Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שורה תחתונה , שילמת 600 שקל על תיק שומר קור , מיזוג אוויר והרבה חיוכים. לא עדיף לך מלכתחילה ללכת למקום מקצועי והרבה יותר זול כמו כל המומלצים פה ? שאפט, אורן שירותי רכב, גבע, ורבים וטובים ? באמת שאני לא מוצא איזה שהוא הגיון חוץ מעודף כסף בלגשת לטיפול במוסך מרכזי. אם זה רכב שעדיין באחריות אז אין ברירה.

וכל אחד מהם ממילא היה גובה כ400 שח +/- רק על בדיקה ממוחשבת מחייבים היום 250-300 שח, ומה עם זמן עבודה ? המכונאי בחינם ? נ.ב תעשה לי טובה גבע רחוק מלהיות גורו לצרפתיות, אני אקצר ואומר שוב בפעם האלף מה ההבדל בין מוסך רגיל למורשה חברה,סתם מקרה שקרה לי דיי מזמן גבע התקין לי רצועת אביזרים הפוך, הקפיץ בולם נשבר (עולה 1200 לפני מעמ ועבודה), גבע מתנער מאחריות אחרי 3 חודשים, ומאחל לי בברכת צריך להחליף שוב את הרצועת אביזרים חבל שהיא תשבר, מיותר לציין שהוא רוצה כסף על העבודה והחלקים ? מאז לא חזרתי

אנחנו לא קטנוניים אלא דואגים לכסף שהבחור מפזר.

תשמ'ע, מוסך זה לא מועדון לילה באיזור הבורסה ברמת-גן שכול הבחורות מחייכות אלייך ואתה מקבל גם מצXXה וזורק כסף באוויר :-).

הבחור שילם 600 שקלים עבור ניקוי בית מצערת ! אתה יודע כמה זמן לוקח לנקות בית מצערת ? מרססים ספריי לבית המצערת ושמים קצת גז ושלום על ישראל - 10-15 דקות עבודה ורבע מיכל של ספריי לניקוי קרבורטורים/מצערות שעולה 35 שקלים.

ר

מארק כמה עולה ברב המוסכים בדיקה ממוחשבת? וכמה שעתון עבודה ?

מי שלא נאה לכיסו מלכתחילה לא נכנס למורשה יבואן, אלא למורשה משרד התחבורה.

אני לא מבין מה מבול התלונות, טיפול שמן פילטר מעפן ב90 אחוז מהמוסכים עובר את ה600 שקל ומדובר במשהו הרבה יותר פשוט וקצר

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

יש גם מוסכים שלא לוקחים כסף על "בדיקה" , תרצה תתקן לא תרצה סע לשלום.יש גם כאלה...צריך רק למצא אותם!

ואגב אם כבר מדברים על 600 שקל מסכנים, זה בדיוק טיפול שנתי בקורולה(במורשה) אז שלא יעבדו עליך!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
וכל אחד מהם ממילא היה גובה כ400 שח +/- רק על בדיקה ממוחשבת מחייבים היום 250-300 שח, ומה עם זמן עבודה ? המכונאי בחינם ? נ.ב תעשה לי טובה גבע רחוק מלהיות גורו לצרפתיות, אני אקצר ואומר שוב בפעם האלף מה ההבדל בין מוסך רגיל למורשה חברה,סתם מקרה שקרה לי דיי מזמן גבע התקין לי רצועת אביזרים הפוך, הקפיץ בולם נשבר (עולה 1200 לפני מעמ ועבודה), גבע מתנער מאחריות אחרי 3 חודשים, ומאחל לי בברכת צריך להחליף שוב את הרצועת אביזרים חבל שהיא תשבר, מיותר לציין שהוא רוצה כסף על העבודה והחלקים ? מאז לא חזרתי

ר

מארק כמה עולה ברב המוסכים בדיקה ממוחשבת? וכמה שעתון עבודה ?

מי שלא נאה לכיסו מלכתחילה לא נכנס למורשה יבואן, אלא למורשה משרד התחבורה.

אני לא מבין מה מבול התלונות, טיפול שמן פילטר מעפן ב90 אחוז מהמוסכים עובר את ה600 שקל ומדובר במשהו הרבה יותר פשוט וקצר

ברוב המוסכים אם אתה לקוח קבוע לא גובים כסף עבור סריקת תקלות שלוקחת בדיוק 5-10 דקות. אתה צריך להבדיל בין סריקת תקלות מהירה לבין בדיקה ממוחשבת מעמיקה קרי קריאת חיישנים ופענוח התוצאות שזה באמת גוזל יותר זמן.

אני לא לקוח של מוסך רשת צ'מפיון פליקס בת"א אבל יצא לי לבקר אצלם לשם סריקת תקלות והדבר בוצע חינם אין כסף.

איזה כייף לי :)

פורסם
איני יודע אם לרשימה של היקרים.

חשבתי שלרשימה של אילו שיוציאו את הרכב שלך תקין.

גם לא ממש, אצלי הוא נכנס לרשימה של אלה שיוציאו לך את המיץ (מהארנק) בטיפול חוזר שהוא חלק מהאחריות.

פורסם
ברוב המוסכים אם אתה לקוח קבוע לא גובים כסף עבור סריקת תקלות שלוקחת בדיוק 5-10 דקות. אתה צריך להבדיל בין סריקת תקלות מהירה לבין בדיקה ממוחשבת מעמיקה קרי קריאת חיישנים ופענוח התוצאות שזה באמת גוזל יותר זמן.

