Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני מספר ימים היו לי אוזניות

Plantronics מדגם +903 backbeat

מבחינת סאונד הייתי מאוד מבסוט עליהן, עד שאחת האוזניות החזירה את נשמתה לבורא אחרי כשנתיים וחצי של שימוש (והתחילה לחרחר כמו מטורפת).

השבוע יצא לי לשמוע את Plantronics backbeat Go

הייתי בטוח שמדובר בדור הבא שיהיה מוצלח יותר,

בפועל - האוזניות נשמעו בית שימוש...

צליל חלש, בלי באס ובכללי לא היו לי נוחות כל כך (מעדיף את צורת הספורט שהייתה ל903 ומתלפפת סביב האוזן ולא סתם in-ear).

השאלה - האם יש אוזניות BT באותה רמה או יותר טובות מה-903?

או שפשוט ללכת ולקנות עוד זוג כזה ולסיים עניין?

בברכה!

יונתן.

פורסם

Harman kardon bt אמורות להיות ממש טובות (ע״פ ביקורות). באג התחילו ליבא אותן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בגדול, מה שאתה מבקש עולה -הרבה- מאוד כסף. אוזניות in ear איכותיות באמת עם לפחות שני אלמנטים פיצול טווח התדרים שאלמנטים קטנים יותר מתקשים לייצר בצורה איכותית עם אלמנט אחד. אני מרגיש את זה בshure se205 שלי, ומאוד תוהה איך להשתדרג) זוג כזה בארץ לא ירד מ500 לדעתי. על זה אתה מבקש להוסיף תקשורת אלחוטית שמלכתחילה לא איכותית כמו כבל טוב.

אין יותר מדי ביקורות איכותיות על אוזניות אלחוט. לסינט יש כמה פה:http://reviews.cnet.com/best-stereo-bluetooth-headphones/

אל תצפה להוציא בארץ פחות מ400 לפי מה שזה נראה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
בגדול, מה שאתה מבקש עולה -הרבה- מאוד כסף. אוזניות in ear איכותיות באמת עם לפחות שני אלמנטים פיצול טווח התדרים שאלמנטים קטנים יותר מתקשים לייצר בצורה איכותית עם אלמנט אחד. אני מרגיש את זה בshure se205 שלי, ומאוד תוהה איך להשתדרג) זוג כזה בארץ לא ירד מ500 לדעתי. על זה אתה מבקש להוסיף תקשורת אלחוטית שמלכתחילה לא איכותית כמו כבל טוב.

אין יותר מדי ביקורות איכותיות על אוזניות אלחוט. לסינט יש כמה פה:http://reviews.cnet.com/best-stereo-bluetooth-headphones/

אל תצפה להוציא בארץ פחות מ400 לפי מה שזה נראה.

אני רואה את עצמי כחובב סאונד (שלא לומר סוג של אודיופיל),

אבל אחד שמוכן להתפשר קצת לטובת נוחות (ע"ע BT).

גם ה906 של פלטרוניקס שהיו לי - לא היו ממש זולות (כ80 דולר בחו"ל).

אני שקלתי ברצינות את סנהייזר 550X - אבל משום מה יש בעיה בייבוא שלהן (משרד התקשורת מעכב), ולא בא לי להוציא 2000 שקל (הזמנה מחול) על אוזניות שמעולם לא שמעתי. (אגב משום מה לא מופיעים בלינק שנתת)

PARROT ZIK - נשמעו זוועה מבחינתי, והזכיר לי קצת את דר' דרה בחוסר האיזון שלהן.

היתרון של הפלטרוניקס 906/903 זה שהן קומפקטיות, עם חיי סוללה טובים, וצליל לא רע בכלל עבור BT.

backbeat Go1 שיצא לי לשמוע נשמעו חלש ולא איכותי. (אבל המוכר טען בתוקף שהן כנראה היו מקולקלות).

בביקורות ראיתי שGO2 השתפר באיכות - אבל אני לא יודע איפה אפשר לשמוע.

הBOSE בביקורות של סינט - נראות מעולה גם כן!

רק חבל שאין להן את ביטול הרעשים הנהדר שיש לבוס בדגם המחווט.

בקיצור - אם למישהו יש המלצה חמה על אוזניות BT מעולות, המחיר פחות מהווה סוגיה.

(אגב הן מיועדות לנסיעה ברכבת ואוטובוסים על בסיס יומי).

בברכה!

יונתן.

פורסם

אם תחליט לעבור לאוזניות קשת, שווה לבדוק את נוקיה BH905.

http://reviews.cnet.com/headsets/nokia-bh-905i-bluetooth/4505-13831_7-33772381.html

יש להם נתונים מאוד מרשימים. והיו מדורגות פעם במקום מכובד בחמישית האוזניות הטובות ביותר ב CNET (מדרג אוזניות רגילות, לא BT)

בכל מקרה, מציע לבדוק את נוקיה BH214. למרות שהן די זולות, הפתיעו אותי ממש לטובה.

רק תוודא שאתה בוחן אוזניות מקוריות, כי זיופים שלהם לא חסר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...