Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 175k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב חדש. אחרי מחקר מקיף (מאוד!) וביקורים באולמות תצוגה הגעתי למסקנה שאני רוצה:

א. רכב מפנק- ישיבה נוחה מאוד, אבזור, נוחות נסיעה גבוהה

ב. מנוע חזק- אם אפשר לא tsi (די הפחידו אותי בפורום בגלל התקלות והטיפולים), שהרכב יהיה חזק וזריז וסוחב.

ג. ירידת ערך לא גבוהה

ד. אפשרות להגבהת הכיסא הסמוך לנהג (בעיות ברכיים קשות של אשתי)

ה. צריכת דלק סבירה.

ו. מחיר עד 175k

אני יודע שכמעט אין רכב שעונה על כל הדרישות הללו, אך אודה למי שיאיר את עיניי- אולי יש רכב שלא חשבתי עליו...

תודה רבה!

פורסם

לגבי עניין ירידת ערך,כל רכב חדש אחרי 4 שנים יאבד כאן בסביבות 40-50% מערכו.

היונדאי I30 שלי,שמחירה בסוכנות היה 126,000 מתקרבת מאוד לכיוון ה-50% פחות,הרכב עוד חודש 4 שנים על הכביש.

אם אתה נעול על רכב חדש הרי שהאמינות אינה פרמטר כאן ולכן,בדוק מה פיג'ו או רנו יכולות להציע כי מבחינת נוחות סביר להניח שהן יהיו טובות יותר מיצרנים אחרים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אני מעוניין לקנות רכב חדש. אחרי מחקר מקיף (מאוד!) וביקורים באולמות תצוגה הגעתי למסקנה שאני רוצה:

א. רכב מפנק- ישיבה נוחה מאוד, אבזור, נוחות נסיעה גבוהה

ב. מנוע חזק- אם אפשר לא tsi (די הפחידו אותי בפורום בגלל התקלות והטיפולים), שהרכב יהיה חזק וזריז וסוחב.

ג. ירידת ערך לא גבוהה

ד. אפשרות להגבהת הכיסא הסמוך לנהג (בעיות ברכיים קשות של אשתי)

ה. צריכת דלק סבירה.

ו. מחיר עד 175k

אני יודע שכמעט אין רכב שעונה על כל הדרישות הללו, אך אודה למי שיאיר את עיניי- אולי יש רכב שלא חשבתי עליו...

תודה רבה!

אני חושב שאולי המאזדה CX5 בגרסתה המאובזרת תספק את רוב צרכייך.

בדוק את עניין המושב שלצד הנהג ,ישנן עוד אלטרנטיבות אך כחבילה שעונה על רוב צרכייך נראה כי המאזדה תקלע לא רע,חשוב שתיגש לבצע נסיעה ולראות האם אתה מתחבר לרכב והוא אכן מתאים כמובן.

תבחן גם את המיצובישי אאוטלנדר החדש שמציע תצרוכת דלק טובה,נוחות נסיעה.

אם זה לא חייב להיות SUV (רכב פנאי גבוה) בחן את הצרפתיות C5\508

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

1+ למאזדה CX5

מסעיף ירידת הערך - תשכח.

אם אתה רוצה לגדר את הסיכון קח את הרכב בליסינג פרטי.

אם לאשתך יש בעיות ברכיים רכב גבוה יהיה הרבה יותר נוח בשבילה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למה לסמוך על שמועות?

תפתח מחירון ותבדוק מה הירידת ערך של הרכב לעומת רכבים מקבילים.

אם אני לא טועה פתחת את השרשור עם זה שאתה רוצה פינוקים ונוחות כדרישה ראשונה,את זה ה3008 יתן לך בצורה הרבה יותר מרשימה מכל מאזדה טויוטה מקבילים.

פורסם

http://www.netcar.co.il/magazin/focus/p300810.asp

כתבה יפה על 3008 בנטקאר

לגבי רכישה של רכב חדש אני מסכים לגמרי עם zvit , למרות שזה יותר נכון לרכבים שהם בהמוניהם בליסינג כמו פוקוס

איך יש לקחת בחשבון ששוק הליסינג חיסל לגמרי את השוק הפרטי.

בהצלחה.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

• תוכן חדש...