Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי הולך עם זה לבית משפט, שוב, אך ורק אם בדקתי את עצמי 7 פעמים ובאמת הכל כחוק.

במשפט הייתי מראה לשופט את המכתב, ומנסה לבקש גם פיצוי כלשהו על הזמן והטרחה שלי.

למה? כי כל זה היה יכול להימנע אם הפקח היה מסתכל על הרכב שלך ורואה את האיזי פארק, וגם אם נגיד אפשר לקבל את זה שפקח טועה לפעמים, בנקודה מאוחרת יותר היה ניתן לבטל את הדו"ח כאשר שלחת את המכתב ובו רואים את הפירוט מאיזי פארק שמוכיח כי שילמת חנייה.

שתי נקודות שבהם הטרטור יכל להימנע, ומקום למנוע אותו נאלצת לגרור אותם לבית משפט על מנת לקבל קצת צדק.

אחרי שכל זה נאמר, לפני פנייה לבית משפט, הייתי מתייעץ עם עורך דין.

כן הייתי הולך למשפט ולו בשביל תחושת הצדק.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הי

אני חושב שנתנו לך עצות טובות לבדיקה עצמית - בגין מה היה הדוח? האם צולם? האם שינית את הקוד באיזי פארק?

אם אחרי כל הבירורים עדיין נראה לך שלא מוצדק, שלח מכתב (או מייל) לפניות הציבור של העירייה תוך דגש שאתה תלך עם העניין לבית משפט.

אם שוחחת עם איזי פארק, רשום נא את התגובה שלהם.

פורסם

רק שים לב למועד האחרון להגשת הבקשה להישפט, שלא יעבור.

את הבקשה להישפט הגש בדואר רשום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

קודם כל תודה על ההתיחסות.

הקוד באיזי פארק שונה בהתאם לעיר ולאזור (מרכז העיר)

הדו"ח הוא על חניה ללא הסדר תשלום

היום התקשרתי לאיזי פארק, הדבר היחיד שהם יכולים לעזור בו הוא לתת לי את התדפיס חניות מה שיש לי כבר.

התקשרתי לעיריית לחברה שנותנת את השירות לעיריה יותר נכון , מה שהם אמרו זה שהיוצאת המשפטית באמת לא נותנת נימוק וככה כולם מקבלים את המכתבים.

בסופו של דבר אני יודע שאין פה שום צדק ואני בטוח בזה כמעט ב99% אלא אם כן יש איזה סעיף שבאמת איכשהו יוציא אותי לא צודק.

החלטתי לשלם את ה100 ש"ח שיהיה להם לתרופות מה שנקרא ,יום עבודה שלי זה הרבה מעבר ל100 ש"ח ככה שזה לא עסק משתלם בכלל, לפעמים או ברוב המקרים בארץ עדיף להיות חכם ולא צודק וזה מקרה קלאסי,הטרטור של בתי המשפט וכל מיני ההאגרות לפתיחת תביעה קטנה(אני יודע שאני אקבל החזר במידה ואצא צודק) וכמובן הסיכון לקבל עוד דו"ח (כי הפקחים אוהבים לרבוץ בסביבת מוסדי ממשלה)

מה שכן, אני באמת בימים הקרובים אנסח את כל הסיפור בצורה מסודרת בצירוף כל המסמכים ואשלח את זה כמו שהבחור פה המליץ לידיעות אחרונות ועוד כל מיני מיילים אדומים.

שנה טובה ! ללא דוחות חנייה וחוסר צדק!

פורסם

לא מדובר בבית המשפט לתביעות קטנות אלא בבית משפט רגיל.

שלט בלתי ברור . לא ראיתי כמותו שלדייר יש הגבלת חניה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בסופו של דבר אני יודע שאין פה שום צדק ואני בטוח בזה כמעט ב99% אלא אם כן יש איזה סעיף שבאמת איכשהו יוציא אותי לא צודק.

החלטתי לשלם את ה100 ש"ח שיהיה להם לתרופות מה שנקרא ,יום עבודה שלי זה הרבה מעבר ל100 ש"ח ככה שזה לא עסק משתלם בכלל, לפעמים או ברוב המקרים בארץ עדיף להיות חכם ולא צודק וזה מקרה קלאסי,הטרטור של בתי המשפט וכל מיני ההאגרות לפתיחת תביעה קטנה(אני יודע שאני אקבל החזר במידה ואצא צודק) וכמובן הסיכון לקבל עוד דו"ח (כי הפקחים אוהבים לרבוץ בסביבת מוסדי ממשלה)

מה שכן, אני באמת בימים הקרובים אנסח את כל הסיפור בצורה מסודרת בצירוף כל המסמכים ואשלח את זה כמו שהבחור פה המליץ לידיעות אחרונות ועוד כל מיני מיילים אדומים.

שנה טובה ! ללא דוחות חנייה וחוסר צדק!

אני לא הייתי משלם דו"ח שאני בבירור לא אשם בו אלא מוכיח את חפותי.

אתה לא צריך לפתוח תביעה בבימ"ש לתביעות קטנות.

אתה צריך רק להגיש בקשה להישפט וייקבע לך דיון בביהמ"ש המנהלי בעיר הרלוונטית.

אחרי שייקבע הדיון אתה יכול לשלוח מכתב מאיים לתובע העירוני ולהפציר בו לבטל את האישום כדי שלא יתבזה.

ייתכן שזה יקרה.

אם כן - עלה לך רק 2 מכתבים.

אם עדיין יילכו איתך ראש בקיר - אני הייתי מגיע לדיון ומסרב לבקשה של התובע למשוך את התביעה ברגע האחרון, ומבקש מהשופט שבנוסף לזיכוי מוחלט גם יפסוק הוצאות לזכותך.

