Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בסוף חודש ספטמבר אני אמור לעבור דירה, כחלק מהמעבר אני צריך לקנות ביד 2 כמה דברים ובנוסף להעביר דברים מהדירה הנוכחית.

האם מישהו מכיר חברה המשכירה טנדרים, או רכבים אחרים אשר מספיק גדולים לכריים+תנור, מיטה וכד'.

חברות הובלה כנראה ירדו מהפרק מכיוון האיסוף של הפריטים מנקודות שונות בחיפה ולכן העלות תיהיה מוגזמת.

נכון לעכשיו האופציה הטובה ביותר שעלתה בדעתי זה להשכיר משהו כמו קנגו.

תודה מראש לכל העזורים.

פורסם

Car2go.

בערך 30₪ לשעה בשביל רכב גדול כמו יונדאי i800 או רנו טראפיק.

אפשר לשכור רכבים כאלו גם מחברות כמו אלדן או אוויס, בערך 700-1000₪ ליום שלם, תלוי באיזו עונה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פעם כשהיה יוצא לי מידי פעם לעבור בהדר, הייתי רואה המון טנדרים עם סבלים שרק מחכים לעבודה,

אולי שווה לך למצוא אחד כזה לסגור איתו מחיר שיתאים לשניכם וגם תחסוך לעצמך את הסחיבות.

so far so good so what

פורסם
כפי שראיתי יש שם גם מחיר עבור כל ק"מ, ותשלום דמי מנוי.

האם זה יותר משתלם מהשכרת רכב מחברת השכרה?

לי יש מנוי גם ככה אז את דמי המנוי אני לא משלם במיוחד בשביל ההובלה. מה גם שלדעתי יש להם מבצע לנרשמים חדשים - חודשיים ראשונים ללא דמי מנוי.

תשלום לפי קילומטר יש לך גם ברכב שכור רגיל - אתה צריך לתדלק את הרכב. ב-car2go התשלום לקילומטר כולל את הדלק.

באופן כללי, בתקופות השיא (כמו עכשיו, בחגים) המחיר שלהם משתלם יותר מהמחיר של חברות ההשכרה הגדולות. בתקופות השפל בחברות ההשכרה זול יותר, אבל צריך לתכנן מראש ולהזמין מראש ולנסוע לאסוף/להחזיר את הרכב מהסניף של חברת ההשכרה שנמצא באיזה חור באזור תעשיה - גם הזמן הזה שווה כסף.

לפי מה שאני רואה באתר של אלדן, ג'מפי ל-24 שעות ביום ראשון הקרוב יעלה בערך 500 ש"ח.

פורסם

בזמנו הזמנתי רנו טראפיק או משהו דומה ונאלצתי לבטל מסיבה לא קשורה.

הבעיה עם הרכבים האלה בחברות הקטנות היא שלרוב צריך להזמין אותם חודש מראש,

הזמינות לא משהו.

קנגו לא מספיק, קח ג'מפי לפחות. פחות נסיעות הלוך-חזור, יצא יותר חסכוני, אפילו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא הבנתי כמה יעלה לי טראפיק נגיד, לפעם אחת בלבד, לכ-50 ק"מ (הלוך חזור ממרכזית חוף הכרמל), בשעות הלילה (50% תעריף, לא?).

צביקה פיק, עזרתך.

משכנתא זה קל

פורסם

הרבה.

הטראפיק הכי צפוני של car2go נמצא ברחוב בן סרוק בתל אביב. משם ועד חיפה, הלוך חזור, זה בערך 200 קילומטר בלי הסיבוב בחיפה.

בחוף הכרמל יש רק מכונית קטנה. המסחריות חונות בתל אביב.

• תוכן חדש...