או אולי קיה פיקנטו? או פיזו 107?

אלו רוב המכוניות שיש היום על הכביש ולדעתי מעל 120 קמ״ש במכוניות אלו עם נהג פשוט זה לא הדבר הכי בטיחותי בעולם

מאזדה 3 וסובארו אימפרזה נוסעות חופשי 150.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
מאזדה 3 וסובארו אימפרזה נוסעות חופשי 150.

האמת גם חבר עם פורד פוקוס סטיישן 2013 משייט על 150 בכביש 6 (וגם הגיע ליותר פשוט לא שייט על המהירות כזו)

אבל אי אפשר לשכוח שיש על הכביש גם המון מכוניות ישנות,ואני יכול להגיד שאני בטויוטה קורולה מ2001,כשאני עובר קמש אחד מעל 120 האוטו מתחיל לרחף וכל טיפה של אחיזה ויציבות נעלמת.

100 קמש בידיוק זו המהירות המתאימה לרכב כמו שלי ולא הייתי רוצה שמכוניות כמו שלי יסעו ליידי על 150 כי זה פשוט סכנת נפשות.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
לא נכון כל כך. יש כבישים, כמו כביש 6 למשל, שאפשר לנסוע עליו במהירות של 160 קמ"ש

הכביש מאפשר. הנהגים הישראליים לא. אילו הנהגים היו מתנהגים בצורה יותר קפדנית ומתחשבת היתה אפשרות להגדיל את המהירות המתרת, אבל כל עוד מתנחלים בשמאלי, סוטים מהנתיב ללא בדיקה ואיתות ולא שומרים מרחק, והמשאיות לא מקפידות על קשירה תקינה של המטען אין ברירה אלא להגביל את המהירות לפחות מכפי שמצב הכביש עצמו מאפשר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בוא תראה לי מזדה 3 1600 נוסעת 150 קמ״ש

ממש חופשי על 5000 סל״ד

אז כמה זה ב180? 13000?

אקסנט 1.4 מגיע לאזור ה160-170. היום כל משפחטומטית עושה 150 בקלות. לא ב2000 סל"ד, אבל גם לא ב5000.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אז כמה זה ב180? 13000?

אקסנט 1.4 מגיע לאזור ה160-170. היום כל משפחטומטית עושה 150 בקלות. לא ב2000 סל"ד, אבל גם לא ב5000.

יופי בוגר,

הכוונה שלי שהמהירות הזאת לא טבעית בכלל למכוניות האלו.

ואם אתה ראש בקיר ואומר לי שהמזדה שלך מרגישה בנוח ב 160 אז אין לי מה לומר לך

פורסם
יופי בוגר,

הכוונה שלי שהמהירות הזאת לא טבעית בכלל למכוניות האלו.

ואם אתה ראש בקיר ואומר לי שהמזדה שלך מרגישה בנוח ב 160 אז אין לי מה לומר לך

בן כמה אתה? 17? לא כל רכב חייב להיות עם מנוע TSI כמו של אבא כדי להרגיש בנוח ב160.

כמו שכבר אמרו כאן, כל משפחתית 1600 מודרנית עושה את זה כמו גדולה. תרצה או לא תרצה, זה המצב.

BW

• תוכן חדש...