זה נדיר, אבל אני חושב שהמקרה שלך בהחלט הוא אחד המקרים שיש מצב שתקבל הוצאות - תביא את כל ההתכתבות שהיתה לך עם העירייה, ותראה לשופט שסתם התעללו בך.

פורסם

תודה על הסבר התהליך המפורט, אני אשקול את זה עם כמה שאני לא רוצה להכניס את עצמי לסיפור הזה אבל זה מאוד מציק לי.

פורסם

לדעתי עניין האיזי פארק התלוי על החלון הוא בעייתי.

אתה בא וטוען שהפקח לא ראה את המכשיר תלוי על החלון או לחילופין ראה אותו ויכול לטעון שלא היה מופעל.

לטענתך הפעלת אותו בהתאם להוראות,כך שלמעשה יש כאן מילה שלך מול מילה של הפקח.

היועץ המשפטי (אם איני טועה זו יועצת,אבל זה לא רלוונתי לעיניננו) של החברה שאוכפת את נושא הפיקוח יכול לבוא ולטעון שלא היה מכשיר איזי פארק מוצמד לחלון ותדפיס החניה שהבאת שייך למישהו אחר,השגת את התדפיס בדרך לא חוקית וכד' ואין לך כל דרך להוכיח שאכן המכשיר היה מופעל על הרכב שלך.

במידה ואני טועה אשמח אם יתקנו אותי.

במידה ויש לך סלולארי חכם (סמארטפון) אני ממליץ לך להוריד את האפליקציה של סלופארק (חניה בתל אביב) ושל פאנגו (חניה בשאר הישובים בארץ).

ההפעלה לוקחת 10 שניות ומושתת על קליטת GPS של המכשיר הסלולארי כך שיש לך יכולת להוכיח את צידקתך במידת הצורך.

אני משתמש באפליקציות האלו והן מעולות.

מאיר.

פורסם
...יכול לבוא ולטעון שלא היה מכשיר איזי פארק מוצמד לחלון ותדפיס החניה שהבאת שייך למישהו אחר,השגת את התדפיס בדרך לא חוקית וכד' ואין לך כל דרך להוכיח שאכן המכשיר היה מופעל על הרכב שלך.

במידה ואני טועה אשמח אם יתקנו אותי.

הם גם יכולים לטעון שחייזרים הנחיתו את החללית שלהם באין חניה.... אז? לטעון, כל אחד יכול, מה שהוא רוצה.

אם הם טוענים, אז חובת ההוכחה עליהם.

אם הוא מציג תדפיס, הם צריכים לבטל את הדו"ח.

אני חושב ששגית בכך ששילמת את הדו"ח. לפעמים צריך להלחם על הצדק והנ"ל לא סותר את חתימתי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תכתוב תביעה לבית משפט לתביעות קטנות, כולל בקשה להשבת התשלום (תציין ששילמת בכדי להמנע מכפל קנס) ובקשה להוצאות משפט.

שלח להם את התביעה לפני שאתה מגיש אותה ותן להם שבועיים להתייחס

פורסם
מאיר, באותה מידה אם הוא מביא כרטיס חניה אפשר לטעון שהוא השיג אותו ממישהו אחר. אני לא רואה את הטיעון הזה עובר בביהמ"ש.

כלומר, שהוא השיג תדפיס של איזיפארק מאדם שחנה

באותו אזור בדיוק באותן השעות?

לא נראה לי שהשופט "יקנה" את זה.

מה עוד שאיזיפארק, יכולים להצהיר שהם הפיקו את התדפיס על שמו.

ניתן גם, להוכיח בעלות על הכרטיס על פי דו"ח של טעינות ומספר כ.א.

פורסם
תכתוב תביעה לבית משפט לתביעות קטנות, כולל בקשה להשבת התשלום (תציין ששילמת בכדי להמנע מכפל קנס) ובקשה להוצאות משפט.

שלח להם את התביעה לפני שאתה מגיש אותה ותן להם שבועיים להתייחס

שילם את הדו"ח נסגר הסיפור

הבקשה להישפט היא לעיריה והוא יוזמן לבית המשפט לעיניינים מקומיים של אותה רשות.

לא בית משפט לתביעות קטנות ולא נעליים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כלומר, שהוא השיג תדפיס של איזיפארק מאדם שחנה

באותו אזור בדיוק באותן השעות?

לא נראה לי שהשופט "יקנה" את זה.

מה עוד שאיזיפארק, יכולים להצהיר שהם הפיקו את התדפיס על שמו.

ניתן גם, להוכיח בעלות על הכרטיס על פי דו"ח של טעינות ומספר כ.א.

אוקיי,הבנתי.

מעולם לא הצלחתי להשתמש באיזיפארק מכיוון שתמיד כשרציתי להפעיל אותו,הסתבר לי שהסוללות נגמרו (כנראה שהיה נלחץ ע"י פריט כלשהו אחר אצלי ברכב).

לא ידעתי שניתן להפיק תדפיס ע"פ שם וטעינות.

אז יתכן שהצדק עמכם.

כל יום לומדים דברים חדשים.

תודה

מאיר

פורסם

הסוללות נגמרות בגלל פריקה עצמית / צריכת סוללה בstandby / טמפ' גבוהה.

לא בגלל שנלחץ לחצן.

גם אצלי הסוללות היו החוליה החלשה באיזי פארק.

עברתי ל'פנגו' (עובד בכל הארץ כולל תל אביב. אין שום צורך להירשם לשתי חברות) ואני מרוצה.

לא משתמש בשום שירות נוסף שלהם (תזכורות וכו') - טיימר בפלאפון זה בחינם...

• תוכן חדש...