Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חניתי לפני 3 חודשים במרכז ראשון עם איזיפארק , כשחזרתי לרכב עדיין המתין לי דו"ח על השמשה, לא התרגשתי יותר מדי (כנראה פקח ממורמר שהתעצל לעשות סיבוב מסביב לאוטו או שפשוט היה לחוץ לסגור את היום) הדפסתי את הדו"ח של איזי פארק שבפרוש היה מצויין בו מתי ואיפה הופעל ושלחתי לעיריית ראשון, היום קיבלתי תשובה:

"בקשתך לביטול הדו"ח הועברה לטיפול ולאחר עיון בבקשה החלטתי ,כנציגת היועץ השפטי לממשלה בעירייה ראשון לציון, לדחות את בקשתך"

לא האמנתי שזאת התשובה שקיבלתי, ללא שום נימוק והסבר למה נדחה וללא שום התיחסות לאיזי פארק, מבחינתי זה כאילו לא קיבלתי תשובה.

השאלה שלי היא:

מה ניתן לעשות?

היתי מגיש ערעור נוסף אבל במכתב רשום ש"ערעורים נוספים לא יטופלו"

יש עוד גורם שניתן לפנות אליו בעניין? חוץ מאיזי פארק שמחר אני אנסה לתפוס אותם בטלפון ולראות מה הם אומרים...

תודה לעונים מראש.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באם מדובר (כמו בת"א) על חניה שמותרת אך ורק לבעלי תו חניה אזורי, הדו"ח מוצדק (לצערי הרב גם אני קיבלתי אחד כזה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קודם כל גש למקום בו קיבלת את הדו"ח וסרוק את האיזור. תבדוק שאין שם איזה שלט שמודיע שהחנייה אסורה בין שעות מסוימות, חניה מותרת לבעלי תו חניה בלבד, ועוד כל מיני כאלה וכהנה. אם וכאשר אתה לא רואה שום דבר כזה, צלם את המקום, מכמה זוויות.

אחרי שעשית את זה, אני רואה פה 2 אופציות, כמובן בהינתן ובאמת לא חנית במקום בו מותרת לניה רק לבעלי תו או משהו כזה:

1. שליחת מכתב רשום עם אישור קבלה, בו אתה מסביר שהדו"ח לא מוצדק, כולל צילום של הדף מאיזיפארק, ובו אתה מסביר שאם הדו"ח לא יבוטל, אתה תפנה לבית המשפט.

2. לדלג על סעיף 1 ולפנות ישר לבית משפט.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

זה השלט בכניסה לרחוב, לפי השלט אני ״כל רכב אחר״ לכן שמתי איזיפארק. או שאני טועה?

מעצבן אותי שלא נימקו את ההחלטה כלל, אני יודע שיעלה לי הרבה יותר ללכת למשפט והכל מאשר לשלם את ה100 ש״ח אבל המחשבה על זה שהם לא נימקו את ההחלטה בכוונה בישביל לייאש אנשים באמת גורמת לי לשקול את עניין הבית משפט ברצינות נטו בישביל הצדק.

image.jpg

פורסם

כתוב שהחניה היא חינם למשך שעתיים רק לתושב העיר.

מי שמשלם , משלם. אין הגבלה.

ובכלל לא הבנתי איך הם מודדים כמה זמן תו תושב מחנה שם.

פורסם

עיריית ראשון ידועה בשליחת סירובים אוטומטיים לערעורים. אני חושב שמן הראוי שזה יגיע לעיניו של שופט כדי שהם יקבלו על זה בראש קצת! (או שאני חי בלהלהלנד...)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שיטת מצליח!!

אני מניח שמדובר ב100 ש"ח כך שרוב האנשים לא ממש רצים כדי לבטל את הדו"ח משלמים וזהו.

על פניו נראה שיש לך יופי של קייס לטביעות קטנות

פורסם

לפי המקרה, אני מניח שאתה לא תושב האיזור ו/או העיר.

האם שינית במכשיר האיזיפארק את קוד האיזור לראשון לציון והקוד המתאים (07-01 או 07-03)?

רשימת הקודים כאן.

פורסם

לאחר הבדיקה שאתה עשית הכל כדין ולפני פנייה לבית משפט, אני יכול להציע לפנות לבחור בשם דני שדה, הוא עובד בידיעות אחרונות, ולי אישית הוא עזר מול הוט.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...