Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול קטן רנו מגאן 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי שקיבלתי הצעה מטורפת מהמורשה של 730 שקל לטיפול קטן הכולל רק החלפת פילטרים,שמן ובדיקת בלמים .רציתי להתייעץ כמה אמור לעלות טיפול כזה במוסך רגיל אפילו..

פורסם
טוב אז אחרי שקיבלתי הצעה מטורפת מהמורשה של 730 שקל לטיפול קטן הכולל רק החלפת פילטרים,שמן ובדיקת בלמים .רציתי להתייעץ כמה אמור לעלות טיפול כזה במוסך רגיל אפילו..

ראשית, "הטיפול הקטן" לא כולל רק בדיקת בלמים - יש רשימה מסודרת של דברים שצריך לבדוק. ברר במוסך שאפט, בסביבות +570- .

פורסם

הוא לא רק כולל בדיקת בלמים, אלא את המזכירה בת 45 שעושה עיניים ואת הקפה מזהב במשרד, גש לאורן שירותי רכב וקבל הצעת מחיר לטיפול.

כולה שני פילטרים שמן מנוע ובורג לקרטר, עשו מזה מחיר של קורס באוניברסיטה.

גם כן בדיקת בלמים ראיתי את אותן בדיקות, פנס לד שמאיר דרך הג'נט כדי לראות מה נשאר מהרפידה.

התענוג שמוביל אותך

• ספונסר פורום
פורסם

זאת לא הצעה מטורפת, זה פחות או יותר המחיר של טיפול קטן בכל המוסכים המורשים של כל היבואנים.

אם אתה מעוניין להוזיל עלויות אז אתה יכול לבדוק אפשרות לטיפול במוסך כללי, יתכן ששם תוכל לחסוך כמה שקלים.

פורסם

שלום

האמת שקשה לי לא להגיב. המחיר שמשלמים אכן גבוה. שאלה מה מקבלים.ואני הייתי שמח אם הכל היה יותר זול.

הרי גם אני בתור מורשה יבואן,יכול להשתמש בשמן זול,מסנן שמן מקורי לבדוק בלמים,ולחייב 300 400 שקל.

והאמת שבשמן הזול ובמסננים החליפיים אני יכול להרוויח יותר,אלא שיש גם גב מאוחרי אותו טיפול. הרי השמן זה

לב המנוע,ולכן חשוב שהשמן יהיה איכותי ויתאים לתקנים של היצרן. מעבר לכך הרכב עובר בדיקות של בעלי מקצוע

שמומחים בתחום ומתמחים ברנו. הרעיון הוא שכל בעל מקצוע שמתמחה במשהו ספציפי,כגון רופא עיניים שעושה רק ניתוח מסויים וכו.

או נגר שבונה רק כסאות,יודע יותר בגלל הנסיון שלו באותו תחום. אני חושב מנסיון של מעל 18 שנה שיש יתרון להתמחות,ובסופו של דבר אני יכול להזמין אותכם לפה ותראו כמה אנשים ניסו לחסוך ובאים לתיקונים חוזרים. שבמוסך אחר ניסו וניסו והחליפו סתם חלקים.כמו שסבא של חבר שלי פעם אמר-שהוא לא מספיק עשיר כדי לשלם בזול.

בהצלחה

פורסם
שלום

האמת שקשה לי לא להגיב. המחיר שמשלמים אכן גבוה. שאלה מה מקבלים.ואני הייתי שמח אם הכל היה יותר זול.

הרי גם אני בתור מורשה יבואן,יכול להשתמש בשמן זול,מסנן שמן מקורי לבדוק בלמים,ולחייב 300 400 שקל.

והאמת שבשמן הזול ובמסננים החליפיים אני יכול להרוויח יותר,אלא שיש גם גב מאוחרי אותו טיפול. הרי השמן זה

לב המנוע,ולכן חשוב שהשמן יהיה איכותי ויתאים לתקנים של היצרן. מעבר לכך הרכב עובר בדיקות של בעלי מקצוע

שמומחים בתחום ומתמחים ברנו. הרעיון הוא שכל בעל מקצוע שמתמחה במשהו ספציפי,כגון רופא עיניים שעושה רק ניתוח מסויים וכו.

או נגר שבונה רק כסאות,יודע יותר בגלל הנסיון שלו באותו תחום. אני חושב מנסיון של מעל 18 שנה שיש יתרון להתמחות,ובסופו של דבר אני יכול להזמין אותכם לפה ותראו כמה אנשים ניסו לחסוך ובאים לתיקונים חוזרים. שבמוסך אחר ניסו וניסו והחליפו סתם חלקים.כמו שסבא של חבר שלי פעם אמר-שהוא לא מספיק עשיר כדי לשלם בזול.

בהצלחה

אני לא הולך לטלפל אצל בני 18 שעכשיו פתחו מוסך,אלא במוסך כללי שעובד 20 שנה ומטפל ברכבים כאלה אומנם לא רק אבל יש לו ניסיון ובטוח ידע,אז מה הסיבה לקחת 730 שקל על אותם חלקים אותו טיפול לא ברמה גבוהה יותר,אבל הוא עולה 300,400 שקל פחות

פורסם

טיפול קטן עם שמן סינטטי מלא 100% + פילטר, צריך לעלות לא יותר מ 450 ש"ח כולל עבודה. יותר מכך זו גניבה, לטעמי.

לחלופין, אני מציע לך לקנות את השמן שאתה תבחר, ופילטר ולהחליף לבד, או לגשת למוסך מקצועי ונחמד שיבצע את העבודה ב-20 דקות, תמורת 70-100 ש"ח.

פורסם

קניתי שמן סינטטי מלא 5W40 של קסטרול מקורי ב 105 ש"ח ועוד פילטר שמן ופילטר אוויר מקורי של רנו ב80 ש"ח. תוסיף עוד 100 ש"ח על חצי שעה עבודה. איך כולכם הגעתם לסכומים המטורפים האלה? טיפול הכי בסיסי שיש בלי לחסוך שקל.

BassHead:vamp:

פורסם
קניתי שמן סינטטי מלא 5W40 של קסטרול מקורי ב 105 ש"ח ועוד פילטר שמן ופילטר אוויר מקורי של רנו ב80 ש"ח. תוסיף עוד 100 ש"ח על חצי שעה עבודה. איך כולכם הגעתם לסכומים המטורפים האלה? טיפול הכי בסיסי שיש בלי לחסוך שקל.

של קסטרול מאיזה סידרה? כמה ליטר? סינטטי מלא לא עולה 105 ₪, זה טכנולוגיה סינטטית אולי, וגם זה בספק.

• תוכן חדש...