Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הוא שרשור ההמלצות של אוו ספידומטרים, מכון לתיקון כל לוחות השעונים בתל-אביב.

חברי פורום שביקרו במקום מוזמנים לחלוק חוויות, המלצות וחוות דעת על נותן השירות.

אוו ספידומטרים - תיקון לוחות שעונים

נא להקפיד על נהלי כתיבת ההמלצות בפורום.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חג שמח לכולם, ברצוני לעדכן לגבי בעיה שהייתה לי. אז כמו שאמרתי, פניתי למכון ספידומטרים בחולון שהחליף לי את חיישן מד המהירות והתקלה לא נפתרה.

היום בבוקר פניתי למוסך "אוו" ברחוב בית אלפא בת"א, קיבל אותי עובד בשם משה ויש לציין שהיה אדיב ושירותי.

משה לא מיהר להחליף לי מחשב , בדק את הרכב ואמר שפעם היה באוטו פזומט ושלח אותי לנתק אותו עם הצמה בטענה שזה יכול להיות מקור הבעיה.

לאחר שהוציאו את הפזומט וראיתי שזה לא פותר את הבעיה חזרתי אליו והוא עדיין לא מיהר לומר שזה דורש החלפת מחשב.

משה עשה דבר פשוט מאוד- הוא החליף לי שוב את חיישן מד המהירות וראו זה פלא- הבעיה נפתרה!!!!:-) :-) :-)

מסתבר שבמכון הספידומטרים בחולון שמו לי חיישן תקול:evil: !!!!!!!! ועוד רצו שאני אשלם על זה!!!!!!!! ולאחר שזה לא עזר הם פשוט קבעו שצריך להחליף מחשב, כי הרי לא יכול להיות שהבעיה היא בחלפים שלהם.... כן בטח... ועל זה נאמר "פראיירים לא מתים...":evil:

אני רוצה להודות למוסך אוו בת"א ולהמליץ עליהם בחום!!!! מסתבר שיש במקצוע הזה עוד כמה צדיקים:-P

פורסם

היום הייתי עם הסוסיתא שלי באוו ספידומטרים הרגשתי שאני בבית חם ותודה לסיגל ולעובדים שלה על השירות הטוב שקיבלתי מהמקום

תודה אבי גרוסברג

IMG_2311.jpg

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

שלום.

גם אני נוהג לפקוד את "מכון אוו" לספידומטרים.

היחס מדהים, ידע רחב, ומחירים הוגנים.

הסוכריות לא משהוא אבל הקפה איייייייייייייי

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לפני כשלושה חודשים פניתי עפ״י המלצות למכון אוו ספידומטרים בת״א עקב בעיה בשעון הדלק,

עבד, אבל זייף. חששתי ממצוף דלק תקול.

בהגיעי למקום נאמר לי (ללא שום בדיקה מוקדמת) שהבעיה היא בלוח המחוונים עצמו, והחלפתו עומדת על כ 700₪

״תודה״ אמרתי בחיוך ויצאתי מהמקום.

יום למחרת פניתי אל המחוון בחולון (בציפייה שמשם תבוא הישועה), לאחר בדיקה קלה שערכה לא יותר מ 3 דק, שם נאמר כי המצוף מזייף ויש להחליפו.

ההחלפה ארכה כמספר דק׳ שכללה שירות אדיב ומחיר הוגן. יצאתי מחוייך מהמקום והכי חשוב - עם שעון דלק תקין ועובד עד היום ללא כל בעיה.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

גל לוי, בעל רנו סופר 5.

כאשר השעונים "חולים" רק לאוו ספידומטרים הולכים!!!

אני מאד אוהב שברכב שלי הכל תקין ומקורי, בעצם מי לא?. גם שמדובר בדבר הקטן ביותר והמאד חשוב השעונים!!!.

חשובה לי המקוריות והדיוק ללא קומבינות או קיצורי דרך

ברנו שבבעלותי כבר 13 שנה שהשעונים עשוים מה שעולה בדעתם , השעון דלק אהב לרקוד לפי הקצב של מנורת הווינקר הימנית,

השעון טורים חשב תמיד ש2000 סל"ד זה המקסימום שהמנוע יכול לתת (צודק בכל זאת רנו 5 ) . והגרוע מכל היה השעון מהירות שסבל מפרקינסון מאד קשה.

