Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אני מעוניין לרכוש משפחתי בתקציב של עד 45K, ההצעות כרגע שעומדות לנגד עיניי הם:

יונדאי אקסנט שנת 2008-2009, קיה ריו אותו מודל, פורד פוקוס שנת 2008 או מאזדה 3 שנת 2007-2008 .

קיבלתי כמה הצעות ממגרשי ליסינג גדולים על שנת 2009 (ביונדאי ) או 2010 עם חריגה מהתקציב אך עם קילומטר גבוה יחסית (140K )

נוסע בשנה כ-15-18 אלף קילומטר בשנה .

אשמח לשמוע דיעות והמלצות נוספות

פורסם

תיזהר מלקנות יונדאי אקסנט יוצאת ליסינג כיוון שיש סיכוי גבוהה שזה היה רכב בשירות הצבא, והנהגים הצבאים לא רחמנים.(כנ''ל סיכוי גבוהה שגם הריו הייתה בשירות הצבא).

מזדה 3 רכב אמין וטוב מאוד אבל קצת אוכל דלק, הפוקוס רכב מעולה אבל קצת "כבד".

המלצה שלי לך על הפורד כיוון שזה רכב שפשוט יספק את כל הצרכים שלך,זה שהוא מרגיש קצת כבד לא אמור להפריע לך כל כך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה על התגובה.

אני לא מתכוון לקנות רכב שהיה בשירות הצבא, בכל מגרש שהלכתי (שלמה סיקסט/אלבר) כולם הציגו לי שזה היה רכב של נהג יחיד בחברה ולא צבאי ועל כך הם גם מוכנים להתחייב, השאלה היא איך הרכב ?

האם הוא אמין,חסכוני ?

פורסם

אמין מאוד,צה''ל קורע לרכב הזה את הצורה (ליונדאי) ורובם שורדים ממש יפה(בתנאי שהרכב עובר טיפולים שוטפים).

וצריכת הדלק כמו של רוב המשפחתיות 1600,משולב 1/12 בערך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...