Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ראיתי פרסום על מכירת רכב מיד ראשונה דרך מגרש עם קילומטר נמוך

לקחתי את הרכב לבדיקה (ביקשתי מבעל המגרש שאני רוצה ללכת לקומפיוטסט לבדיקה ובפועל הוא לקח אותי למישהו שעובד עם ציוד

של קומפיוטסט לצערי הסכמתי לבצע אצלו את הבדיקה...)

בבדיקה נאמר לי שהרכב עבר תאונה בצד ימין אך ללא פגיעות שלדה

סיכמנו על קנייה של הרכב נתתי מקדמה וכתבנו חוזה

כשבאתי לקחת את הרכב שמתי לב שהכסא ליד הנהג (צד ימין) הוחלף לכסא אחר מצבע שונה!

דבר שלא שמתי לב אליו וגם במכון לא אמרו לי על זה כלום

לשאלתי הסביר בעל המגרש שזה כסא אורטופדי

אך שאני רואה רכבים אחרים מאותו מודול מדגם פשוט יותר אני רואה שהכיסא הכביכול אורטופדי זה בעצם הכיסא שלהם.

השאלה שלי מה ניתן לעשות בנידון?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה רכב זה?

הכיסא היה שונה גם כשהלכתם לבדיקה?

אם אתה לא זוכר, יכול להיות שבגלל התאונה נפתחה כרית האויר שיש בכיסא אז החליפו את הכיסא. בלי לדעת את סוג הרכב קשה לנחש, לא בכל המכוניות יש כרית אויר בכיסא.

בגדול אני לא חושב שאתה יכול לעשות משהו כי הסכמת לרכוש את הרכב אחרי שהסבירו לך שהיתה תאונה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי תחושה שבדיקה מעמיקה תגלה שהכיסא הזה הוחלף ולא במקרה.

על אף שכבר רכשת את הרכב חובה לקחת אותו לבדיקה במכון אובייקטיבי שיגלה את האמת על התאונה בצד ימין. יש לי תחושה שיהיו הפתעות.

במידה ויתגלו ממצאים שונים מהותית המרשום בדוח הבדיקה זו כבר עילה לתביעה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בנאדם למה אתה עירני? זה דברים שאמורים לבדוק ושמים לב אליהם בכל סריקה ראשונית לפני התקדמות לבדיקה..

לדעתי מכון הבדיקה אמור היה להגיד לך על הכסא.

דבר שני נסה להגיע להבנה ופשרה עם בעל המגרש,

למרות שבדיעבד אם הייתי מגלה דבר כזה לא הייתי ממשיך לקנייה כי אין לדעת על מה עוד העלימו עין ולא סיפרו לך.

מאחל לך בהצלחה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז כמו שאיתמר אומר, בדוק את הרכב במכון מטעמך או לפחות אצל פחח בשביל לדעת מה מצב השלדה וכדי לדעת איך להמשיך מפה.

יכול להיות שהחליפו את הכיסא גם בלי קשר לתאונה, למשל נשפך עליו צבע או נקרע איכשהו.

יכול להיות גם שבגלל התאונה הכיסא התמלא בדם אז היו חייבים להחליף אותו :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יכול להיות גם שבגלל התאונה הכיסא התמלא בדם אז היו חייבים להחליף אותו :lol:

תגובה אופטימית מאוד :roflmao: :roflmao: :roflmao:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
תגובה אופטימית מאוד :roflmao: :roflmao: :roflmao:

זה לא מדוייק. בעדות מסויימות נוהגים להחליף את המושב רק אם נהרג עליו מישהו בכדי להסיר את המנחוס מהרכב :-D , אך מה שלא מבינים זה שגם הכסא החליפי הגיע מפרוקיה ויש סיכוי גדול שגם עליו מישהו התפרק :lol: :lol: :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
שלום

לקחתי את הרכב לבדיקה (ביקשתי מבעל המגרש שאני רוצה ללכת לקומפיוטסט לבדיקה ובפועל הוא לקח אותי למישהו שעובד עם ציוד

של קומפיוטסט לצערי הסכמתי לבצע אצלו את הבדיקה...)

צר לי לבשר לך אך הבדיקה שעשו לך לא שווה כלום והיא ככל הנראה מתואמת עם מגרש הרכבים.

מאמין שאם תקח את הרכב לבדיקה מקיפה מטעמך, תמצא ממצאים שונים.

• תוכן חדש...