Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי IX35 / טוסון חדשה דגם 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כפי שחלקיכם ראיתם הוצע העדכון לרכב בכותרת בתערוכת ג'נבה במרץ.

לפני כחודש הרכב החדש (עם עיצוב שונה) התחיל להימכר בקוריאה אך לא ברור אם העיצוב הזה הוא זה שיגיע גם לארץ.

hyundai . com/kr/showroom.do?carCd1=RV002

youtube . com/watch?v=rJhBUXMohgk

השאלה שלי היא כזאת:

היום אני נוהג בהונדה ג'אז היברידית שלא נוחה לי. יש לי כאבי ברכיים ממנה (מסתבר שלהרבה אנשים יש את הבעיה הזו מדפדוף מהיר בגוגל) כי אני בחור גבוה 188ס"מ ואני יושב מקופל יחסית ברכב בנוסף לזווית ישיבה ספציפית שייחודית לה.

אני מחפש לקנות רכב גדול יותר שיישב גבוה על הכביש (גם הג'אז נותנת תחושת גובה) עם קיבולת פנימית גבוהה (כחלק מהעבודה שלי אני מוביל איתי הרבה ציוד - תחום הוידאו). האם לדעתכם הרכב יספק את הסחורה או שהייתם ממליצים להסתכל בכיוון אחר? האם יש כאן חברה גבוהים שנוהגים כבר תקופה ברכב?

התקציב הוא סביב 165 (לא ברור אם הדגם החדש יישמור על המחיר הנוכחי כמובן..).

פורסם

רוב הסיכויים שהדגם החדש ישמור על מחירו, ככה זה עובד בשוק רכב תחרותי. אתה לא יכול להקפיץ את המחיר כשכל המתחרים הישירים שלך מוכרים בפחות כסף.

אני הייתי מציע לך לשקול גם את מיצובישי אאוטלנדר החדש, אם אתה אוהב את העיצוב החיצוני שלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה,

ראיתי את המיצובישי על הכביש מספר פעמים ולא הכי התחברתי לסגנון שלו מבחינה עיצובית.

הרכב שאני הכי מתחבר לעיצוב שלו היום זה הסנטה פה החדשה אבל הוא מעבר לתקציב.

meuconforto . com/img/fotos/hyundai%20santa%20fe%202.jpg

פורסם
הייתי הולך על מאזדה CX5, מובילת הקטגוריה.

נסעת/נהגת על הCX5? או שאתה זורק ציטוטים נחמדים - "מובילת הקטגוריה"?

פורסם
נסעת/נהגת על הCX5? או שאתה זורק ציטוטים נחמדים - "מובילת הקטגוריה"?

נהגתי גם בIX35 וגם בCX5, לא אני קבעתי את מובילת הקטגוריה. תקרא מבחנים. עזוב מבחנים בעצם, תנהג ותבין.

BW

פורסם
נהגתי גם בIX35 וגם בCX5, לא אני קבעתי את מובילת הקטגוריה. תקרא מבחנים. עזוב מבחנים בעצם, תנהג ותבין.

נהגתי, לא הבנתי.

לדעתי היא לא מובילה בכלום, לא התלהבתי בכלל. אבל זה רק אני.

אגב - זה לא רק אני, הייתי בנהיגה עם אבא של חברה שלי שנהג לפני, לא רק שהוא לא התלהב, הוא ביטל כול אופציה לרכישה במקום.

יום אחרי זה בדקנו את הסנטה פה החדשה, רכב שעולה על CX5 לא ברמה אחת אלא בכמה וכמה, לפחות לדעתי (ומסתבר שגם לדעתו)

ברור שהסנטה פה עולה יותר, אבל התמורה הרבה יותר גדולה.

פורסם

בכל המבחנים ה"רשומים" בחול ה-CX5 מובילה את הקטגוריה הזו, האמת שגם זה לא נכון כי הפורסטר עושה את זה.

אני לא מחפש ביצועים מהרכב כמו תאוצה, כוח וכו.. לדעתי לרכבים מודרניים אין בעיות כוח.

