Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני וחבר מתים על כנפיים.

אני על Hot wings והוא על Barbecue wings.

העניין הוא שהמקום האהוב עלינו שעושים את הכנפיים (ואת הבורגר שבא אחריהם) בצורה מדהימה, (מייקס פלייס לשואלים)

החל לדרוש 45 שקלים על צלחת של 16 בעוד לפני כמה שבועות צלחת של 32 עלתה מחיר דומה, ו16 עלתה משהו כמו 25-30.

היות וזה מתחיל לכאוב בכיס,

אנא הציעו לי מקום באזור חולון-תל אביב-ראשון שיציע לי כנפיים חלומיות במחירים הוגנים. אני רוצה להנות ולא להוציא 200 ש"ח כל פעם. כמובן שלא צריך מקום כשר.

תודה!

פורסם
דיקסי.

אחרי הכנפיים תוותר על הבורגר ותזמין עוד כנפיים.

הוא התלונן על העובדה ש-16 כנפיים עולות 45 ש"ח, אז אתה מציע לו 12 כנפיים ב-44 ש"ח? :lol:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אם רק הייתם יודעים מאיפה הכנפיים של דיקסי מגיעים...

(נסו גם את של דומינוס, הם [היו לפחות] של אותו ספק).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אם רק הייתם יודעים מאיפה הכנפיים של דיקסי מגיעים...

(נסו גם את של דומינוס, הם [היו לפחות] של אותו ספק).

אם רק היית יודע מה עובר על הקולה, שמן, בשר, עופות, שימורים, מים מינרלים, פסטרמה ושאר מיליוני דברים שאנשים צורכים ביום יום...

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ארצי זה פח רציני, בפעם האחרונה (והיחידה) כשחזרתי הדברים יצאו מהר יותר ממה שנכנסו.

*יש לי כיבה מנרוסטה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אתה טוען בעצם שבאחד המקומות המרכזיים בכפר סבא יש מסעדה שמרעילה באופן קבוע את אורחיה? :roll:

או שאולי יש סיכוי שנפלת על ערב לא מוצלח/מנה לא מוצלחת/אכלת משהו לפני שגרם לתגובה כזאת?

אני אישית טרם ניסיתי את ארצ'י, רק שמעתי עליהם דברים טובים, ובכ"ז...

פורסם
אם רק היית יודע מה עובר על הקולה, שמן, בשר, עופות, שימורים, מים מינרלים, פסטרמה ושאר מיליוני דברים שאנשים צורכים ביום יום...

אתה צודק, ברגע שרואים איך הדברים האלה נוצרים זה בדר"כ לא נראה טוב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
ארצי זה פח רציני, בפעם האחרונה (והיחידה) כשחזרתי הדברים יצאו מהר יותר ממה שנכנסו.

*יש לי כיבה מנרוסטה.

הייתי שם מס' פעמים.

לא שיא הגסטרונומיה אבל בהחלט תמורה הוגנת למחירים הנמוכים.

כנפיים דווקא לא אכלתי שם.

הכנפיים ב"המבורג" ברחובות לא רעים בכלל, לא זוכר במדוייק את המחיר, נראה לי שזה בסביבות ה30ש"ח +.

דיקסי תמיד יישארו הפייבוריט, ואם אתה לא יודע, בבניין העירייה בראשון יש סניף שלהם.

פורסם

השרשור הזה עשה לי חשק לכנפיים. כבר כמה ימים אני עם דודא מטופשת, אבל בגלל שלא בא לי להוציא כסף על הזמנה או מסעדה, וכיוון שחזרתי היום עם מחשבה אחת באוטובוס "כנפיים"! החלטתי לעשות מעשה.

אקדים ואומר שהכנתי כמה פעמים בבית, תמיד מכנפיים טריות וחתוכות ע"י הקצב. פעם ראשונה שמתי בתנור, לא עבד משהו. פעם שניה טיגנתי ואח"כ לתנור, היה סביר. אח"כ התחלתי במרינדות מושקעות, טיגון קצר ולשקית קוקי בתנור. עבד מעולה.

היום, ידעתי שאין בבית כלום. חזרתי מאוחר ורק החנות של הרוסים הייתה פתוחה. קניתי כנפיים קפואות ובקבוק רוטב צ'ילי. הרוסי אמר שהוא יודע מה אני אוכל הערב. החמאתי לו על האינטלקט. הכנפיים הופשרו, ואז התחלתי בבדיקת כישורי הקצבות שלי. במילה אחת - טוב. בשתי מילים - לא טוב. זה חתיכת חלק מגעיל! הוצאתי את הנוצות שנשארו (ראבאק אתם כבר מורטים, תעשו פינישים), עשיתי מחקר אנטומי מרתק על הפרקים ונקודות החיתוך (לא ברשת כמו שניתן היה לצפות, בעזרת חוש המישוש), ובסוף נשארו כנפיים די מפתיעות לטובה בצורתן. קיללתי כל הדרך. קשה להיות קצב כשיד אחת שלך מוגבלת, חותך וצועק.

החלטתי מטעמי בריאות וריח לוותר על טיגון, ובמקום זה בישלתי אותן במים, ככה ראיתי בכמה מתכונים ברשת. סירחון אימים, כוסאוחתו הבשר הזה. איבדתי את התיאבון. חזר התיאבון, המשכתי. מהבישול עברו להשרייה קצרה ברוטב הצ'ילי הקנוי בתוספת שום כתוש, ולתנור. פה כבר הייתי רעב מת, וכאן המקום לגלות שהדבר הזה שאני קורא לו תנור הוא טוסטר אובן בדואי. הוא דווקא בא מחנות במודיעין, אבל יש לו את הקצב שלו. 45 דקות עד שצד אחד השחים יפה, ועוד איזה 20 עד שהצד השני הואיל בטובו. היה לי ברור שהן יצאו קצת יבשות, מה גם שהבישול במים מוציא המון שומן מהן. בריא בריא, אבל אני לא אוכל נסורת, נכון?

לסיכום - יצא טעים בצורה מפתיעה! או שכבר ממש הייתי רעב. או שניהם.

המחיר: שני סכיני שף (אחד שלא חתך, שני שלא חתך, חזרה לראשון שכן חתך). סכין מריחה (להפרדת הכנפיים הקפואות), קרש, שלוש צלחות (אחת להפשרה במיקרו, אחת להנחת הכנפיים המבושלות שהתבררה כטעות כי הן עברו מיד לקערה, אחת לאכילה), קערה, סיר, מסננת, שני מזלגות וכף. המון כלים בשביל מעט מאוד בשר. הולך לשטוף, אינעל העולם. פעם הבאה אני מתקשר לדיקסי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אנ׳לא יודע איפה אתה קונה את הכנפיים שלך אבל...

בכ״א: לוקחים כנפיים, עם קופיץ מפרקים באמצע. בצד ממיסים מרגרינה (כי כשר) או חמאה (אם לא) ומערבבים עם טבסקו + מלח. את הכנפיים טובלים בתערובת וזורקים לטיגון.

לחלופין, שמן + טבסקו + מלח + פפריקה מעושנת (ממש טיפה!) וזורקים לגריל.

למיטיבי לכת: חרדל דיז׳ון חריף + טבסקו ולגריל/טיגון

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...