Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני כמו שחלקכם כבר יודעים חדש בתחום, הידע שלי בסדר גמור אבל מאוד ממוקד ולא גדול בכלל, הכל למדתי תוך חודש מאנשים פה בפורום וחברים מפה .

אני הבנתי רק אתמול עד כמה זה משמעותי סאב בתיבה אטומה וסאב בתיבה פורטד, רציתי לשאול שאלה כזאת

עם נגיד עכשיו אני שם סאב 15" בתיבה גדולה פורטד , כמובן שלפאנצ'ים ולמוסיקה מסגנון טראנס נגיד והאוס שהבאסים בדר"כ מהירים ודקים בלי משיכות אחריהם, הוא לא יהיה ממש טוב, הוא ימרח ויהיה דיליי בינו לבין הבמה הקדמית, את זה הבנתי אתמול מכמה בחורים במפגש, אני ישבתי בכמה מכוניות, לחלקם סאבים גדולים בפורטד וחלקם סאבים 8/10/12" באטומות, והרגשתי על מה מדובר,

עכשיו השאלה שלי היא , סאב 15" עם אני אשים אותו בתיבה אטומה, הוא יהיה טוב לבאסים מסגנון פאנץ' כזה כמו ששמים סאבים 10 או 12" באטומה ? או שזה נחשב גדול מידי בשביל אטומה ? או שאין לזה גבול? אני שואל בשביל לדעת ואין לי שמץ של מושג .

כי אני קניתי סאב LEVEL 2 של DC

15" בתיבה פורטד גדולה מאוד , ואני מתחיל לחשוב שאני אתחרט על זה כי המוסיקה העיקרית שאני שומע זה טראנסים והאוסים, כמובן שהמון ראפ, קלאסית, פופ, הטעם שלי מאוד פתוח ולא נעול, אבל בעיקר טראנסים והאוסים .

עכשיו עוד לא הרכבתי את הסאב , אז אני עוד לא ממהר לקפוץ למסקנות אבל אני רוצה לדעת את כל הפרטים האלה , למקרה שאחריי שאני ארכיב אותו אני לא אהיה מרוצה , אז שאני אדע איך לפעול,

תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב !

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

חסרים המון פרטים.

איזה HU יש לך? יש לך אפשרות TA/TC?

איזה מגברים אמור להרים את הסאב?

תחבר, תכוון נכון, ותשמע, לא טוב? תתקדם משם.

פורסם
חסרים המון פרטים.

איזה HU יש לך? יש לך אפשרות TA/TC?

איזה מגברים אמור להרים את הסאב?

תחבר, תכוון נכון, ותשמע, לא טוב? תתקדם משם.

לא הבנתי מה זה אומר TA/TC

אבל יש לי PIONEER DEH-5450SD HU

מונו בלוק 1.600 של POLKAUDIO

מגבר לקומפוננטים CELESTRA FA2150X

וקומפוננט HERTZ HI ENERGY XL

פורסם

עכשיו עוד לא הרכבתי את הסאב , אז אני עוד לא ממהר לקפוץ למסקנות אבל אני רוצה לדעת את כל הפרטים האלה , למקרה שאחריי שאני ארכיב אותו אני לא אהיה מרוצה , אז שאני אדע איך לפעול,

תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב !

תחבר את הסאב קודם כל ,אם לא תהיה מרוצה

אתה תמיד יכול להחליף לתיבה אטומה או להחליף לסאב אחר שקולע יותר לטעמך.

פורסם

מי קבע שתיבה פורטד לא יכול להיות מדוייק? שטויות במיץ. כולם נדבקו על הסטיגמה הזאת.

תתכננו תיבה כמו שצריך וזה לא ישמע חרא.

פורסם

ליאור, גם כל העיניין הזה של ״מהירות״ זה בולשיט.

סאב 18״ יכול להיות מדוייק באותה רמה ואף יותר מסאב 8״.

זה עוד סטיגמה שכולם פה נדבקו אליו.

פורסם

דיוויד נראה לי הם צריכים פה הרצאה על תיבות וכיוונים

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אז בואו תסבירו לי , הכל עניין של כיוון ? הסאב שלי 15" בתיבה פורטד יכול להיות מדוייק כמו סאב 8" בתיבה אטומה הכל עניין של כיוון ?

• תוכן חדש...