וחישוב קילומטרים ...... אייך לומר בעדינות , לא היה הצד החזק שלו כאשר היה מקפיץ בכל קילומטר כמה עשרות קילומטרים.

ככה חינו בשלום הרנו שלי ואני קרוב ל13 שנה.

שאחת לכמה זמן שמנו את פעמינו ולא מעט מכספנו אצל "מומחים" בעל שם עולמי שהם הם הדבר האחרון ואיתם הישועה, כך לפחות חשבתי.

ותמיד בכל פעם מחדש כאילו כלום מסיבת הריקודים של שעון הדלק נמשכה ואפילו שעון החום הוזמן למסיבה . ובין טסט לטסט היה נראה שהרכב עשה עוד 100000 קילומטרים.

כאשר הצטרפתי למועדון החמש היה כבר רכבי יפה ומדוגם וכל עוד לא הנעתי אותו ניתן לומר שהכל היה מושלם (לא מסובך כל השעונים על 00)

ואז ללא התרעה נתקלתי באישה מדהימה שבמה שעשתה את ליבי כבשה!!! (לא להתבלבל זה לא מכתב אהבה!!!)

שמתי לב שבכל יום שישי נגשים אליה חובבי רכבים ומדברים איתה על שעונים ברכבים שכבר מזמן לא קיימים . ולתדהמתי כל שעון שנופל לה ביד חוזר לעבוד ומיד!!!

השעונים שאותם היא מייצרת אלה שכבר לא ניתן למצוא בשום מקום, ולוחות השעונים שאותם היא משחזרת וברגע מוחקת מהם את סימני השנים.

השאירו אותי פעור פה ועד מהרה הבנתי שני דברים הראשון והחשוב ביותר היה שסוף סוף מצאתי את אשר חיפשתי כל השנים וצריך להגיע ומהר! לבית המלאכה שלה בת"א.

כאשר הגעתי לשם לא האמנתי . קודם כל בקבלת הפנים החמה והביתית , הרמה המקצועית שלה ושל העובד איתה משה.

הנכונות לשתף ולהסביר מה נעשה ואייך. והכל בצורה רגועה ונינוחה כבשה את ליבי.

יותר מהכל השעונים כולם בפעם הראשונה ב13 השנים של הזוגיות שלנו (אני והרנו) חזרו לעצמם לא דיי בכך שאפילו את המסך עמלה סיגל לשחזר ועשתה עבודה מדהימה.

אין ספק , בתי עסק כמו של סיגל כבר מאד קשה למצוא, שלא נדבר על הרמה המקצועית הגבוה מאד . והלא מתפשרת!!!

אז בקיצור שאתם בסביבת תל אביב והשעון קצת מזייף אל תתבלבלו לאוו תיכנסו , מהניסיון שלי לא תתחרטו!

ואתם ודאי שואלים את עצמכם מהו הדבר השני שהבנתי. ובכן לפני כ8 שנים אני התקשרתי לאוו ספידומטרים וביקשתי לדבר עם האחראי . ענתה לי סיגל, וחשבתי שהיא צוחקת עלי ומה היא בכלל מבינה בשעונים תהיתי באותה שיחה.

ולכן מראש פסלתי את המקום. טעות מצערת וכואבת זו עלתה לי בלא מעט כסף ולא מעט זמן !!!.

בקיצור סיגל תודה רבה על הכל ישר כוח ושתמשיכי לחולל ניסים בשעונים.

מכל הלב תודה רבה!!! :wink:

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חייב לציין שבכל פעם שהגעתי אליהם הסבירו אליי פנים, במיוחד משה שטיפל ברכבי ועשה פלאים עם השעון של VDO אחרי שכולם קטלו את השעון למוות.

ממליץ בחום עליהם ועל העבודה הנהדרת שלהם.

המחירים גם מקובלים ולא גבוהים.

התענוג שמוביל אותך

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הגעתי עם פיג'ו 206 שלי בעיה במד טורים לא עובד, כבר בכניסה ראיתי בחור עם אותו אוטו ואותה הבעיה, המקום נחמד מאוד העובדת רונית (אני חושב) מאוד נחמדה! מחירים נוחים הפירוק היה זריז וגם העבודה!

ממליץ על המקום !

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

• תוכן חדש...