אני לא לקוח של מוסך רשת צ'מפיון פליקס בת"א אבל יצא לי לבקר אצלם לשם סריקת תקלות והדבר בוצע חינם אין כסף.

בדיוק בגלל סריקת תקלות של 5-10 דק' בסוף אתה משלם ביוקר על החלפת חלפים שלא לצורך, באחד הרכבים שהיה ברשותי הצמת חשמל נאכלה בקורוזיה, הרכב חובר למחשב רכב וקיבלתי רשימה ששינדל נראת לידה כמו פתק מאמא של חלפים שהמוסכניק רצה להחליף, הבוקר טוב היה כמעט 7K על מנוע מצערת (מצערת אלקטרונית) וחיישן מצב דוושה, איחלתי למוסכניק בהצלחה בהמשך דרכו, ביקור במוסך אחר עם בדיקה מעמיקה הניב את מקור הבעיה (שאגב היה מורשה יבואן והיה המקצועי מבין ה3 שעברו על הרכב עד שנמצא מקור התקלה) מיותר לציין ש250 שח בדיקה ממוחשבת זה זול יותר מאשר שיטת מצליח של מוסכניק שמנחש את מקור התקלה וממליץ להחליף חלפים, כאילו לי ולשרי אריסון חשבון משותף.

אולי אני פראייר אבל אני מוכן לשלם על עבודה טובה, ולא שיטת החפיף יהיה בסדר כמו שברב המוסכנים מאמצים בשלב מסוים, את כולנו דפק מוסכניק כזה או אחר בשלב כלשהו השאלה אם אתה מספיק עירני לעלות על זה בזמן.

ולפני שיתקפו אותי פה, ויתקפו אותי פה אין לי ספק, תמיד טיפלתי ועברתי בין "המומחים" המומלצים כאן שבפורום הזה ממליצים עליהם בעצימת עיניים. אז ככה שהטענה שאני אינני יודע לבחור מוסכים לא מתקבלת כאן.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

טוב, אנחנו קצת סטינו ומקום הודעתך eily שייכת אולי לפורום המלצות בעלי מקצוע.

מה שקצת יותר חשוב הוא, שמוסך יבואן אינו (לצערי) ערובה למקצוענות ( למרות שאמור להיות שם כל הידע והציוד הנדרש).

יש מספיק מוסכים (שאינם מוסכי יבואן) שהם יותר מקצועיים ממוסכי יבואן (ועומד לי על הלשון לומר שזה היה צריך להיות אולי הפוך, אבל לא כך, לשמחתנו...).

גם אני הייתי קונה את הבורקסים (האהובים עליי) היכן שאני רוצה ונשאר עם עודף.

alfa 156 2.5.

פורסם

יש גם יוצאים מהכלל:

עצם העובדה שהוסך הוא סופר מפואר ויש קוואסונים בחדר ההמתנה, בדרך כלל מייקר את הטיפול. זה נכון.

מה גם שמוסכי רשת הרבה פעמים מחוייבים לסטנדרטים שגם כן מייקרים מאוד את האחזקה שלהם.

אבל יש גם יוצאים מהכלל: יש מוסכי רשת שהם לא יקרים במיוחד, ויש מוסכים שהם לא של היבואן, שהם יקרים.

כמובן שיש מוסכים של היבואן שהם גם מקצועיים ויודעים את העבודה, הדוגמאות ההפוכות הם יוצאים מהכלל, אני מקווה.

פורסם

ולפני שיתקפו אותי פה, ויתקפו אותי פה אין לי ספק, תמיד טיפלתי ועברתי בין "המומחים" המומלצים כאן שבפורום הזה ממליצים עליהם בעצימת עיניים. אז ככה שהטענה שאני אינני יודע לבחור מוסכים לא מתקבלת כאן.

אלי, אני לא יודע איזה המלצות קיבלת מאנשי הפורום אבל אני אוהב להיות גלוי ככה שאם אני ממליץ על מוסך מסויים או עסק מסויים אני ממליץ עליו אך ורק מנסיון אישי שלי.

איזה כייף לי :)

פורסם

בסה"כ הבעיה לא תוקנה.

זה מסכם את הביקור וה600 שקלים ששילמת, אני אישית מעדיף לשלם לבעל מקצוע ולא לשיווק.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

אצל רון. אין קרואסונים. ולא זכור לי פינת המתנה ממוזגת.

אבל בעל בית נעים. ומנהלת מוסך (פקידת קבלה) מתוקה.

אתה מקבל שרות מעולה. תוצאה מצויינת מחיר שווה לכולם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא שילמתי 600 שקל על ניקוי. שילמתי על בדיקה ממוחשבת וניקוי.. לשמחתי זה עבד והסלדים בסרק יציבים. הבעיה שנותרה היא צריכת דלק. כנראה בגלל בעיה בסעפת יניקה או כל מה שקשור לתערובת דלק אוויר והיחס ביניהם.

אני לא מתחשבן פה על מחיר או על האם דפקו אותי (בשביל זה יש עוד ים נותני שירות בארץ) אלא מדבר על איכות השירות. עם כל הכבוד לתג המחיר (והיה מחיר) במוסך שטיפלתי בו עלות טיפול פשוט לרנו עלה לי בדיוק כמו שעתיד לעלות לי במוסך היבואן. אלא שפה אף מזכירה לא תבלבל לי את המוח וביום שאצטרך רכב חליפי אני אקבל קצת יותר ממזדה 323 מתפרקת עם גיר דופק והילוך סרק שעושה מסאז' בתחת.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...