Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

600f

yoelbe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כותב שורות אלה העמיד את ה- F שלו לפני שבוע על בלוקים - הוא כבר יחכה לקיץ הבא...

נכון - נינג'ות לא רואות אותי ממטר , וגם לא 'אונדות ובעצם כל כלי מעל 500 חדש !!!

אבל לקחת אופנוע 4 קרבורטורים ולהשוות אותו ל-GS או להמליץ על 750 בתור אופנוע ראשון , לא יודע , נשמע לי קצת הזוי ... ( מישהו אמר ג'וינט ?!?!?! :) )

האופנוע שלי - ואגב ממש לא אופנוע ראשון - נרכש לפני כשנה ( אגב הוא שנת 89 ) במצב מצוין - כולל בדיקה , פיירינג מלא מקורי ללא תיקוני פלסטיקה , ומשמש כאופנוע לטיולי קיץ !!!

ברכיבה נכונה אין אופנוע רע , למרות שיש אופנועים טובים יותר , ה-F הוא אופציה סבבה - הוא נוסע יותר טוב מכל 500, עולה רבע מהם ( במקרה הרע ) וסה"כ די אמין .

קשה למצוא במצב טוב - אבל אם מצאת : תרוויח , תתפנק על אופנוע אמיתי !!!! בגרושים , וסע בזהירות

אם כוונת לדברי בנוגע להלמלצה של ה 750 כאופנוע ראשון, שים לב שהמלצתי של ה 750 כאופנוע ראשון לעולים מקטגורית ה 500, לדעתי לא תמצא כלי טוב ממנו מבחינת עלות תועלת ואמינות בקטגוריה ג' או אולי יש לאמר A2 מהיום?

פורסם

היה לי F ב 89 ,בזמנו היה כלי מעולה לטיולים,לא להשחזות.

אמין בצורה מדהימה,אך יקר לטיפולים כמו כל אופנוע עם פרינגים.

היום הוא קשיש מידיי וההוצאות עליו לא כדאיות.

בכל מקרה תמיד תהיה לו פינה חיובית ברשימת האופנועים שהיו בבעלותי.

• תוכן חדש...