מה שאני צריך זה מרחב פנימי גדול על מנת שאוכל להוביל איתי ציוד (כולל הכנסה והוצאה נוחים מהרכב), נוחות ופינוק בנסיעה (בלי פלסטיקים שעושים רעש - משגע אותי), צריכת דלק סבירה לקטגוריה, אפשרות לעלות בקלות על מדרכות (גם גבוהות), טיפה שטח (צריך להיכנס עם הציוד ליערות לפעמים) ושמירת ערך טובה ל-3/4/5 שנים ראשונות (יחסית לתחרות).

פורסם
נהגתי, לא הבנתי.

לדעתי היא לא מובילה בכלום, לא התלהבתי בכלל. אבל זה רק אני.

אגב - זה לא רק אני, הייתי בנהיגה עם אבא של חברה שלי שנהג לפני, לא רק שהוא לא התלהב, הוא ביטל כול אופציה לרכישה במקום.

יום אחרי זה בדקנו את הסנטה פה החדשה, רכב שעולה על CX5 לא ברמה אחת אלא בכמה וכמה, לפחות לדעתי (ומסתבר שגם לדעתו)

ברור שהסנטה פה עולה יותר, אבל התמורה הרבה יותר גדולה.

זכותך המלאה לא להתלהב, אני כן התלהבתי.

וכאן הנושא הוא קרוסאובר עד 165 אלף ש''ח, והCX5 בקטגוריה של IX35 ועלה עליו בכל פרמטר. סנטה פה בקטגוריה שונה משלהם ככה שההשוואה אליו פשוט מיותרת.

BW

פורסם

מרחב פנימי גדול זה ללא ספק האאוטלנדר. ב2011 שבחנתי את המתחרות האאוטלנדר ניצחה בגדול הן במרווח במושב האחורי והן בבגאז הענק. לי יש את הצורה הישנה של האאוטלנדר ואני יכול להבין למה אתה לא מתחבר לצורה החדשה, אבל לא הייתי שולל אותה לחלוטין מכיוון שמבחינת הדרישות שלך היא מתאימה בול.

פורסם
מרחב פנימי גדול זה ללא ספק האאוטלנדר. ב2011 שבחנתי את המתחרות האאוטלנדר ניצחה בגדול הן במרווח במושב האחורי והן בבגאז הענק. לי יש את הצורה הישנה של האאוטלנדר ואני יכול להבין למה אתה לא מתחבר לצורה החדשה, אבל לא הייתי שולל אותה לחלוטין מכיוון שמבחינת הדרישות שלך היא מתאימה בול.

אתה צודק, ובאמת רואים את זה גם פיזית וגם על הנייר.

אני אוהב מאוד את הטרנד החדש של העיצובים ה"בשרניים יותר".

העיצוב שלו לצערי עדין מידי...

זו הסיבה גם שמאוד אהבתי את העיצוב המחודש של ה-IX35 כמו שאפשר לראות בלינקים שהבאתי בפוסט הראשון.

הייתי רוצה לדעת רק אם זו התצורה שהרכב יגיע לארץ או שעיצוב הזה מיועד לשוק הקוריאני או האמריקאי... כמובן שאין תשובה מהיבואן.

עדיין לא נהגתי בדגם הנוכחי כך שאני לא יודע אם יהיה לי נוח בגלל הגובה (שמירה על רגל במצב ישר יחסית ומרחק נוח של ההגה מהידיים מגלל המרחק) כי בדגם החדש הם שינו בעיקר את איכות החומרים, המנוע והעיצוב החיצוני.

פורסם

תודה,

הנתונים האלו קיימים עוד מאז תערוכת ג'נבה, כמעט חצי שנה אחורה והרכב שהוצע לא הוגדר כסופי (זה פורסם באיחור באתר).

הלינק הראשון בפוסט המקורי שהבאתי נותן את כל הנתונים על הרכב החדש כולל צריכת דלק (בפועל) ונתונים נוספים ששונים מאלו שניתנו בתערוכה בג'נבה (גוגל טרנסלייט).

ב-10 לספטמבר צריכה לתקיים בפרנקפורט תערוכת רכבים אז אני מניח שנראה שם את הדגם שמגיע לארופה (אולי גם לארץ).

• תוכן חדש...