Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח לך עצה לחיים אשר אני מקווה שתהפוך לכלל ברזל אצלך כמו שהיא אצלי,

בחיים אל תנהג ברכב שאינך מבוטח עליו כי במקרה הטוב לא קרה כלום והגעת למעוז חפצך בשלום ובמקרה הרע תעשה תאונה שאם יתמזל מזלך תיגמר ברכוש ועוד איכשהו תצליח לשלם על הנזק שהוא חד פעמי ובמקרה הרע תיגמר בפגיעה בגוף תצטרך לשלם פחות או יותר כל החיים על השטות שביצעת.

סתם לידיעתך יום אשפוז = 1000₪ בערך

וטיפולים יכולים להגיע למאות אלפי שקלים.

פורסם
אני רוצה לקחת לבוס שלי את האוטו ואין לו ביטוח על שמי..

מה העונש אם תופסת אותי משטרה?

על פי חוקי מדינת ישראל זו הזמנה לדין.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אוקיי הבנתי את העניין.

אבל יש שאלה שמתבקשת פה.

נניח שיש לי חבר שיכור שכרגע יש לו אוטו. והוא צריך לחזור הביתה וכמובן אסור לו לנהוג.

מה המדיניות לגבי זה? אסור לי להסיע אותו באוטו שלו? די מטופש לא? אף אחד לא יקח מונית וישאיר את האוטו שלו שם.

פורסם

מגיעים במונית וחוזרים במונית. זה לא שהאלכוהול פשוט נפל לו לתוך הפה. הוא ידע שהוא ישתה, אז כנראה שלא היה אמור להיות הנהג מלכתחילה. אסור לך להסיע אותו כשאין לך ביטוח לרכב. בלי מקיף/צד ג' זה מטומטם מאוד. ובלי ביטוח חובה זה גם לא חוקי. לא חסרים פה שרשורים על אלו שהתקמצנו בביטוח ואז משלמים על כך באלפי שקלים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אוקיי הבנתי את העניין.

אבל יש שאלה שמתבקשת פה.

נניח שיש לי חבר שיכור שכרגע יש לו אוטו. והוא צריך לחזור הביתה וכמובן אסור לו לנהוג.

מה המדיניות לגבי זה? אסור לי להסיע אותו באוטו שלו? די מטופש לא? אף אחד לא יקח מונית וישאיר את האוטו שלו שם.

אתה צודק. די מטופש...

עציר.jpg

ארז רונן

פורסם

בוא נכתוב את זה בעדינות: נהיגה ללא ביטוח היא מעשה טפשי. מאוד. מאוד מאוד.

ראה את התאונה המפורסמת הזו. מישהו שהפסיד איזה 2 מיליון ש"ח.

עכשיו תאר לעצמך שלא מדובר בתאונה עצמית, אלא שאתה פגעת ברכב אחר. לא פרארי אלא סתם שקודה פאביה שפורט 16V. לא חדשה - מודל 2009. ופגעת בה בחניה - אין פצועים. האם יש לך כמה עשרות אלפי ש"ח כדי לפצות את בעל הרכב על נזקיו? עכשיו תוסיף את הנזקים לרכב שבו נהגת, וגם איזו פגיעה קטנה בנהג או נוסע. הוא נבדק במיון ונשלח לפיזיותרפיה. מפסיד כמה ימי עבודה. האם יש לך עשרות אלפי ש"ח כדי לפצות אותו על פציעתו והפסדיו? שלא לדבר על פציעה קשה שבה אתה עלול להדרש לשלם לנפגע אלפי ועשרות אלפי ש"ח לחודש לכל ימי חייו.

בקיצור - אחד מכללי היסוד בשימוש ברכב: לא נוהגים ברכב בלי ביטוח מתאים לנהג ולרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מקווה מאוד בשבילך, בתור אחד שעבר תאונה ועכשיו כבר 3 חודשים לא עובד בגללה, שאתה לא זה שתשלם לי משכורת+פיצויים.

התביעה יכולה להסתכם בהרבה כסף - לא חבל שזה יצא מהכיס שלך?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

ובלי ביטוח הנפגע יצטרך לתבוע את פותח השרשור (במקרה הטוב לבית המשפט לתביעות קטנות), במקרה הפחות טוב לבית משפט השלום.

עד שייגמר המשפט הסכום שעל פותח השרשור לשלם מוצמד לריבית והצמדה, וכך מעשרות אלפי שקלים מגיעים לחובה של מאות אלפי שקלים.

למה במקרה הטוב בית המשפט לתביעות קטנות - כי המשפט קצר יותר וההמתנה למשפט קצרה יותר, הסכום תופח פחות מאשר בבית משפט השלום.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
על פי חוקי מדינת ישראל זו הזמנה לדין.

ל'

המשטרה מזמן לא מתעניינת או בודקת ביטוח חובה, וגם בעבר היו בודקים רק קיום תעודה ולא מי רשאי לנהוג ומי לא, לכן אין שום הזמנה לדין במקרה כזה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כמו שכנראה הבנת כבר ..

רעיון ממש לא חכם , מניסיון של כמה חברים

ובנוגע לדוגמא עם האלכוהול -

קצת מחשבה ותיכנון לפני ולא תגיע למצב שתצטרך לנהוג ברכב ללא ביטוח

• תוכן חדש...